Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
mrszitya
senior tag
Próbáld a régebbi 1.0-át.
-
mrszitya
senior tag
-
hard74
senior tag
-
Scarabeus
aktív tag
Ha már itt járunk nektek hány %-ot mutat akksira a Oneplus Diagnostic? Nekem 2020 júniusi akksival 85%, lehet azért mert rajta hagyom éjszakára illetve van, hogy nappal is 100%ra töltöm. Nem érzem különösebben, hogy gyorsabban merülne mint júniusban, de azért lehet nekem is kéne még 1 akksi csere majd. Hogy tudjátok, a 2 év gyári gari erre is vonatkozik?
9-es szériához: A sima 9-es tényleg drága lett a tudásához képest, de nekünk a Pro lehetne az utód. Annyira nagy innovációkat nem hozott, a lyukas kijelző engem is zavarna továbbra is, nem látom értelmét a cserének jelen pillanatban. Természetesen ha hozzámvágnák, szó nélkül elfogadnám.
-
mrszitya
senior tag
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Igen, ahogy mondod...
Nekem a sima 7-es van, épp akksicseréről várom. Marad.
Galaxy S20 FE, Pixel 4A 5G vagy OP7T (simára) cserélném el max, ilyen árak mellett. Akksi aránylag gyors degradálódása nem tetszik csak nekem a saját 7-esben, újonnan még 9 óra SOT-ot tudott (95%-os állapot), csere előtt pedig bement 7 óra alá (87%-os állapot). Persze ez valakinek bőven jó lehetne, de én még gariban cseréltettem most. Gari terén legalább korrektek.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
mrszitya
üzenetére
Én úgy érzem, hogy a 7 Pro-val (7t Pro is) eléggé magasra tették a lecet. Ha vennék telót lehet simán megvenném megint a 7 Pro-t. Nincs kamera lyuk, van zoom kamera, QH kijelző, 90Hz, OO11 mi kell még? Proci és a 8-12GB RAM még mindig bőven elég! Annyi volt vele a bajom, hogy picit nagy nekem + a lehajló kijelző nálam sok bosszúságot okozott tok nélkül.
A 8-as széria sem lett valami hűde. A 9 meg be lett reklámozva, hogy HasselBlad azt szevasz semmi extra. -
Mondjuk így se fogok. Az ár egy dolog, de a kilences sorozat (szerintem) még moslékul is néz ki. Oké, a 7 Pró talán a valaha volt legszebb OnePlus (bár a hármast és az 5T-t is imádtam), de ez a kamera sziget és a glory hole... Hát, a szimpla ötöst éreztem utoljára ennyire ötlettelennek. Egy jó popup kamerás 9T-re beruháznék, és még az ára se zavarna (annyira).
-
mrszitya
senior tag
Hű, hát az OP9 sorozat elég nagy csalódás. Pont a kamera tekintetében főleg. A sima verzióból 250-300e pénzért még az OIS-t is kivették, zoom nincs, bár az a PRO esetében is katasztrófa. Nincs sok előrelépés, csak áremelés. 100e környékén teljesen jó lenne mindkettő.

Mikor kezdi forgalmazni a Gugli a Pixeleket itthon?
-
Busterftw
nagyúr
Most frissult a Gallery app, 115mb volt, elvileg az erkezo Android 11 miatt.
Hat nem jon be az uj kinezet, remelem az OS nem ilyen lesz
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Tegnap este folyamatosan crashel pár app főleg amiket minden nap használok. Délután újraindítottam a telefont, ekkor még semmi baj nem volt, majd este nem tudtam ébresztőt állítani, podcast app, gmail szintén. Wipe cache nem segített, a kérdéses alkalmazásoknál nyomtam egy wipe datát is, nagy örömömre rendbe lett, de újbóli megnyitáskor megint crashel. Valaki járt már így?
OOS 10.0.11.GM21BA (legutolsó stabil) -
KD6-3.7
őstag
[link]
Tessék, itt a stabil. Örülés van?!
-
LógaGéza
veterán
válasz
*Mukeey*
üzenetére
Kenjék inkább az én hajamra, én nem látok benne semmi problémát. Én 7Pro-n, párom 7T-n használja megelégedéssel a 11 bétát amióta megjelent, egyikőnknek sincs semmi baja vele, pedig még olyan arcátlan dolgot is megtettem, hogy mind a két esetben belakott 10-est frissítettem fel, és nem tiszta telepítéssel indítottam. Egyedül az automata fényerő ami nem akar megjavulni, de legalább már nem random fényesedik ki sötétben, hogy megvakítson, hanem világosban sötétedik el. Majd meglesz egyszer az arany közértpult.
Ha meg ennél jobb support kell, akkor marad a Pixel kb, és minden más ki van lőve. -
*Mukeey*
addikt
válasz
Linkin1994
üzenetére
Várok én szívesen, mert a 7pro nagyon tetszik. Csak szeretném még kb 2évig up-to-date használni
-
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Az OP-nál most nagy változások vannak látják a visszajelzéseket ezzel a témával kapcsolatban.Az op fórum azért jó mert az ott dolgozókból ki lehet húzni érdekes infókat.Például a Samsung féle support is terítéken van náluk. Ennek első lépése hogy kínában kukázták a saját rendszerüket és átálnak a color os-re és az oppo store-ban lesznek árulva az op telefonok. .Nekik pedig lesz kapacitás az oxigen os-re.ezt már most is látni hiszen a béták is sokkal hamarabb jöttek mint amit az elmúlt hónapokban.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Black_Raven
üzenetére
Kivéve ha pont ez volt az egyik fő ok a gyártó választásnál
Na... 250ezerért elvárok egy két dolgot, de hát

-
Black_Raven
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Sztem sem érdemes idegeskedni, semmi nagy dolog nincs a 11-ben. Egyedül a duplakopp screen off tetszik benne. A samsung igen előbb kiadta de hogyan, tök xar volt az elején. A tietek biztos jó lesz, nekem 8T van, és teljesen hibátlan a 11(ezen alapból az volt), nem eszi az akksit és nincs gond vele. Nekem is az első 1+, de nem bántam meg a vételt.

-
-
bordi10
senior tag
válasz
*Mukeey*
üzenetére
Én is erősen gondolkozom a (márka)váltáson. Megvárom a Zenfone8 Pro-t(?), talán ott még mindig nem lesz keresztüllőve a kijelző, jókat olvastam az OP supportjáról is, szintén majdnem vegytisza Android, a kijelző felbontása nem tisztázott még, remélem ellépnek a FHD+ról...legalább a Pro...meglátjuk.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
*Mukeey*
üzenetére
Volt arról fórum poszt hogy megbeszélés alatt van hogy követik a Samsungot supportba.
Sanszosan ezért is dobták a kínai piacot és használják ott az oppo rendszerét így több erőforrás marad az oxigen os-re. Most is meglepően hamar jöttek a béták mindig hónap végén nagy nehezen szokták kinyögni most meg a 7/8 széria is megkapta. -
*Mukeey*
addikt
Nem akarok negatív lenni a kedvenc márkámmal, de az elég durva, hogy a köztudottan frissítésekben gagyi Samsung is elöbbre jár már. Bnőm S10-ese már lassan 2 hónapja android 11-en van, míg a 7pro sehol. Lassan április van...
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Linkin1994
üzenetére
Nem örülnék neki.
-
Linkin1994
senior tag
hoppá
[link] -
*Mukeey*
addikt
válasz
count_zero
üzenetére
Beta mindig gyengébb üzemidőben a stabilnál. Én sok év OP után megtanultam már, h inkább várok. Bugok is szoktak lenni bőven.
10es stabil nagyon korrekt, lehet fel se teszem a 11est. Nekem ez a napi használós készülékem, nagyon macerás fr-t csinálnom. -
count_zero
tag
Sajnos tényleg. Naponta kétszer töltöm a telefont mostanában. De AOD nélkül sem sokkal jobb a helyzet, Android 11 óta messze nem olyan az akkuidő, mint korábban. Őszintén szólva én csak negatívumokat tapasztalok eddig. A Messenger értesítési rendszerét szétcseszte, a screenshot bonyolultabb, a kijelző sokkal érzékenyebb a "fantomérintésekre", az akkuidő lényegesen rosszabb, a home control page egy használhatatlan, félkész izé. Talán az automata fényerő javult egy kicsit, de ez sem biztos.
Az AOD szerintem koncepcionálisan is szar, mert pl nem lehet megmondani, mely alkalmazások tehetnek ki ikont. Igy kis idő múlva már csak annyit lehet látni ikon, ikon, ikon aztán egy pluszjel. Ha legalább a notificationök száma látható lenne apponként, és nem összesen... Rádadásul a screen saver funkció miatt bemászkálja az egész kijelzőt és akkorákat ugrik, hogy a szemem sarkából nézve mindig azt hiszem, jött valami notification. Ezt sokkal simábbra is lehetett volna implementálni, mint ahogy kb. bármely másik telefonnál.
-
ilyr
tag
válasz
Linkin1994
üzenetére
Na a kínai "stabilt" le is állították bugok miatt, szóval annyira még nem kell várni...

-
válasz
Linkin1994
üzenetére
+1 sose hiányoltam, inkább üldözöm el
-
Linkin1994
senior tag
Én ezt az AOD fétist se értem nulla értelme felmeled a telefont látod jött e valami hozzáérsz egyszer szintén (tudom ezek a mozdulatok 2021-ben akár már halálos is lehet
)Ha van órád ott is jelzi az értesítéseket.Az aod arra jó hogy az aksit és a kijelzőt nyírja. -
hard74
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Hát nálam nagyon.
-
CptAdamica
veterán
Mik a tapasztalatok eddig az AOD-al, mennyire meríti az aksit?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Linkin1994
üzenetére
Azért a stabil betat már megbeszéltük
De ne kezdjük újra, megvárjuk és kész -
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ha azt nézzük Január óta lehet használni a 11-et
.Már a béta is stabil volt a többi gyártó megoldásaihoz képest.Igazából ha leszarnák a dolgot akkor azt a bétát foltozták volna egy kicsit és kiadták volna januárban és akkor a sok indiai milyen boldog lenne 
-
Sanya
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Jah, vírus miatti irodába utazás kiesése miatt nehezebb a fejlesztés.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Linkin1994
üzenetére
December
Vírus van, január
Na jó március
-
Linkin1994
senior tag
A kínai stabilt 11 két nappal ezelőtt kiadták úgyhogy hamarason mi is megkapjuk
-
hard74
senior tag
Tölthető a beta3!
-
PartyShan
aktív tag
válasz
BornToBePuli
üzenetére
A11 kompatibilis twrp még nincsen tudtommal. Próbáld meg az A11 beta2 gyári recoveryt flashelni hátha azzal megy.
-
rankesz
veterán
válasz
BornToBePuli
üzenetére
Nem megy a twrp tudtommal, csak custom romokkal, nem tudja decryptelni a partíciókat, gondolom ezért volt anno a csúszás, meg a qualcom-tól segítség kérés, mert össze lett gányolva az encryption
-
BornToBePuli
aktív tag
Valaki, aki android 11 beta 2-t tett fel, az legyen szíves megadni, hogy melyik twrp-t használja.
A hivatalos twrp használható?Mauronofrio-twrp-pel próbáltam.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
BornToBePuli
üzenetére
Valami beakadt ott.
[link] Probáld ki ezt a hasznos kis progit, hátha ez végleg megoldja a problémád! -
KD6-3.7
őstag
válasz
BornToBePuli
üzenetére
Próbáltál unbrick procedurát mondjuk xda fórumról?
-
BornToBePuli
aktív tag
válasz
BornToBePuli
üzenetére
Persze, hogy nem jó.
Az első újraindításig volt jó. A hangerő fel-le és bekapcsoló gomb együttesére a bootloader-be jutok, tovább nem.Adb-ből a fastboot flash boot_a/b twrp....img gond nélkül lefut, de a reboot recovery nem lép be a recovery-be, hanem továbbra is fastboot. Időnként az oneplus logo és fastboot mode felirat jelenik meg.
Most újra és újra a bootloader-hez jutok, akármit csinálok. Tool All in One-nal próbálkozom, de nem sikerül a twrp telepítése. Már nem is tudom, hogy itt melyik opciót kellene választanom.
Valaki tud segíteni?
szerk:
Recovery flasher and rooter-ben a mauronofrio twrp-jét betallózva. a bootolás nem sikerül: (remote: 'Failed to load/authenticate boot image: Load Error') fastboot: error: Command failed
Waiting the TWRP boots...A telefon még mindig bootloader-ben.
-
BornToBePuli
aktív tag
válasz
BornToBePuli
üzenetére
Sokadik próbálkozásra elindult. Hangerő fel és bekapcsológomb. Android 11 indult, adb látja.
-
BornToBePuli
aktív tag
Sziasztok!
Oneplus 7 pro android 11 telepítése után a twrp újraindult. Jelenleg pár másodpercenként felvillan a twrp nyitóképernyője (ahol a verzió szám is van) és sehová máshová.
Vajon mi lehet a gondja?
-
artos
tag
válasz
Scarabeus
üzenetére
Működik. Igaz először nem akart működni, mert frissítés után át állt google pay-re az alapértelmezett fizetés. Nekem az sms írással sincs gondom, nem is merül jobban (nem veszem észre legalábbis), az automatikus fényerőt pedig javították a 2-es bétában. Az 1-es bétánál bugos volt a WearOs app, de azt is javították.
-
barcaforca
tag
Az sms küldés nekem sem megy betán. Nem tudom a szöveget megírni. Szinte sosem használom,most akartam,de nem jött össze.
-
törölt tag
válasz
Linkin1994
üzenetére
Tényleg így van amúgy.
-
törölt tag
válasz
Linkin1994
üzenetére
A samsung fórumokban mindenki azzal van eltelve hogy február elején már a februári security patch van a telefonjukon. Csak ezzel az a baj hogy amit pl a samsung februári néven ad ki az ugyanaz mint a többi gyártónál a januári.
-
LógaGéza
veterán
válasz
Linkin1994
üzenetére
Valamint itt volt egy "data decryption issue" is, ami miatt be kellett vonni a Qualcomm-ot is a fejlesztésbe, ezért késett annyit a 11.
"As you may have heard, when porting Android 11 to the 7 and 7T series, we encountered a data decryption issue in these devices. We worked closely with Qualcomm and, with their support, we are already running a Closed Beta test. We expect to release the first OxygenOS 11 Open Beta for the OnePlus 7 and 7T series shortly after."
Forrás: OnePlus fórum
-
Linkin1994
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
@enginev3.0
Frissítésben eggyik gyártó se top most lehetne mondani a Samsungot de ott is csak a csúcs széria kap extra figyelmet a többi az mehet a lecsóba.Azért azt sem szabad elfeljetni hogy az op sokkal kisebb cég mint a Samsung nem hiába bútoroztak össze az Oppo-val egyedül sokkal nehezebb lenne a lépést tartani.Én kíváncsi leszek a 9-es száriára a sima 9-es elég bíztatónak tűnik az eddigi hírek alapján csak a felbontásban és a kamera rendszerben lesz eltérés és végre a sima modell is kap wireless töltést és az ár a hírek szerint a 8t körül lehet majd.
gyakorlatilag tartják amit mondtak
két havonta jön stabil update
az új droid hamar jön dolog az pedig mindig csak a friss modelekkre volt igaz eddig is. -
törölt tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
"pontosan azért béta, mert hibákat keresnek és aki felrakja, az tisztában van vele, hogy ebben több hiba lehet, mint egy stabil verzióban." Az a baj hogy a többség nincs ezzel tisztában. Ők nem tudják mi az a béta teszt. Nem véletlen a sok hiszti redditen és az op community-ben. Bocsi hogy beleszóltam amúgy.

-
enginev3.0
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én nem kapok agyvérzést
Szimplán nem oly rég még ez volt a nagy oneplus szöveg hogy a leggyorsabb frissítések pixel utánHát minden csoda pár évig tart
-
CptAdamica
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szerintem engedd el a telefont, ha ennyire fontos az android 11. Keress egy másik gyártót, mert csak az idegeidet fogja megenni, ahogy látom. Az open bétában nem kötelező részt venni, pontosan azért béta, mert hibákat keresnek és aki felrakja, az tisztában van vele, hogy ebben több hiba lehet, mint egy stabil verzióban. Nekem az utolsó stabil van fent, gyors, stabil, nem merül gyorsan és ez pont elég addig, amíg kijön a stabil 11. Az AOD-ot kivéve semmivel sem fog többet nyújtani a 11-es droid és amióta megvan a OnePlus telóm kurva sok frissítést kapott, én úgy érzem nincs elhanyagolva, lehet mostanában belassult kissé, mert covid van és több modellre is figyelniük kell, de aki havi garantál frissítéseket akar, az menjen pixelezni.
-
marcarc
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Amit rászánom magam rendelek egy pixelt. Aztán jó szórakozást kívánok én is mindenkinek az ingyen béta teszteléssel

-
Scarabeus
aktív tag
NFC-s Simple fizetés működik Android 11-en? Ha jól tudom új verziónál nem szokott sokáig felugrani a kártya a zöld pipával sikeres tranzakciókor. Chrome fagyások megmaradtak? Hálózati problémák esetleg vannak? Lassan gondolkodom, hogy felkéne tenni. Köszi
-
LógaGéza
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Köszönöm, meglesz.
Nekem még jobban se merül... Meg ha teszem azt nap végére 5%-al kevesebb van benne, nem igazán érdekel, úgyis felkerül a töltőre. Amúgy is, mindenki máshogy használja (azt fel se hozom, hogy lehet egy új verzióra nem optimalizált app jobban eszi az akksit), így más véleménye pont az akksihasználatról nem releváns.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Linkin1994
üzenetére
Kitargyaltuk, használjátok egészséggel
-
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Az hogy valaki leírja az még semmit nem jelent.Az Op fórumon az indiaiknak minden update-el melegszik meg merül a telefon úgy hogy csak az a mérvadó amit saját bőrön tapasztal az ember.
-
LógaGéza
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ja, hogy csak olvastad valahol, hogy szar, de nem is próbáltad.
Nincs több kérdésem. -
enginev3.0
félisten
válasz
Linkin1994
üzenetére
Nem használom
Elég volt ezeket olvasni ezen a két helyen, és eszembe se volt felrakni
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A gyári töltő a telóhoz van optimalizálva, nem véletlenül adják hozzá.
Galaxy S20 FE, Pixel 4A 5G vagy OP7T (simára) cserélném el max, ilyen árak mellett.