Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Amúgy akkor váltott pozitív irányba a dolog mikor megírtam, hogy én is üzemi dolgozó vagyok és nagyon is tudom miként kell mennie a minőség ellenőrzésnek és ha már olyan hibát jeleznek amit mi dolgozók követtünk el akkor következőnek már alaposabban dolgozunk sőt akár külön oktatást is kapunk. Szóval nekem ne mondja, hogy a 2. szerviznél javítottak bármit is mert NEM.
-
marcarc
senior tag
válasz
enginev3.0 #5596 üzenetére
Tech hírekben a legjobb source
-
enginev3.0
félisten
Origo: Olcsóbb lesz 1000 dollárnál a OnePlus 8 Pro, de ez nem mindenkit vigasztal.
-
Carvus
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5592 üzenetére
Szervízbe meg felszabadult legalább egy pozíció...
-
enginev3.0
félisten
Nem értem hol van már a 10.0.5
-
tomp
félisten
válasz
tibcsi0407 #5592 üzenetére
Igen minden bizonnyal a következő telefon is OnePlus lesz. Szerintem a 9. Vagy 9T.
Idén nem cserélek. Vagyis de. 7T Pro-ra de na 3702Ft-ért kihagyhatatlan ajánlat volt...
Igen szerintem is teljes mértékben korrekt volt a lezárás. -
tomp
félisten
Azt hiszem ez egy szép lezárás az ügynek.
Thanks for providing me the opportunity which made me resolve this issue. Without your kind support and cooperation, this would not have been possible. We truly honored to have such a loyal customer like you.
I wish to see you soon with your new device :)
It was my pleasure working with you.
Take care :) -
tomp
félisten
válasz
tibcsi0407 #5588 üzenetére
Majd megkérdezem Bryant, hogy milyen csokit szeretne. Kerek csokoládét, szögletes csokoládét, hosszúkás csokoládét, lyukas csokoládét, tegnapi csokoládét, lapos csokol......
Kíváncsi vagyok mennyi idő alatt szállítják ki. Gondolom most azért áll a rendelés mert hétvége van. De vajon a csere új telefonra is 2év garancia van vagy csak a hátralévő idő?*Mukeey*
Itt is és ott is leszek. Talán készítek a 7T Pro topikhoz is összefoglalót. -
tomp
félisten
válasz
CptAdamica #5585 üzenetére
Lyukas 8-as?
Nekem nem az új modell volt a cél. Ha lett volna sima 7 Pro-ból kék akkor az lett volna. -
tomp
félisten
válasz
enginev3.0 #5579 üzenetére
SOHAAA!
Azért 3700Ft-ért váltani 7T Pro-val nem semmi. Tekinthető jelképes összegnek amivel jelzem a OnePlus felé, hogy elkötelezett ügyfelük vagyok.
-
tomp
félisten
válasz
*Mukeey* #5574 üzenetére
Első ránézésre nekem is tetszik ez az Almond de mindennapi használatra nem kellene.
Nebula Blue és a 7T Pro Haze Blue színe elképesztő! Remélem belemegy Bryan az üzletbe.
Nem az én bajom, hogy nincs kék 7 Pro:
"As we checked your replacement status the device inspection is successfully passed. But we got to know that currently OnePlus 7 Pro Nebula Blue version is out of stock in our warehouse as its a Limited Edition."Nekem is fekete telefonjaim voltak. OP5 volt egyedül "slate gray". 7 Pro-t kézbe véve az első reakcióm a "wáoo" volt.
-
tomp
félisten
válasz
fant0mi #5570 üzenetére
Megírtam neki, hogy a Mandula szín eléggé női. A Nebula Blue-t azért választottam mert szerintem Gyönyörű!
Felvetettem neki, hogy a különbözetet megfizetve egy 7T Pro Haze Blue lehet e? Az nekem csak 10€ lenne.Ha már azt írja Bryan, hogy
I'm truly honored to have a wonderful customer like you who is cooperating and supporting us to get this issue resolved. Thanks for the same.
akkor illene 7T Pro-t adnia. -
tomp
félisten
Napi News Bryantől:
Mivel nincs raktáron Nebula Blue a korlátozott gyártás miatt így Almond színt adnának.
Háááát... -
renziNNN
tag
Próbálnám a VoLTE-t beállítani a doksi alapján, mindent úgy csináltam ahogy le van írva, viszont mikor átnyomom EngineerMode-ban a Full-port switch-et hogy engedélyezzem, aztán megnyitom a PDC-t, akkor nincs ott semmilyen device
[kép]
Lehet az USB csatlakozás módját kéne állítanom? File Transferen van.
Pls help -
tomp
félisten
OP oldala szerint
Szerviz szerint
Na vajon megmerik lépni, hogy visszaküldik ugyan úgy hibásan azzal a szöveggel miszerint bevizsgálva és hibátlan? -
*Mukeey*
addikt
válasz
CptAdamica #5557 üzenetére
Ez fix. Egy 7(t)pro évekig top készülék lesz.
Haverom 5t-je villám a mai napig, nem is gondolkozik cserén. Nekem meg a 7pro annyira tetszik, bárhol előveszem mindenki megnézi. Jó barátomnak 11pro max-a van, majdnem fél milla volt és irigykedik a kijelzőmre😎 -
CptAdamica
veterán
Szerintem jelenleg az € árfolyam miatt sem éri meg váltani. Plusz akinek 7-es szériája van, annak nem lesz nagy ugrás a 8-as.
-
-
Sanya
nagyúr
Simább a kép? Esetleg néhány alkalmazásban, vagy amibe belehákoltad, de egyébként nem lesz simább sehol.
Testufo: nehány böngésző tudja a 90hz-t az oneplus 7pro, 7t 7t pro készülékekkel, de a többség nem.
Chrome meg nem böngésző, hanem reklámhalmaz.5g? 4g elég jelenleg, 5g sincs mindenhol, az meg, hogy 20 vagy 3 másodperc alatt tudom elégetni a havi mobilinternet keretemet, nem mindegy?
-
tibcsi0407
félisten
A kijelzője világbajnok lesz, meg elvileg a Find x2 kameráit kapja, ami elég f*sza, de a lyukasztott előlaphoz nekem már nem lenne kedven...
Rájönnek majd ők is, aztán a 8T Pro-n már nem lesz lyuk. -
tomp
félisten
Teljesen jól megvagyok a 7 Pro-val is.
Mit tud majd a 8 Pro? 120Hz? Oké. Simább kép de nagyobb energia
Nagyobb kamera? Nagy dolog. Max ha tudna majd HDR videót is rögzíteni. Már olvastam pletykát erről.
Előlapi kamera? Nemár. A 9 Pro-ban már hátha a kijelzőbe lesz rakva így nem kellene kivágás. A noccsos korszakot is átugrottam.
5G? Oké ez jó de most a korona vírus miatt az 5G fejlesztés kicsit befagyott. Az egyik hazai (nem mobilszolgáltató) cégnél konkrétan le is állt minden 5G munka.
Szerintem még a 700MHz-es 5G-hez is teljesen új antennák kellenek így az sem tudna gyorsan indulni. -
renziNNN
tag
Sziasztok!
Ha minden igaz OP5ről váltok hamarosan, így az lenne a kérdésem, hogy a hivatalos Oneplus Switch az appokon belüli beállításaimat is át tudja klónozni valahogy vagy azokat nem? Mert, ha nem akkor lehet érdemesebb nulláról belaknom a telót. (Tudom az amúgyis, minden frissítés után ajánlott)
-
-
tomp
félisten
A beadott szerviz igényt elfogadták és szerviz igény típust váltottak!
"Service Type:Replacement"
Nahát!! -
törölt tag
válasz
CptAdamica #5519 üzenetére
Ha jön is AOD akkor az nagyon fogja zabálni az aksit a hardveres hátrány miatt. Alacsony kepfrissites helyett (pl 1 hz) 60 hz-en frissit. Lehet, hogy a 8-as már úgy jön hogy ez meg van oldva, mint Samsungnal.
-
laskr99
addikt
-
petya2012
őstag
sziasztok
azért lassan jó lenne már ha csinálnának valamit,holnap már április-erre még januári biztonsági mentés
-
Skynamic
kezdő
válasz
tibcsi0407 #5510 üzenetére
XDA-s Havoc fórumban többen is panaszkodtak a legújabb frissítés utáni (0329) laggokra, fagyásra. Van, akinek az ujjlenyomat-olvasó nem működik. :( Akkor lehet mégsem én vagyok az egyedüli?
-
Skynamic
kezdő
válasz
tibcsi0407 #5508 üzenetére
Igen, rootoltam egyből. Összességében ez zavar, hogy rajtam kívül senki nem tapasztal ilyet, tehát egyedi probléma:D
-
Skynamic
kezdő
válasz
tibcsi0407 #5504 üzenetére
Igen. 10.0.4, GM21BA-ról mentem.
Igen, mióta felraktam, azóta semmit nem változtattam, csak az alkalmazásokat töltöttem le. Fura.. 1 helyen írták ezt, viszont ott a clean install megoldotta utána. De hát én alapból clean installal mentem :D -
Skynamic
kezdő
válasz
tibcsi0407 #5498 üzenetére
Ja illetve a másik, hogy auto brightness mellett egyszerűen vibrál a képernyő.
-
Skynamic
kezdő
válasz
tibcsi0407 #5498 üzenetére
Lecsekkolom, köszi! :)
Egyébként Nálad nem laggol a rendszer? Bár gondolom nem, mert mondtad volna :D
Nálam néha akad és összképben sem annyira fürge, mint az OOS. Pl. ha alkalmazások között váltok, akkor érezhető kb 1 másodperces késéssel vált. Ha visszalépek a főképernyőre, ugyanez a helyzet. Gondolkodik egy kicsit, majd kiugrik.
Bármi ötlet, hogy ez mitől lehet? XDA-n clean installt javasoltak, de nyilván clean install volt.. :D -
tibcsi0407
félisten
válasz
enginev3.0 #5501 üzenetére
Az én névnapom is egyben.
Milyen jó lesz karanténban névnapozni és szülinapozni. -
enginev3.0
félisten
válasz
tibcsi0407 #5500 üzenetére
Elnéztem
Most jött a oneplus email
2020.04.14Így biztos nem felejtem el bnő születésnapját
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest