Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
zhata
senior tag
Lehet hogy mégis csak érdemes lesz felrakni a tízest, vagy mindjárt jön a tizenegyes?
[link]
Észbekapott a Gugli!?
-
enginev3.0
félisten
Azért ez...
-
Laookon_
tag
Sziasztok! Az Alzánál eddig létezett gyàri javítás, ez megszűnhetett. Nem látom, h hirdetnek...." Lecsaptam" egy felbontott One Plusz 7 Pro-ra. 204 ezer Ft. Itt az aprón egy 3 hónapos 7T Pro 200 ezer lenne. ( Szinten Alzás vásárlás) Ti melyiket bennetek meg inkább? Köszi a segítséget,!
-
*Mukeey*
addikt
Csak én látom úgy, h a chrome 60hz-en fut csak? Szaggat a többihez képest. Ha így van, lehet ezt fixálni 90re?
-
PartyShan
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Azt sajnos nem tudom, nekem 7t pro van, arra még nem jelent meg. Viszont a régi oneplus 3-on jól megy.
-
G_krisz
tag
válasz
betyarr
üzenetére
Hű! Belakni nekem sem volna kedvem, max ha egyből tudnád másolni a telefont és vissza rá! Akkor belemennék!
Nekem minden be van kapcsolva amit csak lehet (gps, nfc, bt, 4g, wifi, nincs akksi kímélő módba, és a fényerő is inkább több mint kevesebb)!
Tény, hogy a képernyő időm átlagosan 7 és 4 óra szokott lenni per nap, használattól függően!
Érdekes amit írsz. Lehet akksi használódik el ilyen módon. -
gabor0928
aktív tag
Én a napokban vettem egy ilyen telót, nagyon tetszik, de a kihangosításnál a másik fél nem hall, mert eltorzul, szakadozik a hang, ami erős zajszűrésre utal. hangosítás nélkül nincs gond. Mivel szeretem kihangosítva használni, így ez baromi idegesítő.
Amit eddig sikerült kiderítenem:- alul van 2db mikrofon és a hangszóró
- felül jobb oldalon egy másik mikrofon (ez a kihangosítónál használt mikrofon)Ez a felső mikrofon használ zajszűrést ami túl erős és emiatt beletöröl a hangomba, emiatt szakadozó és ingadozó hangerejű, torz lesz a hang a másik félnél.
Nemtudom ez hardveres vagy szoftveres probléma, de ezekkel próbálkoztam:
- Minden hivatalos android verzióval kipróbáltam 9-11 bétáig
- Rootoltam a telót és a system/etc/build.props file-t is editáltam erre:ro.qc.sdk.audio.fluencetype=nonepersist.audio.fluence.voicecall=falsepersist.audio.fluence.voicerec=falsepersist.audio.fluence.speaker=false
Sajnos ez se hozott eredményt. Másnál is rossz a hang kihangosításnál? Valaki tud még valami megoldást amivel lehetne próbálkozni vagy mehet vissza a boltba? -
betyarr
veterán
válasz
G_krisz
üzenetére
tudja a fene.eddig megszoktam,hogy telitöltés után éjszaka merült 2%-ot repülő módban,napközben meg viszonylag kevés használat mellett (néhány telefon,egy kis böngészés,beérkező emailek és üzenetek megnézése,folyamatos dual sim,wifi,4g,bt) még olyan 13-15%-ot és úgy ment megint repülőbe este 8-9 között,hogy még minimum 80-83% volt benne,ha erősebben használtam,akkor olyan 75%.ma szinte nem is nyúltam hozzá (tényleg csak annyi volt,hogy képernyő bekapcs,ránéz és kikapcs) és 88%-on áll már most.pedig ilyen használat mellett eddig 92-93%-ot tudott.
nem tom mi lehet ez a hirtelen 5%-os veszteség...és még csak nem is látszódik,mi lehetett a lúdas
lehet tolni fogok egy factory resetet.csak nincs kedvem megint belakni. -
pcnet
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Gonosz!

-
LógaGéza
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Olyan nem létezik, hogy nincs benne bug

-
betyarr
veterán
és neked mutatja is az akkuhasználatnál,hogy fogyasztja?mert nekem semmi sem látszik ott.a 6t-nél volt olyan,hogy beindult a google play services,de egy idő után megoldódott.kicsit érdekes,így máról holnapra ez a nagy fogyasztás.pláne,hogy kétszer ránéztem egy-egy másodpercre...
-
Busterftw
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mi baj a gyarival?

-
PartyShan
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Talán a [paranoid android] nézz rá.
-
enginev3.0
félisten
Mivel nem lett élhető a 8 pro ezért gondolkodom hogy romolom a telefont
Vagy mégsem? 🤔
-
betyarr
veterán
valami nálam is van az akkuval (vagy valamivel),mert tegnap este töltöttem kikapcsolt állapotban.amkor feltöltött,akkor levettem a töltőről és nem is kapcsoltam be csak ma reggel 8 után.100%-on állt a töltöttség.most néztem rá a telefonra,mert jött egy üzenet és már csak 95%-on volt az akku
-
flegga92
senior tag
válasz
marcarc
üzenetére
Nem sok. 7T Pro 2,5 hónapos Alza garis 200k, illetve egy 10k-val olcsóbban 4 hónapos de nem írja hova szól.
Van még egy 7 Pro 145-ért 2,5 hónapos de a turbado-ra szól a gari, nem tudom mennyire megbízható.
Jobban örülnék egy gyári oldalról rendeltnek, mert ott nagyon korrekten kezelték a garis dolgokat. -
flegga92
senior tag
Sziasztok!
OP3-ról váltanék, a 8 Pro-ra váltottam volna, de már a 7-es széria is a lélektani határ felett volt számomra megjelenéskor, de úgy érzem nincs más választás egyedül ez maradt opció.
Most alzán van pár felbontott 7 Pro jó áron 60k-val olcsóbb mint a T. Érdemes várni, hogy a T verziót elkezdik kiszórni, vagy nincs akkora difi közöttük?
7T Pro nylon tok jó a 7 Pro-ra? (Nem zavar a kamera melletti kivágás.) -
fant0mi
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
A sima 7-es nekem ugy merul ejjel, hogy orankent 1 szazalekot. Ket simmel.
Amugy nekem is tolton van altalaban. Na ugy nem merul.
-
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Globális lehet, mert nálam is jelentkezett most. Eddig éjjel 3-4 százalék volt repülőben, ma reggel meg 9-10 százalék mínusz.
-
Na mostanra engem is megtalált az éjszakai 10% merülés
pedig eddig olyan szép volt az a 3%
Google Play Services körül lehet a bibi, tegnapelőtt töröltem az adatait és akkor azon az estén jó volt. -
Edge
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
ez csak képernyő unlock után animál egy kicsit és annyi igaz? utána már nem mozognak a vonalak, sajnos az nekem nem jön be.
-
tomp
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
-
gippazoid
őstag
Kíváncsi leszek mennyiért dobják majd át a kínai webshopoknak a 7T-ket...
Amúgy én szeretem a 7-est, ahogy a J5-ös Samsungokat is szerettem. Egyetlen teló volt amit nem kedveltem meg, a Huawei P8 Lite, azt vissza is vittem gyorsan. -
tomp
félisten
OP8 Pro élő háttér:
OnePlus Wallpaper + OnePlus Wallpaper Resources párost telepítsük és már megy is! -
válasz
Busterftw
üzenetére
Erről lemaradtam, köszi az infót. Én nem használom már egy ideje, de nem adatvédelmi aggályok miatt (pedig nyilván emiatt se kellene), hanem mert a chrome valahogy jobban kézre áll. Asztalin meg Vivaldi. Egyébként annak is van mobilkliense, csak nem tudom, a jelszó megosztás működik-e platformok között
tibcsi0407: szívesen, de akkor inkább tárgytalan, hátha a tűzróka megbízhatóbb.
-
Busterftw
nagyúr
Miutan kinai kezben kerultek, en nem ajanlom nyugodt szivvel.
Tortentek azota shady dolgok.Firefox Preview tudom mindenkinek ajanlani, nekem levaltotta a Samsung Internet Browsert.
Ez fogja levaltani a normal Firefox appot.
4.0 mar tamogatja a Syncet es Addonokat. -
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Opera?
-
Sanya
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Használj samsung internetet. Tud jelszómegjegyzést ujjlenyomatos beléptetéssel.
-
gippazoid
őstag
válasz
mókuska
üzenetére
Ezt a Chrome fagyást OP7-en nem tapasztaltam! Majd most, hogy leírtam...

Egy dolgot vettem észre: bizonyos oldalakon ha oda-vissza lépkedek linkeken az oldalon belül (blogbejegyzések között) akkor egy idő után akadozik a görgetés. Ha újból felmegyek az oldalra akkor megint jó.
De szerintem ez oldal kódolási hiba.
Pl. Win10 alatt a Chorme-ban nem tudok a Oneplus oldalán a tartozékshop-ban görgetni, lapozni. Megáll.
-
gippazoid
őstag
Még jó hogy tegnap írtam, hogy nincs akku gondom...
9 órája vettem le a töltőről, igaz tegnap rajta volt legalább fél napig mert elfelejtettem levenni.
Most reggelre 12% tűnt el a 100%-ból, 88%-on áll. Amit azért sokallok mert ezen idő alatt éjszaka volt és semmit nem csináltam a telóval, még Viber és mailek se jöttek.
Amikor megnézem a menüben, nem sorol fel egyetlen appot sem százalékosan, ami használta volna az akkut!
Normálban, mikor sokszor feloldom és pár Viber üzenet is jön-megy, akkor fogy átlag 25%-30% egy nap. Olyankor mobilnet is van mert mozgok a városban. Most meg itt csücsül az asztalon és hetek óta csak WiFi-n netezik.WTF?
OP7
-
mókuska
tag
Chrome bétát használom egy jó ideje és ott nem igazán találtam fagyást. Pedig van mikor 10-20 ablak is meg van benne nyitva
-
fant0mi
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Idegesit engem is. A motorral van valami, mert a chrome alapu opera bongeszo is meg tud makkanni. Ilyenkor home gomb, majd vissza megoldja. De akkor is, na.
-
-
zhata
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
"Nem bírom az OOS random merüléseit és a gyakran elkéső értesítéseket, meg a gyakran agresszív akkumulátorkezelést. (néha random gyorsan merül, néha pedig túl agresszív, nincs balansz)"
Ezt én is tapasztalom ezt újra és újra. Nekem gyári kilencesem van fenn, a tízest meg már semmi pénzért se tenném fel.
Egyre inkább kacsigatok ismét a főzött ROM-ok felé, csak hát egyre lustább is vagyok.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
*Mukeey*
üzenetére
Nem bírom az OOS random merüléseit és a gyakran elkéső értesítéseket, meg a gyakran agresszív akkumulátorkezelést. (néha random gyorsan merül, néha pedig túl agresszív, nincs balansz)
Sokan nagyon el vannak tévedve a pure droiddal kapcsolatban, azt gondolják,hogy az OOS az, pedig már egy kissé eltávolodott tőle. Nyilván nem MIUI szinten, de nem is stock már.
A másik dolog pedig az, hogy az OOS gyors, de bármennyire is hihetetlen, a custom ROM-ok még attól is smooth-abbak.
Mindig megkapom a legújabb biztonsági frissítéseket, nincsen Oneplus analitika, csak a szükséges funkciók vannak benne ezekben a rendszerekben.
Ettől függetlenül a hardver szinte tökéletes és nagyon jó a community support, ezért megéri Oneplus-t venni. -
*Mukeey*
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Már sokszor meg akartam kérdezni, hogy oos helyett miért használsz custom romokat a Oneplus-aidon?
Mi az, amivel nem vagy elégedett oos-nél?
Abszolut semmi offense, tényleg érdekelne... -
gippazoid
őstag
Sziasztok!
Mik a tapasztalatok: a gyorstöltés miatt (7-esem van, nálam csak 4A) nem megy hamarabb tönkre az akku?
Nem lenne érdemes inkább valami 1,5-2A-s töltővel tölteni a telót? Most fél éves, eddig még nincs akku gondom vele (szerencsére más se). -
tomp
félisten
válasz
tibcsi0407
üzenetére
OOS alatt is. De úgy, hogy hiába töröltem az adatait, nem tért vissza így töröltem az appot.
FilMic Pro-n 4K-n is megy a 24p. Na de ez más mert itt hivatalos OnePlus support van hozzá. -
tibcsi0407
félisten
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Lefagy 24 FPS-en a kép OmniROM alatt, OOS alatt nem tudom hogy viselkedhet.
-
-
tomp
félisten
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Mármint a GCam vagy a FilMic Pro-ban? Utóbbiban igen van 24p. 24-25-30-48-50-60fps-t tud.
Az új Google API-val a külső appok is hozzáférnek majd a kiegészítő kamerákhoz. Na vajon ezt belerakja majd a OnePlus? Azaz root nélkül menjen a tele és zoom kamera?
-
tomp
félisten
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Hát na...
Sebaj. a FilMic Pro úgyis jobb felvételt készít mint a gyári kamera.
-
tomp
félisten
válasz
tibcsi0407
üzenetére
960FPS hátha lesz nemsokára mivel most volt egy Galériás 960fps bugfix.
-
prolad
addikt
Egy kis infó, akit esetleg érdekel. Rendeltem 7 pro-ra Dbrand teardown skint, nem ajánlom. A normál (fényes) verziót vettem, nagyon olcsó hatású tapinrásra, csillog (ez mondjuk várható volt, de a promóanyag alapján messze nem ennyire), gyűjti az ujjlenyomatot. A minta jól nézne ki, de elég low res helyenként, ha kézbevéve nézed már eléggé látszik. Plusz amit küldtek az még rövid is, a telefon alján kilátszik a hátlap kb 1mm-en (almond white a telefon, eléggé látványos). Írtam a supportnak, ez így nagy csalódás.
Ezelőtt concrete és swarm volt, azok viszont kiválóak. White marble se rossz, ott is hiányzik valamilyen textúra, de mesdze nem ennyire csúszós. -
tomp
félisten
Úgy érzem tökéletes nekem a 7T Pro.
Azért remélem mi is kapunk valamiféle videó dinamika javítást (ha már HDR videót nem mivel ahhoz 10bites szenzor kellene) ha már volt róla korábban cikk. Ebben a 8bites szenzorban van még tartalék.
-
szlaci888
aktív tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Én is maradok a 7T Pro Mclaren Edition-nál. Milyen custom ROM-ot használsz rajta? XDA-ról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

pedig eddig olyan szép volt az a 3%

FilMic Pro-n 4K-n is megy a 24p. Na de ez más mert itt hivatalos OnePlus support van hozzá.