Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
válasz
Scarabeus
üzenetére
Örülök, hogy pozitív élmény lett a szerviz vége.

Hátlapot ha le tudják szedni sérülés mentesen, akkor azt teszik vissza. Meglepődtem én is, hogy a régi hátlapot kaptam vissza, mikor a "munkalapon" új szerepel. Aztán jobban megnéztem és az a ragasztó volt.
A hátlapi fóliám nagyon picit nagyobb mint a hátlap, (ScreenKnight) felpördült a széle, alá ment a por és nem tapadt vissza, így levágtam a sarkát. Elég egyedi, megismerem. 
-
Scarabeus
aktív tag
Nos, hétfőn megkaptam a telefont az UPStől. Kijelző tényleg vadi új, hibátlan, szavam nem lehet rá nagyon intenzív élmény végre beégésmentesen a 6.67 QHD+
Ehhez kapcsolódoan kérdezném, hogy már ON is legyek kicsit; Használ valaki Full Immersive módot? XDA-n láttam, és igencsak böki a csőrömet hogy az nekem is kéne, szóval ha valaki már megcsinálta és jók a tapasztalatok azt örömmel fogadnám.
Hátlapnál pontosan ugyanott vannak hajszálkarcok, mint mielőtt elküldtem szerintem azt a régit tették vissza az új helyett. De ennyi baj legyen.
És ami a lényeg! Kihangosítás hívás minősége oda-vissza irányban Vodafone - Vodafone között tökéletes volt. VoLTE nélkül még, tegnap végeztem még az ötödévemmel az egyetemen, nem volt időm még azt is bekonfigurálni de a napokban esedékes lesz. Hátha még az is dob a dolgon.
Szóval amiért elküldtem minden bizonnyal orvosolva lett, így nagyon boldog vagyok.
Beszereztem egy Tronsmart Spunky Beat true wireless fülhallgatót, ezzel is kristálytiszta volt beltérben lakásban a hívás minősége, bluetooth kapcsolaton keresztül, azt nemtudom hogy ennek köze van-e a kihangosításhoz de mindenesetre tökéletes.
Akkumulátor is biztos új, 6-7 óra SOT lazán jön.
Tehát összességében elégedett vagyok a szervíz munkájával, még akkor is ha kicsikét hosszadalmas volt. De tényleg ennyi baj legyen, kvázi kaptam egy új telefont (mondjuk videót hanggal még nem vettem, de bízom benne nem tették tönkre
) bocsánat a sok ragelésért, csak hát már alig bírtam kivárni hogy megkapjam. Azért élményben és használatban ég és föld ez és az S7 Edge.
Viszont a kamera... azt szeretném kérdezni, hogy gyári appban legújabb Open Betan (Open Beta 15) nektek is van a kép közepén de inkább a szélein is ilyen homályosodás, "blur effect" ? Szebben nem tudom megfogalmazni, a blur effect a legjobb kifejezés rá szerintem. Főleg szöveg (számla, vizsgalap akármi) fotózásakor tűnik fel nagyon, hogy a lap körül megjelenik egy fényes aura és nem mindenhol ugyanolyan éles a szöveg. S7 Edge ebben a szempontban mindenképpen jobban teljesít úgy veszem észre, de könnyen lehet hogy csak user error. A pixel binning technologia miatt van ez, lehet hogy ez egyszerűen ilyen és bele kell majd idővel törődnöm?
Az nem opció, hogy Gcamot meg bármi más kameraportot használjak mert nem akarok minden fotózásnál appokat választgatni hogy ezt most ezzel ezt meg azzal fotózom nem működik az ultraszéles nem működik a portré.. nem. Egy db app kell, nekem a gyári, de az lehetőleg minden esetben jól fotózzon.
TLDR: Megjavították a telefont garanciában (a fenti 3 ütődésnyom is eltűnt, mivel új a ház) szóval happy end.
-
zhata
senior tag
-
Érdekes bug (?): Google Chrome és a Fotók app visszajött saját magától a "letiltott" állapotból
Úgy vettem észre, hogy a Google Play frissítést talált hozzájuk... -
Scarabeus
aktív tag
Megkaptam most a CTDItől a munkalapot és az UPS trackinget. Ebből leghamarabb hétfő lesz, ha nem kedd vagy szerda. Cserélt dolgok: 1x Battery, 1x Back cover, 1x Display Nebula blue, 1x Receiver.
Nagyon remélem, hogy az a receiver (ami elvileg a telefon felső, beszédhangszórója, koránt sem a kihangosító mikrofon..) megfogja oldani minden problémámat, és végülis elérkezik a happy end.
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
Scarabeus
üzenetére
Sorry a duplaposztért, de legalább életet leheltem a topikba, akit nem érint meg csak hagyja figyelmen kívül.
Itt járunk, reménykedek a mai érkezésben.. de inkább a hétfőt tartom valószínűbbnek. [kép]Honnan fogom tudni, mit cseréltek ki? Megküldik majd egyszer azt az e-mailt, csak ne türelmetlenkedjek? (Így 2 hét után nehéz..) Oneplus küldi vagy a CTDI, esetleg papiros lesz a dobozban?
-
Scarabeus
aktív tag
Az kéne még, hű de boldog lennék..

Ja, egy perc alatt lett kész, csak kérdés hogyan, és mikor adják át a futárszolgálatnak. Kommunikáció továbbra is nuku, ez tegnap 16:24-kor történt. Olyan nehéz lenne egy picike e-mailt küldeni és elnézést kérni, meg konkrétan leírni, hogy mégis mi a frász történik?
Ha én nem zaklatom őket (kb. 15-20 között van a customer support felkeresések száma) akkor ez helyzet hónapokig fentállt volna. (Ugyebár koronavírus van, várjak türelemmel, aha..
) -
Scarabeus
aktív tag
Srácok, értesítő e-mail nélkül, de mozgás van
[kép]Mit adna az ég, holnap csörögne az UPS, hogy hoztam egy megjavított, remélhetőleg jól működő telefont.
(Csak mivel topikgazdának se sikerült elsőre jól, még azért bennem a félsz..
) -
válasz
Scarabeus
üzenetére
Oké, azt ugyan nem írtad fentebb szerintem, hogy 2018-ban volt a csere, de mindez azon nem változtat, hogy az S7 az OP3-mal volt egy időben, ha jól rémlik. Mindegy is igazából. A fele ár a két gyártó viszonylatában nagyjából a hetes sorozattal bezárólag megfigyelhető volt, mindegy, melyik szériát nézzük.
Remélem, sikerül korrekt eredménnyel zárni a garanciáztatást, de a leírtak alapján eddig szerencséd volt, hátha végül itt is így lesz. Én mindig szívok a hazai garival, azért is írtam, hogy egyáltalán nem kirívó más márkák kapcsán, ami most Veled történik, de természetesen nem így kellene lennie, mert azért az OP sem az a filléres brand már.
-
Scarabeus
aktív tag
Rendicsek, no offense. Pont azon gondolkodtam még, hogy akkor közel sem az S7 Edge volt a csúcsmodell Samsung, hanem az S9 széria ment 2018-ban. Az S7 Edge a legjobban sikerült telefonjuk valaha (szigorúan szerintem) és 2016-os. Ugye ezt használom most az átmeneti időszakban, pedig már készültem öcsémnek átadni. Mégis, 2 év után is volt még ott helyben az üzletben hozzá kijelző és akkumulátor, fóliát akartam rá venni mert ugye lehetetlen volt erre normálisat kapni és azt már nem árultak. Még annyi, hogy a beégést egyik esetben sem én okoztam, az S7 Edge-t masszív Wazera használták (mégse vettem észre amikor vettem...) a Onepluson meg csak apró statusbar beégés volt, illetve nagyon csekély ujjlenyomat, de PDFet olvasva mégiscsak bökte a csőrömet na meg mire van a garancia, ha nem erre. Attól a kihangosító mikrofon rosszaságán még mindig nem tudtam szemet hunyi mivel napi szinten használnám ezért is ugrottam bele a dologba. Tőletek olvasva tényleg nem így kéne zajlania az egész dolognak. Az meg a másik még amit mindig elfelejtek, hogy van felül ugye az ütődés nyom. Biztos vagyok benne, hogy nem emiatt van ez az egész kálvária, de még benne van a pakliban az is, hogy elutasítják a garanciában történő javítást. Akkor csak a speakerphone és a battery cserét kérném mivel ahogy néztem az árakat 20 de nagyon max 30 euróért megoldható lenne a dolog annyit meg megérne nekem.
Még egy gyors másik story, hogy ne csak telefont említsek: LG Smart TV, úgy 2017-ben villám csapott a házunkba. Elszállt az alaplap a TV-ben.Az oldalukon le volt írva feketén-fehéren hogy villámkár garanciavesző értékkel bír. Azért mégiscsak megpróbáltuk, bejelentés után pár nap múlva jött egy szaki és helyben (!) kicserélte a TV-ben az alaplapot garanciális keretek között, és azóta is szépen vígan működik a TV.
Így, meg amúgy is minden háztartási nagygépünk LG, nekem a monitorom is, öcsémnek vett LG G6-tal S7 Edge-el összevetve mellényúltam. De szerencsére a többivel nem is volt soha gond, ez a villámcsapás és vihar is kivételes eset (úgy szállt el, hogy természetesen ki volt kapcsolva, de áram alatt volt, azóta ha egyértelmű vihar van kihúzzuk a konnektorból, ha sokáig nem leszünk otthon akkor is).Azt kívánom csak, hogy legyen happy-end a vége, bár ez biztosan tarósan megmarad bennem mivel leírtam, hogy milyen tapasztalatom van még. Azért a 2 óra vs 3 hét nem összehasonlítható. És nem egy OP 3-ról beszélünk, hanem a tavalyi Flagshipről.

-
válasz
Scarabeus
üzenetére
Azért azt érzed ugye, hogy sántít a példád? Egy csúcsmodell Samsung-ot említesz, ami anno pont kétszeresébe került az akkoriban kurrens OP3-nak. Annyi zsetonért legyen is ilyen a support, nem véletlenül került felébe a OnePlus. Ráadásképp, tudtommal már a Samsungnál sem így mennek a dolgok manapság (vagy a házhoz kiszállás szűnt csak meg?), másrészt az is csak egy márka a sok közül, a többségnél pedig közel sem ilyen szintű a javítás, sőt.
Ettől eltekintve igen, nyilván az OP sem tökéletes. Nem azt mondom, hogy egyedi eset a Tiéd, hanem azt, hogy garanciáztattak már itt páran, és a tapasztalatok alapján nem ez a tendencia.
-
Scarabeus
aktív tag
Nagyon is tudtam, hogy emiatt az utóbbi odaszúrásomért megfogom kapni, hogy egyedi eset. Értem én, de lehetséges hogy ez nem 100ból 1 gyakoriság, hanem mondjuk 10ből 1. Persze ne így legyen, de azért írom ide le az egész folyamatot, hogy ne csak a jó oldalát lássa mindenki az egész garacnciáztatás dolognak. Persze nem megfélemlíteni akartam itt akárkit, hogy ne küldje el, csak azt akartam érzékeltetni, hogy megéri jól átgondolni azt, hogy nagy-e annyira a probléma, hogy esetleg ilyeneket eltűrjön (mert itt azt mondjátok egyedi eset, de nem mindenki fórumozik.
)Mi lenne, ha nem lenne másod telefonom? 3 hétig nyomógombos telefon a mai világban gondolom te is tudod, hogy nem pálya. Legalábbis nekem, egyetemistának biztosan nem.
És igen. 2x is cseréltettem kijelzőt a Samsung S7 Edgeben, debreceni SES storeban. Elmondom hogy nézett ki, ha érdekel: számla, be van égve a kijelző. Letesztelte előttem a faszi látta ő is. OK. 2 óra múlva jöhetsz érte. Császkáltam kicsit a ruhaboltokban és lám. 2 óra múlva új kijelző új akksival együtt úgy, hogy elmondása szerint a vízállósága is megmaradt a telefonnak.
Ezt mégegyszer eljátszottam, mivel akkor meg a homegomb szorult, és hogy kapjak egy új akksit. (mivel ilyen könnyen ment, maximum azt mondja bocs de most már nem javítjuk.) Tökéletesen ugyanígy ment fél év eltéréssel, 2018 októberben is.
Ezt nevezem supportnak, persze teljesen más hogy van hazai szervíz azonnali készlettel és az, hogy elküldöd Lengyelországba egy CTDIbe, ahol egyátalán nem csak Oneplus telefonokkal foglalkoznak.

-
tomp
félisten
válasz
Scarabeus
üzenetére
Én is megszívtam de:
anno a OP5-öt 5nap alatt elintézték. Új akksit kapott.
Attól mert a OP7-nél megszívtam de ha szervizelni kellene majd a telefont továbbra is be fogom adni mivel az ügy végén jól jöttem ki az egészből. Amúgy Bryan-től tudtam meg, hogy ha már 3. szerviz útja történik a telefonnak akkor nincs javítás hanem csere van.
Bryan csak meggyorsította az egészet. 1hét alatt megkaptam a 7T Pro-t. -
válasz
Scarabeus
üzenetére
Amellett, hogy igazad van és megértem a helyzetedet, két megjegyzés:
- Te vagy itt nagyjából az első, aki beszívja a szervizzel, maradéktalanul elégedettek szoktak lenni a sebességgell és az árral is azok, akik kommentelnek. Kivétel vagy, ami persze nem vígasztal, de a tény attól tény marad, közel sem annyira gáz a szerviz, mint ahogy az eseted mutatja.
- Próbáltál már itthon garanciáztatni bármit? Nekem három napon belül elhasaló ASUS PDA-mat annak idején három hónapig taknyolták, mert az Edigitál nem vette vissza, a szerviz meg csak szarakodott. Csupa karcosan, gyengébb belsővel kaptam vissza, de már az is eredmény volt, mert legalább működött. Tavaly egy HP AIO PC-t adtam le javításra. Két hónapba, és tököm tudja hány oda-vissza fuvarba került a dolog, mire a kereskedőt, a magyar márkaképviseletet egyaránt bevonva sikerült megjavíttatni. Ja, nem, de cserébe küldtek egy másik típust, mert olyat nem tudtak, amit vettem (bőven kurrens termék volt, nem is értettem az egészet).
Mindennek fényében kissé erős az utolsó mondatod, szvsz.
-
Sanya
nagyúr
Android autót használva nektek megy a mikrofonos keresés a fejegységen térkép alatt? Nekem most bugos...
-
Scarabeus
aktív tag
Aha, tehát azt javaslod, hogy vigyem a nyilvános fórumra. Okés, mindenképp, már írom is a postot, ugyanis 72 óra telt el, és még mindig a szervíz választára várnak Oneplusék, tehát a CTDI kakil az egész storyba.
Jól gondolja meg mindenki, elküldi-e garnaciáztatni a készülékét, látva mik elő tudnak fordulni.

-
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Kár lenne ezze elb@szni a renomét, épp elég az áremelkedés is.
-
tomp
félisten
válasz
Scarabeus
üzenetére
Nem tudom mi van a CTDI-vel de nem nagyon remekelnek mostanában. Nekem elrontották a mikrofont majd miután visszaküldtem, hogy javítsák meg nem csináltak semmit hanem változatlanul visszakaptam hibásan. A hiba pedig csak papíron lett javítva. Miután reklamáltam a nyilvános fórumon, rögtön kaptam egy dedikált embert, Bryan Turnert. Na onnantól tökéletesen ment az egész ügy. Kérte, hogy újból küldjem vissza de már nem lenne javítás hanem csere fog történni.
Mivel már nem volt kékben így mandulát adtak volna. Na itt jöttem én és üzletet ajánlottam neki. Kifizetem a sima és a T különbözetet(10€) mivel 7T Pro-ban van kék. Pár percel később már jött is az email, hogy rendelés feladva, fizessem ki a 10€-t. -
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
Scarabeus
üzenetére
48 óra elteltével, Oneplus repair status: [kép]
CTDI status még mindig waiting for customer's answer, Approx repair date: 06.26.
Oneplustól semmi e-mail csak, hogy rögzítették a case-t, ami ugye 2 napja jött.
Ma elvileg sikerült priority Case-t varázsolni az eddigi simából (ha valóban van ilyen, vagy csak blöffölnek világba) újabb 24 órát kértek és jelentkezni fognak...
-
Scarabeus
aktív tag
Természetesen újra felvettem velük a kontaktot miútán megírtad, mondtam is hogy van akinek 5 nap alatt lement az egész folyamat, ők meg 10 nap után még a repair statust se mozgatták meg... de a CTDI is, írták, hogy contact with customer stausba, ez már múlthét szerda óta, ez a második mai support chat hatására arra változott: hogy waiting for customer's answer. Azóta is ez figyel ott. De mégis mire? Nem kaptam kérdést. Meg nehogy a 3 apró ütdőés miatt fizetni kelljen mindenért, mert akkor kapok tényleg agyérgörcsöt. Lehet erre várják a válaszomat, csak még nem kérdezték meg, elfogadom-e...
Felvettek egy Case-t kaptam ID-t, arra tudok majd hivatkozni, de továbbra is 24-48 órát kérnek és szólnak majd mi a helyzet. Mondtam neki kakilok bele, cseréljék ki a telót egy újra, esetleg ráfizetek a 7T Prora ha emberi árat mond (10 euró, ugye Tomp?
) mivel van display, speakerphone, battery baja (egyik sem a felső részen lévő percenés miatt, display hibátlan karcmentes), de ebbe még egyátalán nem akartak belemenni mivel javítható a cucc, addig javítják. -
pcnet
addikt
válasz
Scarabeus
üzenetére
Tudom ez Téged nem vígasztal, de nekem pont múlt héten volt szervizben a 6osom. Hétfőn adtam le a szerviz igényemet, kedden jött a futár, szerdán reggel érkezett be szervizbe, csütörtök délután 2kor írták, hogy kész, péntek délután hozta a futár. Akksit és kamera lencsét (?) cseréltek. Nekem nagyon jó a tapasztalatom velük ez az egy javításom volt még csak, ez igaz. Csak annyit írtam, hogy szeretnék akksi cserét kérni, amennyiben lehetséges garancia keretében. Nem kellett semmit kamuzni Nekik, szó nélkül cserélték. Nálad sajnos valami speciális eset van.

-
Scarabeus
aktív tag
válasz
Scarabeus
üzenetére
Kisebb Update a garancia keretein belül történő telefonjavítás kapcsán. Az UPS-t 06.10. szerdán kértem, 06.11. csütörtökön el is vitték, 06.12. péntekre be is érkezett a lengyel CTDI-be. Én naív azt hittem, hogy hú de gyors lesz. Na most, a oneplus repair status már 10 napja csak azt mutatja, hogy a szervíz átvette, hiába kerestem supportot múlthét kedden, szerdán is. Mondom biztos vírus miatt elhúzódik, plusz nem csak az én telefonom van ott ugyebár.
CTDI oldalán is nézegetem a repair statust, ott már annyi haladás van, hogy In Service status alatt van. Approximate repair date legelőször ezután: 06.19., majd 06.22., most már 06.24.et ír.Mindeddig Onepluséknál azt sem jelzik, hogy elkezdték javítani.. Ezért megint kontakt support ma, most már nem kért még plusz időt (szerdán azt mondták, hogy 7-10 business day mire küldenek e-mailt, hogy beérkezett és mehet-e gariba vagy miújság, holott az első e-mail 24-48 órát kér miután beérkezett a szervízbe) hanem azt mondja ez így nem okés, mindenképp odaszólnak a szervíznek hogy mi történik, és 24-48 órán belül visszajelez a Oneplus.
Vírus ide-vagy oda, azt hittem gyorsabb lesz... és még hol a vége.

-
zhata
senior tag
válasz
zoleeno1
üzenetére
Ez?
Sok évvel ezelőtt, mikor telefonnal való fizetés beindult, én egész sokáig a telefonommal fizettem virtuális kártyával, mivel nem OTP bankos vagyok. Egyszer újra kellett digitalizálnom a kártyámat, de nem fogadta el. Napokat vártam, felhívtam őket, nem emlékszem már pontosan, hogy mi történt, végül újra kellett igényelnem mindent, de az se volt jó. Történt ugyanis, hogy amikor újra meg kellett adnom a személyi adataimat, nem fogadta el a lakcímemet a rendszerük. Hogy miért, nem tudom, de azt ők sem tudták. Számtalan variációval írtam be a lakcímemet, de az nem volt valós - állítólag. (Korábban semmi baj nem volt vele.) Csak vakargatták a fejüket.
No eddig tartott az én telefonnal való fizetésem története... -
sparks
senior tag
Lehet, csak nekem újdonság, de ma azt vettem észre, hogy magyar nyelvűre állított telefonon (7 pro) megy a Google Assistant hangvezérlés - persze a vezérlés angol nyelven megy még mindig csak. De eddig az volt - legalábbis emlékeim szerint -, hogy csak az angol nyelvűre állított telefonon ment a hangvezérlés... Így már telefonon is tudom OK Google után nyitni a kertkapum a kocsiból

Egyébként 1 év után elkezdett lejönni a gyári fóliám a szélénél, ezért szépen fogtam és lehúztam róla. Jött a döbbenet, hogy mennyivel jobban érzékeli az ujjlenyomatomat és mennyire nem szedi fólia nélkül össze a zsírokat a képernyő...
Igaz nem élveztem sokáig, mert megérkezett egy ilyen tok - laza 3 hónap alatt
- amivel ismét rosszabb az érzékelése, cserébe ha földhöz vágom talán nem törik össze és nekem még bazira tetszik is benne a telefon. -
tomp
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
Igazi probléma megoldás...
-
enginev3.0
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
ty
-
flegga92
senior tag
-
boruzs
csendes tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Hát hogy őszinte legyek én sem vagyok már ifjú elhagytam a hetedik x-et de azért ha megtudok oldani valamit akkor megcsinálom, főleg ha a kényelmemet szolgálja.
-
flegga92
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
A SuperShop kártya hogy működik? Az app letöltve, beállítva. Aztán a sparban mondtam, hogy telefonon van a SuperShop kártyám, mondta, hogy oké mehet, megnyitottam az appot, de a GPay jelent meg és ki is fizettem.
A GPay kavart be, vagy a kasszás hölgy érthette félre és a fizetésre ment? -
fant0mi
őstag
válasz
gippazoid
üzenetére
A szolgaltatonal is engedelyezve van az elofizetesedre? Vagy ott automatikusan megkapja mindenki?
Az ikon a legkevesebb. En ki is kapcsoltam az ikon megjeleniteset, minek feszitsen ott...
Hivj fel egy szamot, s nezd, hogy hivas kozben megmarad-e a 4G. Ha igen, akkor mukodik a volted. -
gippazoid
őstag
Valaki nem tudja, sima 7-esen miért nem jelenik meg Telekomos SIM-mel semmilyen VoLTE ikon mikor az új sw verzióval lett kapcsoló hozzá a menüben?
A Samsung J5 2017-es telómon simán ment a VoLTE automatikusan ugyan ezen SIM kártyákkal.
Az OP7-et nem ismeri fel a Telekom rendszere és ezért nem engedélyezi hálózati oldalon? A J5-öt forgalmazták, OP esetében viszont a sima 7-est nem.
Tegnap már végigzongoráztam minden lehetőséget de nem sikerült VoLTE ikont varázsolnom, factory resetet viszont majd csak akkor akarok csinálni, ha ezt a 10.3.3-as szoftvert lecserélik az újonnan keletkezett hibák javítását tartalmazó új verzióval. -
tomp
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
Szimpöl, szimplán rossz.
Igen a Supershop kártyát már én is NFC-s módban használom. De az emberes kasszánál nálam még továbbra sem értik a dolgot...
Csak az önkiszolgáló kasszáknál tudom így használni... -
CptAdamica
nagyúr
Köszi, lehet megoldaná, de öreg vagyok én már és belefáradtam a Simple szívatásaiba.

Timer, tomp: Köszi.
Amúgy az lesz, nem tudom, hogy miért nem tud csak szimplán működni... Már tényleg olyan jó, hogy a Spárban a Supershop kártyát is átvitték digitálisra, nem kell elővenni és tök jól működik, jó lenne, ha a fizetéshez sem kéne előkotorni mindig a kártyát, de hát tudjuk, hogy hozzánk minden komolyan fejlesztés évek múlva érkezik... -
marcarc
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nem is értem hogy hogy? Felőlem az összeset a hajukra kenhetik, ha a 7 pro bekrepál nézek valami másik márkát.
-
boruzs
csendes tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Szia nekem is gond volt vele de én kitöröltem és újra letöltöttem, Gmail- llal bejelentkeztem jobb felső saro
kba van egy kis nyíl oda klikk és digitalizálás, aztán érintéses fizetés kérés és pár pillanat és már működik is. Én így csináltam remélem tudtam segíteni és jól írtam le. -
tomp
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
Simple-t kukázd! Gyakorlatilag kártevő app...
Amúgy a fintechzone szervez közönségtalálkozót a Simple-el... csúnya lesz.. -
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nap kommentje!
-
CptAdamica
nagyúr
Ez a Simple olyan szinten egy köcsög app, hogy bekaphatja a létező összes faszomat. Mondom, kipróbálom újra, annak örömére, hogy újra van visszajelzés. Erre sípol a terminál és kiírja a telefon, hogy tokenek letöltése folyamatban és elkezdődik egy végtelen töltés...
Hihetetlen, mikor lesz már GPay? MNB-re várunk még mindig? -
Busterftw
nagyúr
válasz
Linkin1994
üzenetére
Itt spanyolban a 8 Pro 909 euro, a 7 Pro epp akcioban 549 euro, szerintem egyertelmu a valasztas. A lyuk nem er meg 360 eurot

-
*Mukeey*
addikt
Közben érdekes, hogy visszakerült a 7pro a OnePlus kínálatába. Sajnos az ár nem túl jó szerintem😔
[link] -
mrszitya
senior tag
válasz
gippazoid
üzenetére
Sajna dupplakoppra, de a sima érintésre sem mindig reagál ezzel az update-tel lezárt képernyőn a teló. Elismerték a hibát 1+-ék, és a következő verzióval javítják. Nálam a Launcher adatainak törlése javította a helyzetet, most már úgy 70%-ban érzékeli a sima érintést, előtte ez jóval rosszabb is volt...
-
gippazoid
őstag
A VoLTE kapcsoló megjelent mindkét 30-as SIM-nél, be is van kapcsolva de a kijelzőn semmi jele. Pedig a J5 2017-ben ugyan ezek a SIM-ek VoLTE-n mentek...
OP7
-
gippazoid
őstag
Amúgy régóta problémám hogy a média hangerő halkítása nincs jól elosztva. A némítás előtti utolsó fokozat túl hangos. Ezen talán reszeltek valamit de még nem találták meg a jó beállítást.
-
gippazoid
őstag
Sziasztok. Sima 7-esre ezúttal előzetes érdeklődés nélkül feltoltam a 10.3.3-t. Majd cache törlés és reboot.
Feltöltés után 8 órával készenlétben 30%-ot merült! Addig 4-5 napokat bírt mert nem megyek sehová és nem is beszélek rajta.
Google Play appjainak töröltem az adatait majd cache partíció újbóli törlése és reboot. Most jobb lett de nem olyan mint volt.
A dupla kopp sokszor nem működik!
Kamerát nem használtam azóta.
Kénytelen leszek factory resetet nyomni. :(
-
noto
senior tag
Sziasztok!
Két különböző Bluetooth fülest lehet egyszere csatlakoztatni?
Nem igazán sikerült
Egy filmet néznénk ketten. -
pengonorbert
tag
válasz
tamas.nick
üzenetére
El sem hiszem. Végre lesz gyors váltás világos és sötét tema között
Akkor már csak ki kell várnom hogy ez stabilban megérkezzen
-
tamas.nick
aktív tag
Új béta OOS jött: [Kép]
-
baandii
senior tag
jól rémlik hogy a 10.3.3-as frissítést nem ajánlott feltenni mert vmi nem okés vele?
tegnap jelezett a teló hogy elérhető. -
betyarr
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
-
betyarr
veterán
10.0.5. frissítés rendben van?lehet nyugodtan telepíteni?
-
tomp
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ami nem a Simple érdeme hanem a OnePlus-é! A Simple továbbra is inkompatibilis csak a OnePlus a rendszert hozzáigazította az apphoz mert jelezve lett nekik, hogy az app nem teljesen okés.
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Öröm és boldogság, majd lehet kipróbálom akkor megint.

-
enginev3.0
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
Igen
Stabil global rom -
tomp
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Legutóbbi bétán már megjelenik a kép igen. Talán az aktuális stabilon is.
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ez a Simple?
-
Sanya
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
mayar címre bejegyzett revolutos kártyát engedte hozzáadni. A raiffeisenest nem.
-
LógaGéza
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nálam úgy van beállítva, hogy alap a Budapest Bankos, de ha megnyitok egy másikat, akkor azt használja.
Tegnap megnyitottam a Simplet, rámentem a kártyára, és ugyanúgy a BB-vel fizetett
Szóval nem teljesen 100%-os ez még... -
*Mukeey*
addikt
Van egy Xiaomi tws fülhallgatóm és óriási késésben van a hang. Élvezhetetlen vele a filmnézés, yt-ozás. Van erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Nintendo Switch
- Jövedelem
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kuponkunyeráló
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A hátlapi fóliám nagyon picit nagyobb mint a hátlap, (ScreenKnight) felpördült a széle, alá ment a por és nem tapadt vissza, így levágtam a sarkát. Elég egyedi, megismerem.
Úgy vettem észre, hogy a Google Play frissítést talált hozzájuk...
Itt járunk, reménykedek a mai érkezésben.. de inkább a hétfőt tartom valószínűbbnek.

(Csak mivel topikgazdának se sikerült elsőre jól, még azért bennem a félsz..
)