Hirdetés
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
Múlthéten beszéltem a Google supporttal.
Nem én vagyok az első aki a magyar Pay-el kapcsolatban kerestem őket. A Google a magyar hivatali szervre vár. Gondolom MNB.
Állítólag a banki tranzakciós adó miatt nincs itthon Google Pay mivel a Google nem szeretne minden tranzakció után fizetni...
-
marcarc
senior tag
Nekem egy darabig ment, úgy hogy nem ugrott fel a kártya. Aztán most már nem megy, a terminál azt írja hogy kövessem a telefonon az utasításokat, de ugye ott nincs semmi.
Idegesítő, mert ebben a kurva országban nem lehet férj és feleségnek két kártyája ugyanahhoz a számlához, ezért ez egy darabig megoldás volt, most már nem az.
-
Laookon_
tag
Ájfon szóba nem jöhet. Volt S10+ telóm. Bizony nem voltam a fotós résszel sem megelégedve. A kijelzővel sem. Az a Dinamyc Amoled nem az igazi....Note 9 plusz van még versenyben. Az Alzánál van befoglalva a 7 Pro. Igaz, felbontott termék, de 204 ezer Ft. Ez a határ nálam...
-
válasz
Laookon_
üzenetére
Valamelyik újabb iPhone. Ha valamit lehet bennük becsülni, az ez. Android fronton Galaxy S10 széria ebben az árban. Azért nézd meg a neten a képeket, mert a jó és a nagyon jó között néha kicsi a különbség, ki tudja, Neked épp hol a határ. Én DSLR-hez viszonyítok, azt semmi más nem hozza mobil fronton. Alkalmi képekhez bőven jó a 7 Pro is, de ha ezzel lőnél minden családi képet, és nem akarsz gcam portokkal bajlódni, jobban jársz egy szifonnal, szvsz.
-
válasz
Laookon_
üzenetére
Nézd, aki ismeri a stílusomat a fórumról, az tudja, hogy őszinte vagyok a cuccaimmal kapcsolatban, és nem védem feleslegesen a mundér becsületét. Ennek fényében mondom, hogy az OP7 Pro a valaha volt legjobb telefonom, pedig általában nem az aljáról válogattam eddig sem. Néhány napja volt egy random merülés, de ez nekem megállt 10 százalék alatt. Előtte nap frissült valamelyik google komponens, és ugyanez frissült le tegnap megint, szerintem ez elárulja, mi volt a ludas. Nagyjából 2-3 százalék nálam az éjszakai merülés repülőn, 6-7 online, de keveset alszom...
Egyébként szempontomból ez mindegy is, mert reggelente töltöm, és 30-40 százalék közé merül 24 óra alatt, a nem éppen szolid használatom mellett. Azt gondolom, hogy az egyik legjobb választás most a piacon a 7 Pro / 7T duó, már ha ár/érték arányt preferálunk. Megvenném-e megint? Minden további nélkül! A hármasomat szerettem még ennyire, az volt majdnem ennyire egyben, ez a tele kijelző / 90 Hz kombó miatt lett "best of the best". Egy esetben nem ajánlom: ha nagyon jó képeket akarsz lőni telefonnal, szerintem máshol érdemes keresgélni. -
enginev3.0
félisten
válasz
Laookon_
üzenetére
Az igen, de én erről nem tudok nyilatkozni (sajnos?)
Én szinte minden nap 30-40% körül rakom töltőre, és így egész nap kb 3-3.5óra SOT-ot rakok bele, + másfél / két óra zenehallgatással fülesen
Szinte ez a minden napom, ezt jól bírja, de azért észrevettem hogy kezdetben 6óra sot simán megvolt, 90hz-en 5, most meg valahogy mindkettőn csak 5, szerintem az android 10 óta
-
Laookon_
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
A mindennapi töltéssel nincs gond. De, ha este leveszem a töltőről, és reggel 20%- os a készenléti merülés, az durva.
-
Laookon_
tag
Olvasva a fórumot...lehet azt mondani, hogy a telefon merül, mint a balta? (.vásárlás előtt állnék...álltam. Bár inkább a 7T Pro tetszene, horror áron van...)
-
zhata
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Az a bajom, hogy ezt a mondatot nehezen tudom értelmezni. Ha a készülék semmire sem reagál, akkor hogy zárolod, hogy oldod fel? Szerencsére még ilyen bajom nem volt, talán ezért nem világos.
-
zhata
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
"A készüléket ilyenkor kizárólag a zárolással és feloldással lehet magához téríteni, érintésekre, home gombra vagy az értesítési sáv előhívására nem reagál."
Egy készüléket lehet kikapcsolni, bekapcsolni , bootolni, újraindítani, falhoz vágni, de kérem, mi az, hogy zárolni, vagy feloldani? Esetleg feloldozni? Bírom ezeket a magyarítgatásokat. -
betyarr
veterán
gáz.megint merült 12%-ot úgy a teló,hogy vagy 2-3x néztem rá egy-egy másodpercre,meg volt kb 25 perc messenger hívásom.és az első 5% megint a nagy semmitől ment le
-
tomp
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Gondolom biztonsági peccs vagy a Play-rendszerfrissítés körül kell keresni a hibát!
7T Pro-n 10.0.7-nél tapasztaltam ilyet. 10.0.8-ra való frissítés óta viszont már nem. -
enginev3.0
félisten
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Szerettem volna visszatenni a gyári rendszert MSMtool segítségével, de az eszközkezelőben Kedacom USB Device-ként látja a telefont a Windows. Próbáltam több leírást is, de egyikkel sem sikerült megcsinálni. Ha úgy dugtam rá a telefont a gépre, hogy előtte tartottam a hangerő fel gombot, akkor feljött a Qualcomm az eszközkezelőben, de ahogy elengedem, rögtön visszavált Kedacom-ra. Találkozott már valaki ilyennel?
Oneplus 7T-ről van szó, azért kérdem itt, mert a topikjában még szinte senki nem próbálkozott custom ROM-okkal. Előre is köszönöm!
-
devil8012
csendes tag
válasz
gippazoid
üzenetére
Nekem (OP7T Pro McLaren) az utolsó 2 frissítésnél (az egyik stabil a másik a beta 2) hasonlóan megugrott az akku fogyasztás. 2-3%-ról 8-10%-ra és napközben is jobban merült a teló. Egyértelműen a készenléti állapot optimalizáció nem működött. Kikapcsoltam ezt a funkciót, restart, visszakapcsoltam majd megint restart. Mind a két esetben ez megoldotta ezt a hibát. Éjféltől reggel 7-ig 2%-ot merül most az akksi és napközben is teljesen jó a fogyasztás.
-
mókuska
tag
válasz
marcarc
üzenetére
Nekem 6T-n volt ilyen, mikor a sima fóliát cseréltem üvegre. Újra kellett kalibrálni. De ettől függetlenül ugyan olyan rossz maradt
Nekem az lassú volt. Főleg szokatlan a hátlapi leolvasó gyorsasága után.
De 7 pro-n már nagyon gyors. Főleg azzal az ujjal. amivel gyakran oldod fel. Nekem be van állítva 4 is. Még is egyre reagál a leggyorsabban. -
flegga92
senior tag
-
kerlas
tag
Sziasztok, mióta lefrissítettem a 10.0.5-ös szoftverre a telót, azóta nem tudok a kocsim rádióján (2016-os Kia Cee'd nagy navi Windows CE alapú) bluetooth-on keresztül böngészni a telefonon található zenék között. Érdeklődöm, hogy másnál is előjött ez, vagy csak én vagyok ilyen "szerencsés"?
-
mókuska
tag
válasz
warezxts
üzenetére
Szerintem az inkább a füles hibája lehet, hogy nem szól csak az egyik. Vagy akadozik a csatlakozás. Én a Jabra Elite 65-tel jártam így. Rosszul párosítottam és csak az egyik szólt. Aztán gyorsan elfelejtettem a kapcsolatot a készülékkel és újra neki futottam. Utána már stabil volt a kapcsolat. Esetleg nincs hozzá külön program? Amivel be lehet állítani, hogy mit csináljon, ha kiveszed a füledből. Szóljon tovább, megállítsa a zenét. Mert nekem lehet mindkét fülesnél szabályozni, hogy mikor mit csináljon.
-
warezxts
senior tag
válasz
mókuska
üzenetére
Köszi! Az szerinted telefon hiba hogy ha ki veszem a tokból csak az egyik páron szól a zene? Azon amivel össze párosítottam. A másik feléről nem vesz tudomást (de pl most hogy meg nézzem amit mondtál, most jó). Egyébként vannak itt még furcsaságok, V4a néha el dobja a "Processing: No", de telefon restart után minden jó...egy ideig.
Amit írtál, a bluetooth beállításoknál a füles-re rámentem, fogaskerék, de itt csak leválasztani illetve meghatározni lehet mi szóljon rajta (pl. hívás). Egyébként kapcsolódásnál van egy toast ablak hogy powered by AptX. Most épp a fejlesztői beállításban szenvedek.
Kösz mégegyszer -
mókuska
tag
válasz
warezxts
üzenetére
A bluetooth beállításnál a füles beállításainál a HD audió-t nézd meg. Ha AAC-t adja be, akkor azt kapcsold ki. Onnantól már maradnia kell az AptX-nek. Nekem legalábbis a Sony wf-1000mx3-nál így volr.
Szerintem érdemes a fejlesztőnek kifizetni a 3 eurót, hogy megcsinálja a VDC fájlt. Csak jobban ért hozzá
-
warezxts
senior tag
Nem teljesen ide illő topic, de hátha...
Megjött a Lypertek Tevi-m, Oneplus 7 Pro kitűnően kezeli... Azt kell mondjam már értem a hype-ot. Tényleg meglepően jól szól főleg annak aki a kiegyenlített karakterisztikát szereti. Viszont kérdésem lenne Tevi userekhez illetve V4A beállítással kapcsolatban:
- Letöltöttem az appot és azt írja a settingsben, hogy Firmware Upgrade L:3 R:3 / alul Firmware is newest. Lehet hinni neki vagy érdemes az upgrade appal szenvednem?
- A másik kérdés: Letöltöttem Viper4Audio-hoz a Tevi IRS file-t (Convolver), illetve kreáltam egy VDC/DDC file-t a Parametric EQ alapján. Siralmasabban rosszul szól akármelyiket is próbálom még külön külön is. Én rontok el valamit?
Sokat beszéltünk itt a telefon beállításairól, szóval...
- Nem tudja valaki hogy lehet a developer settingsben ha ki választom milyen bluetooth kapcsolatot szeretnék (pl. APTX) akkor azt meg tartsa?
Előre is köszi! és bocs ha off -
flegga92
senior tag
Sziasztok! Ma sikeresen kézhez kaptam a telefont, kezdek megbarátkozni a méretével is :D
2 hónaposan vettem, van rajta üvegfólia e miatt lehet lassú az ujjlenyomat olvasó? OP 3 sokkal gyorsabban oldott fel. -
gyendre2
tag
Sziasztok !
Valakinek nincs esetleg otthon bontatlan Sandstone tokja ? 1+ weblap kifogyott, Alza szintén, máshol nem láttam. Nagyon szeretem de már mind a 4 sarka meg van repedve...
-
gippazoid
őstag
válasz
Laookon_
üzenetére
Annyira nem rossz ez! Mint írtam, biztos megint a Google Play. Mert elromlani nem nagyon tud, pláne úgy hogy hetek óta nem vittem sehová, nem volt esélye beázni se. Beragadó process-ek meg a legjobb házban is előfordulnak. Volt nekem ilyen esetem a Samsungokkal is, van aki meg észre se vesz ilyesmit.
