- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarabeus
aktív tag
Bocsi. Ezesetben valóban kihasználja a teló a 8 GB-t, mivel ilyen 7-800 MB marad szabadon nekem is.
Bár @oba kolléga biztos láttad aprón a 6/128at, ha még nem less rá, korrekt ajánlat lehet. (Noha az enyém ugyanúgy 2021. májusban lejárós garival 10k-val került többe kereken 2 hónapja, és 8/256, de tudjuk hogy szerencsén múlik mikor tesznek fel és látod meg, milyen helyen van... )
-
Scarabeus
aktív tag
Aha, tehát azt javaslod, hogy vigyem a nyilvános fórumra. Okés, mindenképp, már írom is a postot, ugyanis 72 óra telt el, és még mindig a szervíz választára várnak Oneplusék, tehát a CTDI kakil az egész storyba.
Jól gondolja meg mindenki, elküldi-e garnaciáztatni a készülékét, látva mik elő tudnak fordulni.
-
flegga92
senior tag
-
-
pengonorbert
tag
Én tavaly nyáron találkoztam ilyennel a kánikulában, amikor navigáció közben a szélvédőn csücsülő telefon szólt hogy meleg van, miközben lógott a szivargyújtós töltőn
. Akkor ki is lett tapasztalva, ha a levegőt vagy a légkondit a szélvédőre iranyitom, és nem az utas térbe, akkor nincs probléma. Simán elvan 6-10 órás autópályázás során is, és még csak melegnek sem mondható a készülék.
-
marcarc
senior tag
Nekem egy darabig ment, úgy hogy nem ugrott fel a kártya. Aztán most már nem megy, a terminál azt írja hogy kövessem a telefonon az utasításokat, de ugye ott nincs semmi.
Idegesítő, mert ebben a kurva országban nem lehet férj és feleségnek két kártyája ugyanahhoz a számlához, ezért ez egy darabig megoldás volt, most már nem az.
-
LógaGéza
veterán
Szerintem pont neked írtam FB csoportban ezt
Magisk fejlesztője azt írta nemrég, hogy nem lesz egyszerű megoldani. Perpill a Google nem követeli a kulcshitelesítést, ugyanis néhány rendszerben bugos a kulcsmester implementációja (pl néhány OnePlus készüléken), vagyis ha bukik a ellenőrző parancs, attól még megkaphatja a zöld jelet a SafetyNettől. Viszont ha kötelezővé teszi a Google a helyes beépítést, akkor csak 2 opció marad:
- hardveres oldal: ami nem igazán opció, otthon nem elvégezhető, készülékenként más a kód, bonyolult, etc.
- TEE (Trusted Execution Environment) firmware-en bug keresés: ez egy olyan dolog, amin ha bugot találnak, akkor valószinű, hogy azonnal javítva lesz... Csomó biztonsági szakértő dolgozik ezen, és eddig eredménytelenül.A bootloader nyitás azonnal triggereli a hibát, ami meg kell roothoz/custom ROMhoz, szóval igen.
-
LógaGéza
veterán
... amivel kicsit várnék még...
Ráadásul Magisk használóknak rossz hír: A Google a háttérben, csendben elkezdte kiadni a legújabb GMS frissítést, ami bevezet egy új, kulcscserés/hitelesítéses metódust, így javítja azt a hibát, ami miatt a Magisk meg tudta kerülni a SafetyNet azonosítást.
Az új OpenBeta12-ben már benne van a frissítés, egy időre megoldás lehet a downgrade, de ez sokáig nem működhet. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple asztali gépek
- Sorozatok
- Nintendo Switch
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest