- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
warezxts
senior tag
válasz
mókuska #7775 üzenetére
Köszi a választ. Rootom megmaradt. Én csak a kernelt nem merem felrakni mert ha nem jön be a rendszer, nem akarok hard resetet tolni. Arter97 meg Kirisakura kernel szerintem is a legjobb (mondjuk A11-re csak az utóbbi van). Szerintem várok egy működő TWRP-t, nyugodtabb leszek ha el rontok valamit, pl tudni fogok kernelt flashelni vagy visszaállítani.
-
warezxts
senior tag
válasz
mókuska #5853 üzenetére
Köszi! Az szerinted telefon hiba hogy ha ki veszem a tokból csak az egyik páron szól a zene? Azon amivel össze párosítottam. A másik feléről nem vesz tudomást (de pl most hogy meg nézzem amit mondtál, most jó). Egyébként vannak itt még furcsaságok, V4a néha el dobja a "Processing: No", de telefon restart után minden jó...egy ideig.
Amit írtál, a bluetooth beállításoknál a füles-re rámentem, fogaskerék, de itt csak leválasztani illetve meghatározni lehet mi szóljon rajta (pl. hívás). Egyébként kapcsolódásnál van egy toast ablak hogy powered by AptX. Most épp a fejlesztői beállításban szenvedek.
Kösz mégegyszer -
gippazoid
őstag
válasz
mókuska #5730 üzenetére
Ezt a Chrome fagyást OP7-en nem tapasztaltam! Majd most, hogy leírtam...
Egy dolgot vettem észre: bizonyos oldalakon ha oda-vissza lépkedek linkeken az oldalon belül (blogbejegyzések között) akkor egy idő után akadozik a görgetés. Ha újból felmegyek az oldalra akkor megint jó.
De szerintem ez oldal kódolási hiba.
Pl. Win10 alatt a Chorme-ban nem tudok a Oneplus oldalán a tartozékshop-ban görgetni, lapozni. Megáll.
-
warezxts
senior tag
válasz
mókuska #5299 üzenetére
Hála és köszönet
Én meg de vak vagyok:
# 1 = Legacy Black/Red Themed Arise Version 2.5.x
# 2 = Team DeWitt Version 2.7.x - default theme White/Purple, but also themeable by Swift Installer etc.
Egyébként az általad leírtak alapján megcsináltam, annyi bajom van hogy nem lehet se profilt betölteni se DDC és Convolver filekoat (csak nyomkodom de nem hoz elő semmit).
Na mindegy is, a kérdésem annyi lenne csak hogy ez ugyanazt a drivert használja mint az Arise? Vagy azon is fejlesztettek? Mert ha újabb/jobb akkor fullra kikapcsolom az xXx-ben és felrakom a magiskből magam (LINK) -
warezxts
senior tag
válasz
mókuska #5292 üzenetére
Mivel annyira nem pörög a topic, gondoltam megosztom.
Amit írtam fentebb kernel, azzal egyszer nem tudtam felvenni hívást (márc 4), másnapi kernellel (márc 5) egyszer a recent list belassult lapozásnál. Ma is van új, de egyenlőre azt használom amit még te küldtél. Bár ez már RC release volt.
Most a Viper4Arise és Viper4Audio-t próbálgattam (nem tudom mi a különbség kinézeten kívül), de felraktam a V4Audiot és igazából ugyanazt hozta, úgyhogy ment vissza a romban lévő (régebbi) V4Arise. -
warezxts
senior tag
válasz
mókuska #5290 üzenetére
Hogy őszinte legyek én ezeknél a kernel cseréknél (előző telefonjaimon is) nem nagyon veszek észre különbséget. Mármint minden nap másképp nyomkodja az ember a telefonját, hol kevesebbet hol többet. Így megítélhetetlen hogy most húúú de jó az aksiidő. Ha jól olvastam a xXx rom is tweakel valamit a gyári kernelen.
Na mindegy, rosszabb nem, csak jobb lehet szóval marad a custom kernel. -
Stabi83
senior tag
válasz
mókuska #5267 üzenetére
A fejhallgatómat most készülök lecserélni szóval az annyira nem izgat, de az hogy az autó kihangosítóján baromi halkan szól az már zavaró. Eddig minden készülékkel tökéletesen ment ( iPhone, Samsung, Huawei ). Érdekelne hogy pontosan mit is tud a Viper? Telepítése és hogy 7T Pro-val is megy e.
Köszi a segítséget -
warezxts
senior tag
válasz
mókuska #5196 üzenetére
Látom tényleg adsz a minőségre. Nekem még vezetékes van, mert nem találtam olyan TWS-t ami elég jó lenne.
Közben megnéztem a Substratum engine-t és már emlékszem miért nem merültem bele. Ezek a letölthető (főleg sötét) témák annyira nem jöttek be. Az Aether sem ad semmi extrát (óra középre pl), az MGx is csak animokat cserél. Igazából én csak a csempék és a statusbar ikonjait/színét cserélném. Arra van ötlet? -
duckymusic04
csendes tag
-
tibi020
tag
válasz
mókuska #4314 üzenetére
Én Oneplus7-en használom!
Pl. alapértelmezetten is van egy script, kérdés hogy azon belül, miket érdemes?
És mit veszel észre ha a script lefut és beállítja magát?
Alapból én nem sokat, azonkívül, hogy egy pár program eltűnik, a debloat miatt, meg talán 3-ból egyszer az adaway is települt, de másodjára harmadjára nekem kellett kézzel, telepíteni.
Üzemidőben én nem sok javulást vélek felfedezni.
Az ajánlott smurfkernellel van kb. 10% javulás, főleg ha a GPU-t felhúzod 865Mhz, nekem azon is stabil, vagyis nem csináltam vele olyat ami kiakasztotta volna.
Szóval én úgy látom hogy jelenleg ez a telefon alapból is annyira jó, hogy a sok ajánlott tunningot is alig lehet észre venni, más telefonokon ez azért még más.
De mondjuk ez előtt Pixel 2Xl-t használtam 200 antutuval és 2 éves hardverrel, de már az is annyira jó volt, hogy a hétköznapokban semmit nem veszek észre, esetleg azt hogy a oneplus szebb, nyilván egymás mellett már látszanak dolgok, de külön külön használva!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest