Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nekem fluid, 8gb/256gbos verzió. Wipe cache se kellett, EU rom.
-
enginev3.0
félisten
válasz
HateEternal
üzenetére
Nekem is sokkal simább volt
-
fant0mi
őstag
válasz
HateEternal
üzenetére
Ha meglesz a megoldas a nem-AOD orara, szolj. Erdekelne.
Nekem a piros 1-esen kivul nincs vele bajom, de az zavar. -
HateEternal
tag
válasz
Scarabeus
üzenetére
Köszi az elsőre a választ.
Az órásra nem jó a megoldás. Mint mondtam felébresztésnél szeretném átállítani az órát, nem felemelésnél vagy egy koppintásnál. Abban a menüben hiába változtatom, az nem azt az órát változtatja csak a kb AOD órát.
Lock screennél dupla kopp de nem oldom fel, én arra az órára gondoltam.
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
HateEternal
üzenetére
Nekem nem akadozik böngészés közben a képernyő. Ugyanolyan sima, mint 10-en.
Másodikra: Testreszabás -> A környezethez igazodó kijelzőn lévő óra. -
HateEternal
tag
Sziasztok,
Megérkezett hozzám is a OS 11. Szép és jó, bár nekem akadozik görgetésnél a böngészőbe a képernyő. Simább volt nekem a 10 minden téren. Más is tapasztalt esetleg ilyet?
A másik kérdésem a lock screenen lévő óra kinézete. Frissítés után átállt Oneplusosra és a régit nem igazán tudom visszaállítani. Keresgéltem már xda-n de ott azt írták már nem lehet állítani, ha jól olvastam. Nem.az AOD ról beszélek, hanem ha felébreszted a telefont, de nem nyitod fel.Köszönöm a segítségeket!!!
-
-
Scarabeus
aktív tag
Gyári hívásrögzítés jOneplus tools-sal működik stabil 11-en.
Nekem az automatikus fényerő néha gondol egyet és besötétít, majd aztán visszavilágosít. Más problémával nem találkoztam, őszintén sok újdonságot nem hozott. Nekem a rendszerszintű dark mode volt a legnagyobb Android újítás az elmúlt 3-4 főverzióban. -
noto
senior tag
Sziasztok!
Hivásrögzités megy a 11 alatt?
Cube acr -
Busterftw
nagyúr
Na en a kovetkezoket eszkozoltem:
- Roboto font visszaallitva
- Font meret Default
- Display meret SmallIgy a szoveg meret nem valtozott, jol olvashato, viszont "kisebb" lett minden. (Talan igy hasonlit a 10-es kinezetre/meretekre.)
Az update utan mintha minden el lenne nagyolva az UI-n, vagy bele lenne zoomolva. -
Busterftw
nagyúr
Na nekem is feldobta, vegigment az update, nem akad, az uj fontot szokni kell.
Olvastam itt csinaltak cache torlest, azt hogy oldottatok meg? Lehet egybe valahogy?
En csak arrol tudok ha app infonal torlom a cachet. -
enginev3.0
félisten
Na jó
Nálam egy dupla bekapcsoló gombos kamera indítás is megfekteti a telefont, de néha a bekapcsoló gombra se reagálVagy csinálok egy FR-t, vagy összetöröm
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Linkin1994
üzenetére
Melegedés nálam nincs.
Az OP fórumot meg hagyjuk inkább, felbőszült indiaiak hada követelőzik agresszívan az éppen elérhetetlen frissítés miatt. Már az android12-t várják rá sztem
-
Linkin1994
senior tag
pár napja használom a 11-es rendszert eddig semmi baj nincsen vele.
Persze az indiaik op fórumon megint előszedték a legendás melegszik ütőkártyát
Persze ezt minden frissítésnél bejátszák hihetetlenek. -
aPoFa
tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nem kell letölteni. Alapból benne van: Beállítások-Google-Fiókszolgáltatások.
-
*Mukeey*
addikt
Eddig az üzemidőtől nem vagyok elájulva. Harmadszor töltöm, átlag 4óra sot jött ki
-
fant0mi
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Amennyiben a masik felnel is megy az RCS. De amugy tenyleg jo.
-
enginev3.0
félisten
Jó ez a google messages, főleg hogy ingyen is lehet benne küldözgetni
-
CptAdamica
veterán
Google Pay app-ot miért nem lehet még mindig letölteni?
-
Korrigálnám magam: megy a hívásrögzítés, csak az első hívás alatt vissza kellett bökni a gombot. Sír a jogi vonatkozásra, de ettől még megy.
-
-
Shyciii
veterán
Az sms-es probléma nekem dual sim esetén jön elő. 1-es sim esetén hiába gépelek, semmi se változik. Átváltok 2-esre, majd elkezdek gépelni, és hirtelen megjelenik az előzőekben gépelt is. Amúgy ez a probléma már a legelső bétában is megjelent, és azóta sem javították.
-
Frissítettem tegnap este, előző stabilról, semmi gondom nincs vele. Eltekintve, hogy végleg kifingatták a hívásrögzítést (b@sszák meg, hogy itt számít a GDPR, de hogy harminc darab magánterületen lévő, de a közútra is kilátó kamera van útban csak addig, mire beérek a melóhelyemre, az nem probléma), nincs nagy gondom. SMS írás is megy, kamera is megy. A rendszersebesség nem változott érdemben.
-
Sanya
nagyúr
Sms-t nekem se ír. Erre mi lehet a megoldás?
-
betyarr
veterán
frissített az én telefonom is a 11-re.elég ordenáré lett az értesítési sáv mérete/kinézete.a volte/vowifi ikonok sincsenek túlságosan kidolgozva.batár nagy,samsung-like.tény,hogy végre el lehet olvasni mikroszkóp nélkül,de nem túl kifinomult
-
fant0mi
őstag
válasz
*Mukeey*
üzenetére
7 ora SOT bongeszessel, kicsi fenyerovel. Nem lett rosszabb.
Na de igen erdekes ez az intelligens toltes. Figyeli az aktivitasi szokasaid. 80%-ig feltolt, ott tartja, majd kitalalja a szokasaid alapjan, mikor szoktal elkezdeni nyomkodni a telefont, es addigra fejezi be. Vagy ha az ebreszto elobb lenne, akkor addigra lesz 100%.
-
Edge
veterán
válasz
LógaGéza
üzenetére
kösz váltottam is, nálam se ment az sms appban a gépelés ami btw wtf moment

Én amúgy Action launchert használok és addig nem tudtam beállítani alap homenak amíg a többi none státuszu appoot be nem állítottam, galery, music player, mindig elvesztette a beállítást ha csak a homeot nyomtam be... milyen már...
de most ok minden apró dolgok ezek de legalább 1x megkell tenni.
-
*Mukeey*
addikt
Akartam pont kérdezni, hogy ti csináltatok fr-t? Tudom, hogy illene, de több banki appom is van, majdnem mind csak személyesen lehet újra aktiválni, nincs nagy kedvem hozzá
-
Linkin1994
senior tag
Felraktam én is egy problémát vettem edig észre az pedig az hogy a fényerő csúszkát ha állítod akkor egy kicsit delay-es a cucc bár ez lehet azért mert nem csináltam fr-t
-
CptAdamica
veterán
Megint nincs simple popup. :D
-
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Hát igen többek között ezért szem számít már az új verzió csak össze vissza finomhangolgatnak
-
Edge
veterán
Megjelent az eu rom is, már töltöm lefele.

-
LógaGéza
veterán
válasz
fant0mi
üzenetére
Nem is lesz jó, panaszkodik mindenki mióta megjelent a 11 Beta1, hogy nem jó. Engem nem érintett, jó ideje Google Messages-t használok, T alatt megy vele az RCS is. Bár ezt csak egyszer próbáltam, hogy tök jó, azóta se

laskr99
Párom használ MiBandet, nála nincs ez a hiba. Inkább az, hogy többet eldobja a kapcsolatot, hiába van kilőve minden akksikímélő beállítás az appra. -
enginev3.0
félisten
válasz
Linkin1994
üzenetére
Megcsináltam
Sokkal jobb lett
De maga az Android újdonságai elég rosszak -
fant0mi
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem is csak megjelenitesi a problema az sms-sel. Nem is veszi be a karaktereket, szurke marad a kuldes gomb.
Wipe cache megvolt. Factory resetet most nem kivanja a szervezetem. -
válasz
CptAdamica
üzenetére
Valamelyik visszaállt nagyobbra, de akkor sem volt tökéletes, talán ahogy fentebb írta LógaGéza, az új betűtípus lehet a ludas... Mindenesetre több teszt után az alapértelmezett betűméret, a legkisebb megjelenített méret és a Fejlesztői Beállításokban a "Smallest Width" (ezt nem tudom magyarul, legkisebb szélesség?) 455 dp-n megfelelőnek tűnik. Revolut volt a referencia app, megint látszik a havi költés összege és, hogy több/kevesebb, mint az átlag, nem kell görgetni hozzá a belépés utáni kezdőképernyőjén
Erre emlékeztem tisztán 10-ről, és ide akartam visszatérni + a PH fóruma is jó méretben van most, böngészős nagyítás nélkül. -
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
recovery módban. általában szokott segíteni
oneplus fórumon nem ordibálnak úgyhogy nem lehet nagy gond. -
enginev3.0
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én is
-
enginev3.0
félisten
válasz
Linkin1994
üzenetére
Hogy kell wipe cache? Mert ez katasztrófa
Ez beta 0 szintnek felel meg -
-
-
11 tapasztalatok:
Vegyes érzelmek a színek iránt.
A forma tetszik.De:
Elég OCD hajlamos vagyok az órára, baromira nem tetszik ez az új design, oldalasan kis betűs óra halál. A régi nagy számos/betűs jó volt, az tetszett.
Eltűnt a widget az időjárás apphoz, pedig nagyon jó dolog volt.
Mi band ha jön az üzenet folyton rezeg, mert a telefon az üzenetet rebootolja folyton.
Szürke lett az ujjlenyomat olvasó ikonja, eddig zöld volt, eléggé zavaró, eddig ha ki volt kapcsolva az elfogadása akkor volt szürke.Más eddig nem jelentkezett, SMS-t tudok írni, megjelenik.
-
CptAdamica
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Én sima 10-re húztam rá, semmi factory reset nem volt és sima minden.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
wipe cache ha az se akkor factory
-
fant0mi
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Azt akkor nem is meselem, hogy hanyszor nyitottam meg egy nevjegyet, mert "hol a fraszban lehet ezt szerkeszteni?". Oda lentre nem neztem. Persze, megszokas kerdese. De a vakon irhato sms azert nagyon durva hiba.
Zavar, hogy zarkepernyon amennyiben a pontos idoben van 1-es szamjegy, azt pirossal rajzolja. Az elozoben is igy volt, de azt akkor valahogy sikerult kikapcsolni. Most nem talalom a beallitast ehhez.
-
fant0mi
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Bazz... Tenyleg.
-
hard74
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ezt az első béta óta nem sikerült javítani.
-
Edge
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
asszem megvárom az EU romot
-
enginev3.0
félisten
Ha sms-t írsz, nem ír semmit a telefon
-
enginev3.0
félisten
Ez az új buborékos beszélgetés is elég katasztrófa
Még nehezebb elérni a Messenger beszélgetést mint eddig -
fant0mi
őstag
Call Recording.
Fasza, mar csak 6 orszagban mukodik.
A beallitasokban is mar csak a tajekoztato lathato errol, semmit nem tudsz allitani.
Ennek ellenere felveszi a beszelgeteseket, mert a listaban ott vannak a legujabb hivasaim is.
-
enginev3.0
félisten
Canvas nem működik
Rohadt zavaró hogy csomó minden szürke mintsem fekete
Ha valamit állítok a beállításokban a zene megáll, Chrome is újra tölt -
LógaGéza
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Betaban van, Stableban nincs.
-
CptAdamica
veterán
Felraktam, hol az AOD?
Nem úgy volt, hogy valamelyik bétában már engedélyezték? -
Még egy dolog, ami rosszabb lett: görgetés közben mikroakadozik néhány app
-
válasz
fant0mi
üzenetére
Nekem is furcsán nagy lett, de állítottam a fentebbi 411-et 425-re és most jó (betű méret alapértelmezett, alatta a display scaling pedig a legkisebb) + Firefoxban kellett egy 110%-os szöveg növelés, mert Android 10-en a PH fórum jó volt phablet nézetben, de most kicsi, a mobilnézet meg hatalmas.
-
fant0mi
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Teljes csomag, global (nem eu) verzio. Igy adja.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Értem, köszi

Amúgy ahhoz, hogy a Globalról jelezzen, Oxygen Updaterben az eszköznél át kell rakni az EU nélküli 7 Pro-ra, illetve úgy emlékszem én a full update-t raktam felbelőle, mikor átálltam korábban még egy 10-es frissítés idején. -
Megváltozott a méretezés
valaki megnézné nekem, hogy a fejlesztői beállításokban mennyi a smallest width Android 10-en? Nekem most 411p.
De nem vagyok benne biztos, hogy ez kell nekem
-
KD6-3.7
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Hamarosan fog, nem egyszerre jön ki minden készülékre. Vagy próbáld kézzel a frissítés keresést.
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
mrszitya
üzenetére
Köszi a garis infót, és mindenki másnak is az akku statisztikát.

Kint a stabil 11 mint írtátok, találkoztatok bugokkal aki már feltette? Oneplus fórumon nem találom róla a bejegyzést, Oxygen nem írja, hogy törölné az adatokat. Open Beta Android 10ről simán telepíthetem adatvesztés nélkül, vagy célszerűbb előbb factory reset majd utána frissíteni?
-
Oxygen Updater jelzett, hogy itt a stabil Android 11
(AA végződés vagyis Global) -
mrszitya
senior tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Akkor nem tudom.
B-verzió, az AccuBattery használata. Én a képernyőidőket (SOT) és a számított degradálódást is ezzel nézem igazából. OnePlus Diagnostic csak megerősítés. Gyakorlatilag 1% eltérés van a kettő között. Ennél viszont végig kell vinni néhány töltés-merülést. Úgy 40% töltés után lesz értékelhető egy-egy feltöltési ciklus pontossága. Két nap - egy hét között már el kell találja nagyjából pontosan az akksi állapotát. Minél nagyobb százalékot tolsz a telóba és minél többször, annál jobb lesz. (Képen még egy novemberi állapot pl. az én 7-esemnél).
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Persze ezt minden frissítésnél bejátszák hihetetlenek.

valaki megnézné nekem, hogy a fejlesztői beállításokban mennyi a smallest width Android 10-en? Nekem most 411p.