Minden teló tele van SW hibákkal, de sokat láttam, amiben hardware hiba volt. Az már gáz mert azt nem lehet csak komplett főpanel cserével javítani - manapság. 20 éve még én is javítottam gyári hibás telót forrasztással, de ma már ilyen nem lehetséges az alkalmazott technológia miatt. Ami egyszer gyári hardver hibás az az is marad és ha a gyár nem ismeri el - ilyet is láttam párat - akkor a felhasználó anyagi vesztesége a dolog.
-
tomp
félisten
-
gabor0928
aktív tag
Szerintem nem szolgáltató függő dolog ez, mivel skype-on is ugyanez van. tőlem 30-40cm-re van a teló és annyira torz lesz a hang hogy már nem lehet érteni. De ha visszaveszem a kihangosítást akkor nincs gond, méterekről is érthető a beszéd, csak akkor a hangszórót én nem hallom.
-
LógaGéza
veterán
Szerintem pont neked írtam FB csoportban ezt
Magisk fejlesztője azt írta nemrég, hogy nem lesz egyszerű megoldani. Perpill a Google nem követeli a kulcshitelesítést, ugyanis néhány rendszerben bugos a kulcsmester implementációja (pl néhány OnePlus készüléken
), vagyis ha bukik a ellenőrző parancs, attól még megkaphatja a zöld jelet a SafetyNettől. Viszont ha kötelezővé teszi a Google a helyes beépítést, akkor csak 2 opció marad:
- hardveres oldal: ami nem igazán opció, otthon nem elvégezhető, készülékenként más a kód, bonyolult, etc.
- TEE (Trusted Execution Environment) firmware-en bug keresés: ez egy olyan dolog, amin ha bugot találnak, akkor valószinű, hogy azonnal javítva lesz... Csomó biztonsági szakértő dolgozik ezen, és eddig eredménytelenül.A bootloader nyitás azonnal triggereli a hibát, ami meg kell roothoz/custom ROMhoz, szóval igen.
-
zoleeno1
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szerintem ez az alap 7pro-t érinti csak, mert a T-nel nálam még sosem volt baj a chromemmal, de itt sokaktol olvasom.
-
LógaGéza
veterán
... amivel kicsit várnék még...
Ráadásul Magisk használóknak rossz hír: A Google a háttérben, csendben elkezdte kiadni a legújabb GMS frissítést, ami bevezet egy új, kulcscserés/hitelesítéses metódust, így javítja azt a hibát, ami miatt a Magisk meg tudta kerülni a SafetyNet azonosítást.
Az új OpenBeta12-ben már benne van a frissítés, egy időre megoldás lehet a downgrade, de ez sokáig nem működhet. -
gippazoid
őstag
Köszönöm csako és fant0mi!
-
gippazoid
őstag
Sziasztok!
OP7-re a 10.3.2 frissítést nem tudja valaki, hogy rendben van-e?
Nincs-e vele valami probléma...? -
Busterftw
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mas bongeszovel jo? Illetve mas keyboard appal?
Ezeket ki kene zarni egyesevel.
Amugy meg dobd el a Chromet
-
SkyS1gn
félisten
Sziasztok semmi hír arról hogy jönne AOD? A 8Pro körül voltak ilyen pletykák de aztán nem lett belőle semmi.
-
tomp
félisten
Kint van az OB12!
Aki telenoros az nézze meg, hogy van e automatikusan VoLTE!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként szempontomból ez mindegy is, mert reggelente töltöm, és 30-40 százalék közé merül 24 óra alatt, a nem éppen szolid használatom mellett. Azt gondolom, hogy az egyik legjobb választás most a piacon a 7 Pro / 7T duó, már ha ár/érték arányt preferálunk. Megvenném-e megint? Minden további nélkül! A hármasomat szerettem még ennyire, az volt majdnem ennyire egyben, ez a tele kijelző / 90 Hz kombó miatt lett "best of the best". Egy esetben nem ajánlom: ha nagyon jó képeket akarsz lőni telefonnal, szerintem máshol érdemes keresgélni.

.
Nekem az lassú volt. Főleg szokatlan a hátlapi leolvasó gyorsasága után.