- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Weben 699 eurorol 7% kedvezmenyt mutat, appbol mar 14%-ot, igy most 600 eur.
De mas ismert shopban 572 euro.
Amazonon 607-re van akciozva, 699-rol.Kivancsisagbol megneztem mennyiert vettem a 7 Pro-t, Black Friday akcioban 140eur kevesebb volt, 619€ fizettem.
Ahhoz kepest a 12R mondjuk 572-ert marha jo ar/ertek, 5 ev utan.
Bar semmi tesztet nem lattam errol. -
Busterftw
nagyúr
Az Oneplust kellene nyaggatni, hogy csinaljanak 7 Pro utodot...
Szerintem is a kijelzo alatti kamera lesz a megoldas, en a Nubia Z60 Ultrara majdnem raugrottam, de inkabb varok meg, hatha.
Par generacio es jo lesz az.Jobb lenne jobb hardver lassan, meg nagyobb akku, de nem panaszkodom, szerintem ha ez eltorne vagy meghalna, en vennek megegy Pro-t, max a 7T Pro-t, abban kicsit huzva van a CPU
-
Szerintem lesz, csak nem ez az irány. Én is kezdem elengedni, már így is rekord időt töltött nálam a 7 Pro, a security update hiánya viszont egyre inkább zavar. Jó eséllyel a kijelző alá rejtett kamerák elterjedése hozza majd vissza a notch mentességet, bár kérdés, miért nem terjed jobban. Nem hiszem, hogy csak az áráról van szó.
-
Nem értem, mit szerettél volna ezzel. Sehol nem írtam, hogy 200-ért lenne normális telefon. Persze erősen kérdéses, kinek mi a normális, fogalmazzuk inkább meg úgy, hogy kompromisszumoktól mentes. Nekem például egy 10T / 10 Pro már bőven belefér a szórásba 2-3 évre is, főleg előbbi. Nemrég volt már alzán 189-ért akcióban a 10T 16GB-os verziója, csak az alert slider hiánya miatt addig tököltem, hogy visszavonták az akciót. Következő körben nem fogom elkövetni ezt a hibát, mert annyi pénzért erős hardvert 16 GB RAM és 150 wattos töltés mellett senki más nem ad.
Nord széria nálam eleve bukó a chipset miatt, de nem akarok hitvitát kirobbantani ezzel. Biztos jó a Dimensity, de nincs kedvem a járt utat járatlanra cserélni. Snapdragon cuccal kompatibilitási bajom még soha nem volt, pont.
-
gippazoid
őstag
Cache partíció törlését?
Kikapcsolás
Power és volume down hosszú nyomása, amikor bekapcsol, a power elengedése de a volume down további nyomása.
Innentől megjelenik egy billentyűzet a képernyőn, feloldó kód beírása
Nyelv: English (power gomb az Enter) mivel a kínait nehezen olvasom
Itt van egy olyan menüpont ami törlésről szól, azt kiválasztom
Majd választok egy Cache törlést és nem minden törlését
Reboot választása -
warezxts
senior tag
aha, van 2 banki appom ami mindig nyűgös volt, az megy gond nélkül, az android autót nem használom de alapból benne volt, úgyhogy kipróbáltam elindult, de kocsit nem társítottam hozzá
Egyébként hogy ezek a kritikus appok menjenek ez dealbreaker volt ha nem tudom megoldani megy vissza valami gyári rom (ott volt munkaprofil amihez csak elég volt a zygisk)
De ehhez a fenti safetynet verzió kell, és hiába írja van újabb, ha lefrissíted azzal ugrik a CTS profil match +Zygiskben természetesen add hozzá, illetve nekem a magisk is hideolva van. Ha YASNAC-ban átmegy a teszten akkor minden menni fog. -
CptAdamica
veterán
Első blikkre egész jó, kinézetre szerintem sokkal jobb lett, az animációk is egész jók, végre berakták bal oldalra a shelf helyére a google now, de a shelf sem tűnt el, azt is egész szépen átdolgozták design-ra, bug-ba eddig nem futottam, az aksi időt meg majd meglátjuk.
