Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Magisk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
*Mukeey*
üzenetére
Azért is lennék kíváncsi a néhány hetes tapasztalatodra, mert elsőre az ember sok esetben hajlandó csak a szépet látni, a hibákat meg nem reális értékükön kezelni, ez később azért normális embereknél helyrebillen... Persze van, ahol nem!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem felejtem el, amikor megvettem anno az iPod Nano-m, egy akkori majdnem csúcs MiniDsic-ről váltottam. Szuper szexi és könnyű volt, fancy meg trendi, örültem neki, beszippantott az Apple érzés. Aztán elkezdtem használni, és féléves korára már gyűlöltem, mint a sz*rt... Örök tanulság maradt, mert azon ritka vásárlásaim egyike volt, amikor a design és a marketing ereje döntött a nyers számok és mindennapokban mutatott teljesítmény kárára. Éreztem én előre, hogy ez nem lesz jó deal, de hát bizsergett a gatya, váltani kellett!
Azt a szopást, amit itunes oldalról benyeltem, a hangminőség tré volt, áááá, még most is felb@sz. Tartok tőle, hogy szifonra váltás esetén ugyanez történne, legalábbis az, amit én látok belőle, nagyon erre utal. Persze a tévedés lehetősége mindig fennáll részemről is. Az akkun mondjuk meglepődtem, mert amit én látok magam körül, az szöges ellentéte annak, amit írtál. Szinte minden héten beesik valaki az irodába kölcsön szifon töltőért. -
*Mukeey*
addikt
Persze simán.
Pár nap után is tudok már pár dolgot: az első, ami elèg durva, az az akku az iphoneban. Kb 3x-osát tudta első feltöltèsre, mint a OP android 11en. Nagyon pozitív csalòdás mèg a szoftver finomsága. Mint a vaj az ios, pedig a 7pro is elèg top volt ebben. Nincs várakozás, minden instant törtènik, mindez egy tényleg másik szinten érzésre.
Dizájn szubjektív, de azért az iphone odaver szvsz. Összeszerelés, általános minőség 11/10. Videofelvétel ég és föld.Nade van már most több òriási negatívum. El is felejtettem már, hogy milyen az èletem yt vanced nèlkül, meg úgy összességében blokkolòk nélkül. Meh🙃
Agyf.szt kaptam az átköltözésnél, volt vagy 6-8 òra melò, viber+whatsapp ment a levesbe, mert a drive mentést nem lehet áthozni csak hülye trükközéssel.
60hz kijelző zavarò a 90hz-es OP után. Nagyon. Hiába jò a panel maga, ha használtál jobbat már...Egyenlőre ennyi első pár nap alatt. Megérte váltani? 💁♂️
Én untam már kicsit a stock droidot, OP 7pro volt 2 évig, elötte P2XL sokáig. -
*Mukeey*
addikt
Fájò szívvel búcsúzok a topiktòl. Két évig hű társam volt a 7pro🥰
iPhone 12 pro max váltja, de marad a családban, anyum kapja meg☺️
Néha azért benèzek majd🙌 -
betyarr
veterán
válasz
Linkin1994
üzenetére
nekem nagyon gyorsan megcsinálták.múlt hét péntekre ért oda,aznap ki is cserélték az akkut és kedd du. a kezemben volt a teló.7pro.
-
Neoner
csendes tag
Egy kis helyzetjelentés, a probléma azóta is fenn áll. Alkatrész hiányra hivatkoztak egészen június 4ig. Viszont változás azóta sem történt. Folyamatosan chatelek velük és jelentem a problémám,már nem tudom hanyadik ügyemnél járunk. 2x már telefonáltam is velük, azt az ígéretet kaptam, hogy keddig, június 15ig midnenképpen jelentkeznek és megoldják az ügyemet... Ígéretekkel már tele a padlás, nem tudom mi lesz a vége, meddig lehet még egy akksi cserét húzni, már túl vagyunk 1 hónapon... Valószínűleg az utolsó telefonom ettől a kedves és segítőkész, rendkívül ügyfélközpontú társaságtól.
-
hard74
senior tag
válasz
Linkin1994
üzenetére
Olvastam, majd a következő stabilra visstatérek.
Eddig úgy tűnik ez a béta ugyanaz, mint az utolsó stabil+AOD.Ezen kívül se +, se -. -
hard74
senior tag
Oxigen updeter feldobta a beta5-öt.
-
betyarr
veterán
ma délben megérkezett a telóm az OP-hoz,du. 4.57-kor került a szervizeshez és egy percen belül készen is volt
már kapott trackinget,elvileg úton van vissza.de gondolom csak hétfőn veszi át tőlük a futár.legkésőbb szerdára a kezemben is lesz (kopkopkop). -
gippazoid
őstag
OP7 - megjött a frissítés, megint lehet SMS-t írni a gyári app-ban.
Viszont azóta képernyő feloldásnál mikor felismer az arcom vagy elfogadja a kódot és eltűnik a gombsor a képernyőről, akkor a 9-es számjegy ott marad a kijelzőn meg alatta az Emeregency gomb és úgy marad az egész. Nyomkodni kell és akkor vált képernyőt. Ilyet tapasztalt más is? -
betyarr
veterán
-
LógaGéza
veterán
válasz
betyarr
üzenetére
Egyik nap nem voltam itthon, amikor elvitték volna (mert ugye semmi értesítés nem jön előtte), igaz hívott a futár, de nem tudtam felvenni se, ezért itt hagyott a postaládára ragasztva egy papírt. Ezeken a papírokon van egy vonalkód, alatta egy számsor, azt kell bepötyögni a weblapon a nyomkövetési számmal együtt, és elvileg úgy lehet új kiszállást kérni. Ezt megtettem, erre kidobott két üllői és egy vecsési címet (névvel/címmel/telefonszámmal együtt -
GDPR), ahova lett kézbesítve más csomag... Végül inkább felhívtam a futár számát, és vele beszéltem meg mikor jöjjön... -
LógaGéza
veterán
válasz
betyarr
üzenetére
Mivel már megkapta (tegnap) reggel a itinert, hogy fel kell vennie egy csomagot tőled

Évek óta ugyanazt a levelet küldik ki, eléggé kétértelmű a dolog, ugyanis nincs összhangban a UPS és a Oneplus-CDTI levele - az utóbbira kell hallgatni, ahol csak annyit ír, hogy nyomtasd ki két példányban, írasd alá, és add át a futárnak. -
betyarr
veterán
lehet változott azóta és nekünk már ilyen formában jött az igénylési folyamat.
to all:
amúgy ma felhívtam a ups-t és holnapra kértem a futárt 8-16 között,ennek ellenére ma már jött is 15 óra után.ami lényegében nem gond,mert jelen voltam a munkahelyen és így legalább remélhetőleg gyorsan lezavarják az akku cserét,csak érdekes,hogy külön meg is említettem a holnapot.végül csak kivittem a csomaggal együtt egy másodpéldányt a csomagcímkéből.amint meglátta a futár a kezemben,rögtön kérdezte is,hogy írja-e alá.úgyhogy aláírattam vele.így a biztos.ha már külön kérte az OP a levelükben.
-
-
LógaGéza
veterán
válasz
betyarr
üzenetére
Nekem telefonálnom se kellett soha, és még online töltögetni se. Nem kell túlgondolni, kinyomtatod a címkét, becsomagolod a telefont, ráragasztod a címkét, és várod a futárt. Ennyi.
Ha biztosra akarsz menni, felhívhatod őket, de ha minden adat rendben van, akkor nem kéne problémának lennie. -
betyarr
veterán
most kaptam meg a levelet az op-tól és a ups-től.szeretnék biztosra menni ezért kérdezném,hogy
1. kinyomtatom a címkét és rá kell ragasztani a csomagra?vagy csak meg kell tartani?
2. becsomagolom a telót alaposan
3. a ups azt írja a harmadik lépésben,hogy adjam le a csomagot egy ups telephelyen vagy igényelhetem,hogy ők vegyék át tőlem (gondolom ekkor jön ki a futár).
viszont van egy megjegyzés pirossal,miszerint:Megjegyzés: Csomagfelvételi díjak vonatkozhatnak a megadott fuvarlevélszám(ok)ra. A további költségek elkerülése érdekében a csomagját leadhatja egy közeli telephelyen.
bízom benne,hogy nem kell érte fizetnem...illetve,ti mit jelöltetek be a következő képen?
-
fant0mi
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Hasonló a problémám.
Ha a fülednél van, akkor természetesen kikapcsol a képernyő, de ha elveszem onnan, akkor sokszor úgy marad sötéten a képernyő, oldalsó gombbal tudom csak felnyitni, hogy aztán letegyem a hívást. -
CptAdamica
veterán
Engem csak egy valami idegesít, hogy ha kihangosítva telefonálok, akkor egy idő után elsötétül a kijelző és dupla koppal nem tudom felébreszteni, csak a bekapcsoló gombbal. Ezt lehet valahol állítani?
-
Shyciii
veterán
Egyébként ez az erős mágnes nem okoz problémát? Anno láttam olyan telót, aminek a kijelzőjét "elszínezte", vagy a szenzorok közül tett tönkre párat.
-
Busterftw
nagyúr
Valaki hasznal a mobilhoz kocsiban magneses tartot, ha igen milyet?
Van sok fele, pl Ugreentol lattam, de mivel a telefon eleg nehez, erdekelne kinek milyen van ami bevalt.
Nem akarom ha egy kisebb huppano miatt leessen a telefon. -
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szerintem inkább dobd ki a telefont az ablakon
-
enginev3.0
félisten
Hát, megint elég lassú a képernyő feloldás
-
betyarr
veterán
ti milyen csatornán vettétek fel a kapcsolatot az OP-al?én csak írtam az RMA-s felületen nekik,hogy az akku gyorsan merül és cserét kértem.igaz hülye voltam,hogy nem írtam,hogy jó lenne ha gariban cserélnék...
-
Shyciii
veterán
Valaki próbált már úgy garanciát érvényesíteni, hogy nem közvetlenül a Oneplus-tól rendelte a telefont, hanem mondjuk az Alza-tól?
-
Scarabeus
aktív tag
Ezért is valószínűsíthető, hogy az elfogyott az alkatrész duma se valós, mivel ha 06.04-én kapnak alkatrészt akkor neked hogy tudták kicserélni az akksit?
Elnyelte a föld a kolléga telóját, mint anno az enyémet, bízom benne, hogy minél hamarabb visszakapja (javítva lesz, abban eléggé biztos vagyok) csak igen.. engem is bosszantott, hogy majdnem 1 hónapig nem volt telefonom, másoknak meg pár munkanap és kezében van..@Neoner: én kerültem ilyen helyzetbe mint már írtam korábban (ha a nevemre visszakeresel szépen visszakövetheted az egész kálváriát itt, nem szűkölködtem a karakterek számával) de csak annyit sikerült kisajtolni, hogy végülis kicserélték amit kértem (kijelző, akksi, és a legfontosabb akkor nekem a kihangosító mikrofon volt - az más kérdés, hogy a kihangosításra azóta is szoktak panaszkodni tehát szerintem ez széria hiba lehet a telefonban, illetve a Oneplusok sose voltak erősek kihangosításban - ). Épkézláb magyarázat, kompenzáció természetesen nem járt a késlekedésért, de legalább tényleg cserélték amit kértem. Legalább egy vouchert kérhetnél, azt szerintem adnának, persze csak ha ezekután is vennél tőlük bármit is.
-
artos
tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nekem szerdán vitte el a UPS futár, most délután jött email hogy cserélték az aksit és az usb csatlakozót is mert szerintük hibás az is, és hétfőn hozza vissza a UPS.
-
CptAdamica
veterán
Nem csodálom, most járt le mindenkinek a 2 év garancia, gondolom nagy a pörgés a szervizben, mert sokan visszaküldik, hogy legyen egy új aksi. Szerintem így sem lehet senkinek egy szava sem, mert kb mindent azonnal cserélnek, kukacoskodás nélkül. Persze ettől még jogos, hogy szólhatnának, hogy helló, csúszni fogunk, mert nincs alkatrész.
-
Neoner
csendes tag
Sziasztok,
Mint azt már az előbbiekben írtam a Oneplus 7 Pro-m május 12 óta akksi cserén van a szervízben. Hosszas és idegörlő chatelések és email írogatások után, végre információt kaptam. A szervízben nincs akksi emiatt áll a folyamat. JÚNIUS 4én kapnak alkatrészt, azaz mire megkapom a telefonom laza 1!!! hónapos szervíz időről számolhatok be.
Próbáltam chaten az értésükre adni, hogy ez a helyzet minősíthetetlen és egy bocsánatkérés jelen pillanatban lócitromot se segít. De mondhatni semmire se jutottam.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy csöppent-e már esetleg más is hasonló helyzetbe, és tudott-e emiatt valamit kisajtolni ebből a Csodálatos cégből.
Köszönöm. -
Sanya
nagyúr
válasz
mrszitya
üzenetére
Az a piszkos nagy helyzet, hogy ez bármennyire is linux alapú, bármennyire is tökszuper, de a google szarjainak a folyamatos frissítése miatt sokszor minden android készüléken egy idő után borzalmas akkuidők jönnek ki. De ha megnézed az akkuhasználatot, meg fog jelezni neked egy 2% akkuidőt megevő outlookot ( egész nap megbeszélésen levelet írtam, meg jegyzeteltem, újabb emlékeztetőket vettem fel. Most, hogy image-ből rakták föl, tényleg reszponzívabb a gui, tényleg kevesebbet fogyaszt. A 11-es droid pedig még nincs készen.
Én azt várom, hogy lejárjon a támogatása és valaki portolja a oneplus kamerát lineageos-re és azt fogom használni. Csak az oneplus kamera miatt vagyok csak oos-en.
-
mrszitya
senior tag
Nekem az akksi SOT borzalmas. A legfrissebb update-tel most 5 és fél órát tudtam kisajtolni nagy nehezen, ami a sima 7-es Oneplusszal gyenge (egy SIM-mel). Főleg hogy új az akksi, és 10 óra környékét is tudta még másfél évvel ezelőtt újonnan a teló.
Ezt az 5,5 órát is csak egy akksi kalibráció után tudtam összehozni. Előtte a cache törlés után is csak 2,5-3 volt (a rendszer szerint ez 7-8 óra volt, jól elkalibrálta a frissítés). Az utsó 10-es kiadás is gyatra volt akksi szempontból, de ez még inkább sajna...
-
NextError
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Bármire teszem nem oldódik meg a gond....
2.-3. nap kezdődtek újra a fagyások, akadások, bekapcs gombra nem reagálasok, híváskor sötétség.... Nem sikerült semmit javítani a számomra fenálló gondok közül. Ha lesz több időm lehet megy vissza a 10-es droid
-
Neoner
csendes tag
válasz
Scarabeus
üzenetére
Folyamatosan chatelek velük, próbálom naponta supportolni a problémát, de sajnos egyenlőre nem nagyon látom a végét. Csak a betanult dolgokat tolják, hogy legyek türelmes, sajnálják; itt viszont eddig minden kifulladt.
Eleinte nyilván úgy gondoltam, hogy ez igazából nem a Oneplus hibája, hiszen gondolom megbíztak bizonyos szervízeket és ugye ennyi. Viszont már a javítási kérelmet is chaten kellett elfogadtatnom, május 12 óta nincs telefonom, úgy érzem nem igazán erőltetik meg magukat hogy segítsenek megoldani a problémát. Elég negatív élmény ez az egész...
Ahogy olvasom Sanya posztjából a fél éves clearplex fóliámnak is búcsút mondhatok, pedig csak akksi cserét kértem.
Na mind1, majd jelzem amint valami változás történt
-
sszemtelen
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem, csak kijelző.
-
enginev3.0
félisten
MM-es fólia védi a telefont oldalát is? (Nem kijelző)
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Utána olvastam
Elvileg a kijelző feloldás akkor nem megy ha fhdn van a kijelző és 90hzenEz régi hiba a 11es frissítésben
-
Sanya
nagyúr
-
Sanya
nagyúr
Oneplus 7 pro.
10-es droiddal jött, 95%-os akkuval. -
NextError
tag
Nos. Első nap megúszva fagyás, újraindulás nélkül, 2-3 nap és kiderül hogy tényleg jó-e nálam a rendszer végre. Telefon appban viszont szépen összementek a méretek az eddigihez képest :D..
-
Scarabeus
aktív tag
No, akkor te is úgy jártál mint én. Beragadt valamiért a dolog. Nagyon sok chat kapcsolat felvétel árán sikerült nekem is eljutnom odáig, hogy végül megcsinálják és küldjék. Folymatos, mindennapos chat zaklatás amit tudok javasolni. Elvileg felvesznek valami ticket-et (reklamációt), amit aztán nekem már priority státuszba is tettek (szintén elvileg).
Nekem ilyen idők voltak: [link] és végül 06.29. hétfőn érkezett meg a telefon. Hogy június 12 és 25 között mi történt a telefonnal továbbra is homály fedi, a reklamációra csak a szokásos dumájukat tolták semmi konkrétot nem írtak le hol hiábztak vagy ki hibázott. Tehát igen, ezek az 1 munkanapos javítások nagyon szépek, és inkább az is a jellemző, de ez a 10ből 1 garizatás ami elmegy ilyen negatív irányba azért árnyalja a képet sajnos. Viszont én úgy döntöttem, hogy ez az 1 negatív élmény nem veszi el a kedvem a Oneplustól, és betudom annak, hogy minden ember hibázhat.
-
Neoner
csendes tag
Én május 9én kértem akku cserét, de a megadott 48 órán belül nem válaszoltak, így a chaten vettem fel velük a kapcsolatot. Rá pár órára küldtek is mindent. Május 12én elvitte a futár, ma május 25 van és még nem javították, semmi információ sincs a készülékemről...
Többször chateltem a Oneplus-al de semmi érdembeli segítséget nem kaptam. Elég dühítő, számomra nagy csalódás. -
fant0mi
őstag
válasz
sszemtelen
üzenetére
Mert amikor megcsinalta, akkor csipogja be a technikus a telefont a kulonbozo esemenyekre.
-
Sanya
nagyúr
No, ez gyors volt. vsz nem csináltak vele semmit:
May 25, 2021 07:11 amRepaired device has been shipped back to you.
May 25, 2021 07:10 amRepair finished and ready for shipping.
May 25, 2021 07:10 amYour device is under repair.
May 24, 2021 06:01 pmOur service center has received your device. -
betyarr
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
tudsz adni valami módszert,hogyan lehet 10-re visszaállni?nekem is szimpatikusabb volt.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Linkin1994
üzenetére
Nem tudok rá mit mondani
Nyilván én aki a legjobban várja a frissítéseket, nem mondanám hogy szar ha jó
-
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
hihetetlen március óta használam a 11-es droidot és semmi baja nincsen
egy hívás közben sem volt semmi anomália.
-
enginev3.0
félisten
Ez még mindig egy undorítóan rakás szar
Bocs a fogalmazásértMost csörgött a telefon, de nem villan fel a kijelző, újraindítom és nincs benne hogy ki hívott
Holnap megy vissza a 10es még mindig
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nintendo Switch 2
- Sorozatok
- Mazda topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Edukációs célzattal mindig jó látni a másik oldalt is.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt a szopást, amit itunes oldalról benyeltem, a hangminőség tré volt, áááá, még most is felb@sz. Tartok tőle, hogy szifonra váltás esetén ugyanez történne, legalábbis az, amit én látok belőle, nagyon erre utal. Persze a tévedés lehetősége mindig fennáll részemről is. Az akkun mondjuk meglepődtem, mert amit én látok magam körül, az szöges ellentéte annak, amit írtál. Szinte minden héten beesik valaki az irodába kölcsön szifon töltőért.
már kapott trackinget,elvileg úton van vissza.de gondolom csak hétfőn veszi át tőlük a futár.legkésőbb szerdára a kezemben is lesz (kopkopkop).
Elnyelte a föld a kolléga telóját, mint anno az enyémet, bízom benne, hogy minél hamarabb visszakapja (javítva lesz, abban eléggé biztos vagyok) csak igen.. engem is bosszantott, hogy majdnem 1 hónapig nem volt telefonom, másoknak meg pár munkanap és kezében van..