Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyr
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Természetesen a Magisk Manager hide-olva van és a banki appot (Budapest Bank) is felvettem a Hide listára. Igy legalább be tudok lépni az alkalmazásba, ami enélkül nem is ment. Viszont a bankkártya digitalizációt nem engedi és kiírja, hogy módosított operációs rendszerrel ez nem lehetséges.
-
ilyr
tag
Sikerült valakinek itt rootolnia a telefonját (OOS 10.0.10) úgy, hogy banki alkalmazás/mobil fizetés is működjön közben? Ugye az OEM Unlocking kiszürkül a bootloader unlockolásával, azt meg valószinüleg észleli az alkalmazás...
-
KD6-3.7
őstag
Lehet olyat, hogy lezárt telón, ha koppintok csak az értesítést mutatja, de a szöveget nem. + Ne villanjon fel állandóan az ambient display hogy irtak. Marha zavaró
-
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Annyira nem vészes még a helyzet mint más gyártóknál (Samsung Xiaomi).Viszont az is tény hogy haladniuk is kell egyre többen vesznek Op-t és sok funkció nincsen pl aod amit muszáj pótolniuk.
-
Scarabeus
aktív tag
[link] OOS 11 újdonságok
Hát nemtudom.. Nekem jobban bejön ez a jelenlegi skin, mint tényleg egy kicsit a OneUIhoz és a régi Windows 8 Nagybetűs megjelenéshez hasonlító new wave grafika. Azt hiszem nem instant feltolós lesz, ha egyszer megjelenik a miénkre is.
-
Viper26
nagyúr
Gcam-ot honnan szoktátok leszedni, és melyik cfg ajánlott hozzá?
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Sikerült a tvre tükrözés, nagy nehezen felismerte. A wifi az 2.4ghz-s kapcsolatra simán újra csatlakozik, az 5ghz-re pedig csak, akkor ha belemegyek a wifi beállításaiba, de szerintem azért, mert gyengébb a jele.
-
LógaGéza
veterán
válasz
Linkin1994
üzenetére
Valamint megszüntetné a notchot. Teljes kijelző után miért akarnék visszalépni?

-
Viper26
nagyúr
válasz
Linkin1994
üzenetére
Ez mondjuk így van.
-
Viper26
nagyúr
válasz
sszemtelen
üzenetére
Akkor az meg azért esett ki.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Linkin1994
üzenetére
Az is van...
-
Viper26
nagyúr
válasz
sszemtelen
üzenetére
Na igen, a stock feeling nem kéne elvesszen, akkor tényleg csak a Pixel marad kb.
-
Viper26
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Passz, most persze a nyolcast nyomják nagyon, remélem max két hónap és lesz.
-
sszemtelen
őstag
válasz
Linkin1994
üzenetére
Van különbség az egykezes mód, és e között. A klasszikus egykezes módban például összemegy a kijelző tartalma a felére, és tádááá, megy is.
Én pl. a teljes stockság miatt vettem OP-t anno az OP3 idejében. Remélem nagyon nem variálnak vele sokat. Szomorú lennék. -
Linkin1994
senior tag
válasz
Viper26
üzenetére
Ha nem variálnak az a baj ha igen akkor meg az

Olvasva a kommenteket megy itt a One ui copyzás közben megvariáltak pár appot hogy egy kézzel is lehessen használni.De persze már évek óta megy a rinya az op fórumon hogy mikor lesz egy kezes mód.Az emberek már csak ilyenek. -
Viper26
nagyúr
[OxygenOS 11 Preview: OnePlus 8 Pro Android 11 Update]
Nem ismerős ez valahonnan?
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Bocsi, hogy ide írok, de nem találtam neki még topicot. Tegnap jött meg a Nord-om. Két kérdésem lenne. Az egyik az, hogy amikor a wifit bekapcsolom nem kapcsolódik automatikusan, csak ha belemegyek a wifi beállításokhoz. Ott már rácsatlakozik. Ez mitől van? A másik kérdésem, hogy lehet tv-re kilőni a képet? Nem látja valamiért a samsung tvt... Köszi.

-
Viper26
nagyúr
Turbado vásárlásra van OP garancia is, 12 hó, az eladói 24 hó mellett, aztán ez lehet csak nekem új.
-
oba
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
-
oba
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Én nem értek az amazonhoz, de most a .de oldalon nézegettem OP7 Pro után. Igaz ez a 6GB -os verzió, de a lényeg az, hogy én több különböző eladót látok, több különböző értékeléssel, ha a használtakat nézzük: [link]
Egy fotót nem lehet megnézni a termékről, pedig használtaknál az nem lenne hátrány...
Persze van "náluk" új is (vagyis annál a két eladónál), de hát teljesen irreális áron... -
oba
addikt
Szerintem nem az a kérdés, hogy ki árulja, hanem hogy "hivatalos viszonteladó" -e. Az itthoni Alzás oneplusok-ra is érvényesíthető a hivatalos gyári garancia. Ha megkapom az imei-t, és a választ a supporttól akkor többet fogok tudni.
-
Sanya
nagyúr
válasz
tibcsi0407
üzenetére
AMazonon az Oneplus árul, szóval Oneplus garancia van rá

-
oba
addikt
válasz
Scarabeus
üzenetére
Nem fogok beleugrani semmibe, türelmesen megvárom a megfelelő vételt. Most a német ebayen figyelek egy aukciót. Az eladó azt írta, hogy a német amazonról vette a telefont és még van rá 11 hónap garancia. Elkérem tőle az imeit, ha ideadja, és a oneplus supportnál rákérdezek, hogy érvényes e rá a gyári garancia.
-
Scarabeus
aktív tag
Szerintem légy türelmes, és ne ugorj bele egy 6/128ba végső kétségbeesésedben. Igazából 7T Pro kéne neked, az időtállóbb darab még ha nüansznyi is a különbség a 2 teló közt. (Nekem kb. a még ennél is gyorsabb töltés lenne az egyetlen, az hogy 855+ szerintem játéknál max. ha számít)
-
oba
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
De legalább ájfón
Nézd úgy a dolgot, hogy azért tényleg nem rossz készülék és amennyivel többet költesz most rá később annál többért tudod majd eladni
-
oba
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
A múltkor dicsérted az Apple termékeket
Esetleg egy iPhone-ra benevezhetsz
De viccet félre téve, android vonalon tényleg nem igazán van jó alternatíva. Nekem is ez a "bajom". Nem tudom hogyan fogok találni megbízható eladótól megfelelő példányt. A helyzetet még az is bonyolítja, hogy vidéki vagyok.
-
oba
addikt
Na, úgy néz ki, hogy az órámat megvették. Meghirdetem az új kijelzős, új akkus, új töltő csatlakozós karcmentes OP6-osomat, és ha az is elkelt akkor aktuális lesz végre egy OP7 vásárlás. Csak hát teljesen "kétségbe vagyok esve" mert iszonyatosan ritka az aprón. Olyat találni ami hivatalos oldalról származó, szép állapotban van és még esetleg garancia is van rá pedig gyakorlatilag lehetetlen. GSM bolti, Gearbestes vagy szolgáltatós példányok nálam kiesnek teljesen. Esetleg ha valakinek van hivatalos oldalról származó szép állapotú garanciás példánya, és foglalkoztatja a gondolat, hogy váltani szeretne, de még nem hirdette meg a telefonját, az nyugodtan dobjon rám egy privátot :)
-
Viper26
nagyúr
4h 30m SOT, akku 60-on, azért eléggé jól bírja (FHD 90Hz).
-
bajaki
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Remélem.
Múlt hét hétfőn rendeltem, szerdán adták fel, jövő héten jó lenne ha ideérne, annyit még kibírok.
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
1 év Oneplus 7 Pro használat, majd néhány hét kihagyás után, visszatértem egy 7T Próval.
A 7 Prómhoz volt egy el nem használt Screenknight fóliaszettem, de sajnos azt is odaadtam a telefonhoz, a most vásárolt telefonról pedig leszedte az előző tulajdonos az előlapi fóliát. Én nem nagyon akarom fólia nélkül használni.Nem lapul esetleg valakinél egy Screenkight / bármilyen más fólia (akár UV ragasztós üveg is jó) a fiókban amitől megválna?
Már berendeltem egy szettet angol ebay-ről, de ki tudja mennyi idő mire megjön.
-
ilyr
tag
válasz
Viper26
üzenetére
Ez még a nagy kérdés... A www.digitalweb.hu oldalon rendeltem július 28.-án 199900-ért, az volt oda írva, hogy házhoz szállítás 3-5 nap. Ehhez képest egy hét múlva, amikor felhívtam őket mert semmi további visszajelzést nem kaptam, azt mondták, hogy a rendelés állapota "feldolgozás alatt" van éppen. És hogy felhívják a beszállítójukat, hogy van-e ilyen telefon és másnap visszahívnak. Mivel nem hívtak vissza, 2 nap múlva rájuk csörögtem, akkor azt mondták, hogy elvileg ma lesz a beszállítónak ilyen telefonja, így a logika szerint jövő héten meg kell kapjam, de ezekután kicsit kezdek pesszimista lenni...

-
ilyr
tag
válasz
Scarabeus
üzenetére
Alapból nem akartam 7-es szériába beruházni, mert tökéletesen meg vagyok elégedve a 3T telefonommal, és igencsak drágállottam az árát, de ez a megfurkált kijelzős irányvonal, amit a 8-asnál bevezettek, ez annyira elborzasztott, hogy gondoltam gyorsan kell venni egy 7T Pro-t, amíg lehet...

-
Scarabeus
aktív tag
Open Beta 17 elérhető aki Betázik még rajtam kívül. :) Semmi lényeges extra funkció nem érkezett, de én felpakolom.
@Viper26: No.1 szempont volt nekem is a jó nagy, notch mentes, kameraluk mentes kijelző. Tökéletes :)
-
*Mukeey*
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szerintem a legjobb kijelző a 7/7tprok-ban van.
Qhd 90hz, ezt egyik sem tudja. Ugye Samu is csak vagy qhd vagy fhd+120hz. Mellé az oos hasít.
Ha nem kell ceruza meg dex, akkor sokminden nem szól egy S/Note ultra mellett... -
Viper26
nagyúr
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Lehet az lesz, általában mindig felkerül.
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ó, akkor simán belekerülne az 2 misibe is.
Én pedig az előző éves csúcs használtan, közel féláron mint megjelenésekor, 1 év gyári garival. :)Mikor jönnek egyébként az I12-k, október? Na és hogy ne legyen ultra off, Oneplus 9 infók vannak már? Motorikus kamera notch mentes kijelző visszatérése esélytelen?
-
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ha a 12-es szériában lesz 120hz-es kijelző akkor elgondolkodtató a dolog
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Hozzáteszem, hogy én leveszem még itt is 0.5xre az animációt had pörögjön. Így veszett gyors, őszintén nekem ez így jó is, zéró a várakozási idő bármit csinálok. És elég sokat nyomom egy nap, ahhoz, hogy inkább gyorsabban megnyíljanak a dolgok mintsem az egyébként szép animációkat nézzem.
Iphone más világ, ahhoz valóban nem árt a teljes ökoszisztéma. (Macbook legalább) Viszont nekem soha nem lesz olyan rendszerű telefonom egyszerűen túlságosan zárt. Ár tekintetében meg eljutottunk oda hogy ma már használt piacon kapni iPhone X-et 100kért, Xst pedig 150kért és 100kért az X szvsz abszolút bestbuy tud lenni főleg a fiatalabb korosztályú nőknek..
Arról nem beszélve, hogy fotózás téren barátnőm X-e sajnos szerintem elbánik az én OP 7 Prommal (a User errort fixálva is, most már azért szebb képeket csinálok én is.. ugyanis volt egy fólia a kamerán, amit nem vettem észre.. én soha nem tennék kamerára fóliát.
) -
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Rendszer sebességben Oneplus és Apple a top a többi az kuka
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szerintem nem az, én megnéztem még mielőtt megvolt az OP 7 Prom MM-ben az S20 Ultrát.. akkor még nem tudtam, de most már tudom, hogy ehhez képest szaggatott..
-
enginev3.0
félisten
Én megnéztem élőben a note 20 ultrát, elfogultság vagy sem, nem tudom, de nekem sokkal smoothabb a 7 pro-m, mint az a telefon
-
Viper26
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
A fene...
Na nem baj, marad a hagyományos módszer.

Van valahogy global / app keresés a gyári felületben? Az előbb mintha előjött volna valahogy, de nem tudom mit csináltam.

Még annyit vettem észre. hogy az alert slider kicsit mozog, de gondolom az normális.
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Megérkezett.
Google feed-et hogyan lehet balra kitenni a launcher-ben?
-
Scarabeus
aktív tag
S7 Edget használva osztottam a véleményed, most pedig igazából ha jön valami egyből villan a kijelző és tudom, hogy mi az, ha megemelem a telefont látom mi jött, az hogy órákig ott heverjen egy asztalon nálam soha nem fordult elő. Igazából csak 'időfüggőséget' okozott, hogy állandóan láttam, mennyi most éppen. Nem érzem annyira a hiányát mint elsőre gondoltam, de azért ha lesz biztos fogom használni.

-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Bocsi, fotón nehéz megmutatni ahogy eltűnik
AOD csak OOS11-ben lesz. -
Sanya
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
pedig az egy olyan musthave dolog, hogy csak na! Nem is értem, hogyan tudnak nélküle élni emberek. Nem is emberek azok, hanem állatok.
-
Viper26
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én is.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
[link] 2. pont
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Bestbuy játékok
- Xbox Series X|S
- World of Warships
- E-book olvasók
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Apple iPhone SE 64GB Black Használt, megkímélt állapot 88% akkumulátor
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én pedig az előző éves csúcs használtan, közel féláron mint megjelenésekor, 1 év gyári garival. :)
)