-
-
Busterftw
nagyúr
Engem sem vonz mar az OnePlus ahogy regen (popec rendszer, jo ar/ertek arany a tobbi nagyobb gyartohoz kepest), viszont a valtast bonyolultta teszi, hogy nem vagyok hajlando lyukas/drop kijelzot hasznalni.
Szoval amig nem jon alternativa OnePlustol vagy mas gyartotol, ha behalna a 7 Pro akkor szerintem ujra ezt vennem.
-
gippazoid
őstag
De jó. Visszafelé meg Vecsésen ragadt így csak hétfőn jön meg. Remélem legalább szét nem szedték.
Azóta még felhívtak UK-ből is hogy elmagyarázzák, nincs akku ilyen telóhoz és ha UK-be menne szervizbe egy EU telefon akkor abban se lehet akkut cserélni. Kiröhögtem az agent-et majd 20 percen keresztül küldtem el a fenébe de hát lepereg...
Egy budapesti szervizben meg akku csere plusz tisztításra 30 rugós ajánlatot kaptam plusz olyan 5000 a szállítás. Vagy "házi" akkucsere lesz vagy így marad. Ha fele ennyi pénzt és energiát fektetnének normális after sales folyamatok kialakítására akkor most új gyári akkum lenne, nekik meg elégedett ügyfelük.
-
gippazoid
őstag
-
gippazoid
őstag
Persze de a többi se oda ment. OnePlus support most írt mailt, miután ma rájuk írtam. Azt mondják, várjak tovább mert hétfőn tekintik beérkezettnek a telót CTDI-ék. Igaz, pont ők írták hétfő reggel 9-kor hogy 24 órán belül jelentkeznek
Ma meg szerda van. Ez így gáz. Többet nem küldök oda semmit. Most már abban sem bízom, hogy tisztességesen meg lesz csinálva. Színvonal = 0 -
gippazoid
őstag
Szia!
Nagy nehezen elfogadták a múlt csütörtöki request-et de ehhez a kritikán aluli chat-es ügyfélszolgálathoz kellett fordulni. Akik mindent kétszer kérdeztek amíg be nem szóltam, hogy most szórakoznak velem? Tehát a 48 óra az nem jött össze.
Kérdésem az, hogy a UPS most 3.napig próbálkozni fog a.telefont átvenni ahogy a OnePlus mailje írja, vagy először le kell gyártanom a címkét és csak utána foglalkoznak velem?
-
-
gippazoid
őstag
-
betyarr
veterán
jól sejtettem,hogy a digis vowifis mókolás kavar be a dolognak.most frissítettem a legújabb verzára a droidot,ment is a trés vowifi.de az új droid ugye mindig visszaállítja az alaphelyzetet,tehát ilyenkor újra meg kell csinálni a mókolást a digis vowifihez.így is tettem és lám-lám el is tűnt a trés vowifi...
-
bordi10
senior tag
Nem látom a különbséget, nincs összehasonlítási alapom, csak olyan 7 évvel ezelőttről
Galaxy Alpha volt az utolsó nem QHD-s panelem. OP és közötte is csak QHD volt.
Engem már maga a tudatalatti is idegesítene, h "csak" FHD. Már az S7-em is hozta a QHD-t 201x-ben, Note 8-9 etc, nem szeretnék visszaugrani az "őskorba" 2021-22-ben.
Nekem a kijelző makulatlansága a mérvadó 1.körben egy telefonban, ahogy feloldod, azt nézed (gyönyörködsz benne) egész nap, nem a ramokba, megapixelexbe etc...azok milyensége is fontos nyílván, de fő szempont a kijelző. Nekem. Ha nincs átlőve, QHD és min. 90hz oled/amoled akkor jöhetnek szépen sorban további paraméterek. -
Scarabeus
aktív tag
Hát én ha leveszem QHDról FHD-ra a betűkön egyértelműen látom, hogy 'recésebb' nem olyan simák a karakterek. Rövidlátó vagyok, mind szemüveg nélkül mind szemüveggel érezhető a különbség, szóval én nem váltanék vissza QHD-ra. De valóban az eredeti dologra visszatérve az Asus adja a notch mentességet, csak a QHD-t nem ( még, lehet a még ki nem jött Pro változat fogja adni)
-
Mondjuk így se fogok. Az ár egy dolog, de a kilences sorozat (szerintem) még moslékul is néz ki. Oké, a 7 Pró talán a valaha volt legszebb OnePlus (bár a hármast és az 5T-t is imádtam), de ez a kamera sziget és a glory hole... Hát, a szimpla ötöst éreztem utoljára ennyire ötlettelennek. Egy jó popup kamerás 9T-re beruháznék, és még az ára se zavarna (annyira).
-
count_zero
tag
Sajnos tényleg. Naponta kétszer töltöm a telefont mostanában. De AOD nélkül sem sokkal jobb a helyzet, Android 11 óta messze nem olyan az akkuidő, mint korábban. Őszintén szólva én csak negatívumokat tapasztalok eddig. A Messenger értesítési rendszerét szétcseszte, a screenshot bonyolultabb, a kijelző sokkal érzékenyebb a "fantomérintésekre", az akkuidő lényegesen rosszabb, a home control page egy használhatatlan, félkész izé. Talán az automata fényerő javult egy kicsit, de ez sem biztos.
Az AOD szerintem koncepcionálisan is szar, mert pl nem lehet megmondani, mely alkalmazások tehetnek ki ikont. Igy kis idő múlva már csak annyit lehet látni ikon, ikon, ikon aztán egy pluszjel. Ha legalább a notificationök száma látható lenne apponként, és nem összesen... Rádadásul a screen saver funkció miatt bemászkálja az egész kijelzőt és akkorákat ugrik, hogy a szemem sarkából nézve mindig azt hiszem, jött valami notification. Ezt sokkal simábbra is lehetett volna implementálni, mint ahogy kb. bármely másik telefonnál.
-
Így utólag lehet, hogy elcsesztem, és a simát kellett volna kérnem, mert csak a gyári hátlap van rajta, amivel jó barátságban volt a gyári fólia is. Az oldalán a fólia és a hátlap között is van egy jó milliméteres hézag, szóval sanszos, hogy a teljes fólia se vált volna fel.
-
Scarabeus
aktív tag
S7 Edget használva osztottam a véleményed, most pedig igazából ha jön valami egyből villan a kijelző és tudom, hogy mi az, ha megemelem a telefont látom mi jött, az hogy órákig ott heverjen egy asztalon nálam soha nem fordult elő. Igazából csak 'időfüggőséget' okozott, hogy állandóan láttam, mennyi most éppen. Nem érzem annyira a hiányát mint elsőre gondoltam, de azért ha lesz biztos fogom használni.
-
Scarabeus
aktív tag
Eljutottam idáig, hogy megcsináljam az adb kapcsolatot. Elég ha csak a Call Recordert engedélyezem, vagy kell a Servicet is ami ad egy állandó notficiationt? Hova fogja menteni, milyen formátumban, semmi beállítást nem látok hozzá, csak ezt a 2 kapcsolót?
És akkor már rálestem a korábban általam említett Full Immersive módra is ami képes eltűnteni a Status Bart is (ugye a navigation bar és alul a csík eltüntetésére már a Oneplus is ad az OOSben lehetőséget tehát az kezdetek óta rejtve van nálam) és hát sok appban zavaró a levágás a két szélen a kijelző lekerekítése miatt. Valamint rájöttem így 5 perc alatt, hogy szeretem használat közben látni hány %on vagyok és hogy mennyi az idő... Pedig ha valamivel, ezzel fixen elkerülhető lenne ezeknek a beégése...
@CptAdamica: 2 évet ígér a termék oldal, de a marketing szöveg, hogy az 1000. napon is ugyanolyan smooth lesz, mint az 1. napon az meg van csillagozva, és írják alul, hogy csak 'promociós szavakat' használnak.
Mindenesetre szerintem se lesz úgy elhanyagolva, mint a Nord, viszont ez mindig így lesz, hogy egy 1 éves használt abszolút csúcskategóriát inkább megéri venni, mint ugyanannyiért a friss középkategóriásat szvsz. Csak van aki nem vesz használtan, annak jó lesz a Nord.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Robotporszívók
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged