Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Stabi83
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nem
-
Stabi83
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Stabi83
üzenetére
Melyik kernelt raktad fel? Én nem láttam, hogy bárki panaszkodott volna rá.
A gyárira úgy állítsd vissza, hogy dirty flashelj fel egy teljes OTA zip-et. Nem vesznek el az adataid sem. Így a kernelt gyárira cseréli.
Máskor egyébként érdemes a kernelről biztonsági mentést készíteni és akkor csak azt kell visszarakni, ha valami mellémegy. -
balat86
csendes tag
Üdv mindenkinek. Szerintetek miért merülhet a telefonom egy éjszaka alatt 100-ról úgy 50%-ra? Semmi felesleges alkalmazás nincs a telefonon, egyik napról a másikra jön elő a probléma. Aztán egy újraindítás megszűnteti a problémát de 2 hét múlva megint kezdődik.
-
Stabi83
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Amióta fent van ez a kernel sajnos pár app nem működik. A PubG ha elindítom csak fekete képernyő van és kilépni sem lehet. Mi a legegyszerűbb módja ha teljesen vissza akarom állítani a készüléket gyárira?
-
zoleeno1
veterán
válasz
duckymusic04
üzenetére
Első dolgok között kell legyen, hogy cseréled, sose működött normalisan

-
tibcsi0407
félisten
válasz
duckymusic04
üzenetére
Ez évek óta ilyen szuperül működik.
-
duckymusic04
csendes tag
valaki tud segíteni abban, hogy a oneplus widget (óra/időjárás) miért nem frissül? ha rányomok, belép az időjárás app-ba, ott frissül, de a widget marad úgy, ahogy kiraktam.
akku optimalizálást kivettem, helyadatok engedélyezve vannak, próbáltam mindent, de sehogy nem akar jó lenni.
OP 7T Pro -
gippazoid
őstag
A MacroDroid-dal lehetne olyat csinálni, hogy a két SIM-hez eltérő SMS hangot hozzárendelni? Ezt az OOS nem tudja.
-
gippazoid
őstag
Nekem úgy tűnik, a 7-es tárcsázója nem jelzi, ha az indított hívásom várkoztatva van a hívott félnél. Jól látom? Lehet ezt állítani?
Így bosszantó szituk alakulnak ki. -
enginev3.0
félisten
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nem tudom
-
fant0mi
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nekem neha akkor is, ha whatsappba akarok kepet kuldeni. Szerintem a galeria a hibas.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
LastPass megy vele?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
duckymusic04
üzenetére
Én nem állítok benne semmit, szerintem az alapbeállítás is nagyon jó a kernelben.
-
duckymusic04
csendes tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Sikerült felrakni, köszönöm. A FKM-be kell valamit állítani, vagy maradjon minden, ahogy van?
-
gabenh
tag
Sziasztok!
Valami normális üvegfóliát lehet a készülékre kapni?
Ki milyet használ?:)Sajnos a gyári fóliát ami rajta van jelen pillanatban a zsebembe valami szanaszét karcolta.
-
Stabi83
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ugyan ezt csinálta nekem is. A Samsung böngészőt használom inkább. Próbáld ki szerintem te is. A beépített aötét mód is baromi jól működik
-
enginev3.0
félisten
Megint befagy a Chrome ha képet akarok tallózni, pedig most vagy 2 hónapig jó volt
-
Stabi83
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ingyenes megoldás nincs rá?
-
prolad
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Köszi, kipróbálom. Úgy emlékeztem ki van véve (meg hogy OOS amúgy se piszkája annyira az appokat).
-
prolad
addikt
Sziasztok
Használ itt valaki Amazfit Bip órát vagy bármit ami Mi Fit-en keresztül kapcsolódik? Most dobta el az órát másodszorra, ezelőtt vasárnap már eljátszotta, akkor csak az óra resetelése után látta megint. Mivel eddig nem volt gond az órával és mostanában frissítés se jött, ezért a telefonra gyanakszom amit pont egy hete használok (és ezt leszámítva szuper).
-
tibcsi0407
félisten
válasz
duckymusic04
üzenetére
Ott is, de maga a rendszer is a teljes OTA-t fogja felajánlani, ha root-od van. Viszont inkább az Oxygen updatert használd, mert ott Te tallózod be a fájlokat utána.
-
duckymusic04
csendes tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Köszönöm a gyors választ, otthon megcsinálom.

A teljes OTA fájlokat, hol találom? oxygen updater? -
tibcsi0407
félisten
válasz
duckymusic04
üzenetére
Lehet, igen.
Fog működni, csak a teljes OTA-t kell letölteni, feltelepíteni és ott nem szabad újraindítani a telefont, hanem a Magisk-et el kell indítani és másik slotba telepíteni. Így mikor újraindul a telefon a frissítés után, ugyanúgy megmarad a root.
Ezután mehet fel megint a kernel. De azért olyan húde sok frissítést nem kapunk az OOS-re, hogy ez zavaró legyen.. -
duckymusic04
csendes tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
RZ kernelt is lehet vele telepíteni? Illetve olvastam, hogy akkor a rendszerfrissítés nem fog működni, ez mennyire igaz?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
duckymusic04
üzenetére
Ha már van Magisk és root is, akkor rakd fel a Franco Kernel Manager-t és flasheld onnan a kernelt. Az a legegyszerűbb.
-
duckymusic04
csendes tag
sziasztok.
valaki segítenen nekem egy rövid leírással, hogy kernelt, hogy tudok cserélni? a bootloadert feloldottam, a megisk-et is feltudom tenni, de a kernel cseréről nem találok semmi infot. a twrp-ből nem tudom telepíteni, mert nem látja a belső tárolót.
OP 7T Pro -
Mosqu!to
addikt
válasz
ßrainiac
üzenetére
Ha beleszámolom az 1+6 eladását ~80k körül (zsebkarcos, de amúgy hibátlan), akkor tényleg 0-ról indulok a 7T-vel
Amúgy ma elmentem egy T üzletbe Huawei P30 Pro-t nyomkodni (kicsit reménykedtem, hogy lesz 1+ is), és meglepően impozáns volt. Mitől esett amúgy ennyire be az ára? Jóval az 1+ felett kezdett.
-
-
Mosqu!to
addikt
Amit még kiszúrtam, hogy a 7T Pro gyorsabban tölt (ez jól jön, általában 10-15 percet töltök csak), valamint ez kéken jön, mígy a 7 Pro szürke színben, és tudom, hogy megosztó, de nekem tetszik nagyon ez a kék szín. Úgy érzem rábeszélem magam az újabbra
-
Stabi83
senior tag
válasz
Mosqu!to
üzenetére
31000Ft-al drágább a listád alapján a 7T Pro mint a 7 Pro. A 855+ számításban kb 4%-al, GPU-ban kb 15%-al erősebb mint a 855. Szerintem ez nem ér meg ekkora felárat mert észre sem veszed.
Időtállóságban szetintem megint csak nincs külömbség köztük. Abból a 31000Ft-ból vajon miféle kütyüket tudnál venni a telefonodhoz ami valós előnyt hoznának? -
Mosqu!to
addikt
válasz
Stabi83
üzenetére
A 7T Pro talán jobban értékálló? Fene tudja használtan mekkora gap lesz köztük. Sajnos mindkettő 8/256-os, szóval a 12 gigás alapból kiesik, de szerintem soha nem is lehetne kihasználni.
A Huawei nagyon piszkálja a csőröm a kamera miatt, de már annyira megszoktam az 1+t, hogy nem szeretnék új UI-t, új töltési technológiát, nameg a feszkót se a google mentesség miatt.
A szívem amúgy a 7T Pro felé húz, de az eszem 7 Pro-t diktál. Jaj mi legyen
-
Stabi83
senior tag
válasz
Mosqu!to
üzenetére
A 7T Pro és a 7 Pro közt szerintem nincs akkora eltérés mint amennyivel drágább. Én is vaciláltam de inkább vettem egy 12/258-os 7 Prot mint kb ugyan annyiért egy 7T Prot de 8/256-os kiszerelésben. A sima 7 és 7Tvel sem nyúlhatsz mellé, a Huawei kamerába erősebb ( főleg este ) a pixelekel meg pixel ( minden hibájával együtt, sajnos előttem leszerepelt )
Ezek csak a saját véleményeim ;) -
Mosqu!to
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Köszi mindkettőtöknek.
Volt amúgy már valakinek nyűgje a kinyíló front kamerával vagy a gyakorlatban is olyan jó, mint ahogy be lett harangozva?
-
xhege
veterán
Az én dilemmám a következő:
szeptemberi 7pro Btel-es garanciával: 0 Ft
Vadi új 7 Turbadotól + 4000 Ft
1 hónapos de sosem használt 7t Alzás + 15.000 Ft -
Mosqu!to
addikt
válasz
ßrainiac
üzenetére
Bekértem kicsit több tételt is, kb így alakul, ha a 7T-t vesszük alapul:
Oneplus 7T: 0 Ft
Huawei P30 Pro: 0 Ft
Oneplus 7 Pro: + 14000 Ft
Google Pixel 4 XL: + 33000 Ft
Oneplus 7T Pro: + 45000 FtA P30 Pro árán meglepődtem, lehet, hogy inkább azt kéne választani? Mondjuk van itthon 2 konnektoros meg 1 szivargyújtós dash chargerem...
Mit javasoltok, ilyen feltétellel melyik lehet a legjobb választás?
-
zoleeno1
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
engem nem érint, most vettem ugye a 7tpro-t, ezzel remélem elleszek megint 2 évig
-
zoleeno1
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ez majdnem biztos volt

-
enginev3.0
félisten
120hz
-
Stabi83
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Köszi ;)
-
Stabi83
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
7 Pro-ra mi a legjobb kombó szerinted?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Stabi83
üzenetére
Van értelmük, csiszolnak a rendszeren, néhány OOS hibát is kigyomlálnak belőlük. Nekem RenderZenith van jelenleg. Arter97-et is próbáltam, nagyon jó az is, de ott az Instastory-k bugosan jelentek meg valami kernel dolog miatt, amit még nem javított a srác.
Az OmniROM az egyik legjobb custom ROM a rendszerre. Már készül a Paranoid Android is a 7T Pro-ra, betatesztelés alatt van jelenleg.
Az szintén nagyon jó, mivel Codeaurora (Qualcomm által készített Android) alapú, így szinte az a legjobban optimalizált rendszer, amit el tudsz képzelni egy Snapdragon-os csúcstelefon-on. -
Stabi83
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Van értelmük ezeknek a custom kerneleknek? Erről az OmniROM-ról mit lehet tudni?
Bocsi még új tulaj vagyok így van mit tanulnom itt.
Ami a kerdést illeti én is hasonló dilemmában voltam 7T Pro vagy 7 Pro.
Kb egy árban jutottam volna a 7T Pro 8/256-hoz és a 7 Pro 12/256-hoz. A 7 Pro 12/256 lett végülis. A makro nem izgat sőt a kamera sem és több értelmét láttam +4GB RAM-nak mint egy picivel magasabb órajelnek. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Mosqu!to
üzenetére
Egy picit erősebb SoC, amit nem fogsz érezni. Viszont a széleslátó kamera a 7T Pro-nál olyan lencsét kapott, amivel makro fotókat is készíthetsz, így az előny.
Hátrány viszont a community developement. Gyakorlatilag van pár custom kernel és egy OmniROM, amit csak fastboot-ból rakhatsz fel, mivel nincs TWRP, hála az Android 10 dinamikus partíciós marhulásának.. -
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Jelenleg egy OP6-ot használok, de előtte volt 3 és Oppo Find 7 is, szóval lassanként végigjártam a ranglétrát

Munkahelyemen most tudok új telefont kérni, és némileg rá kell fizetnem bármelyik felső(bb) kategóriás telefonra. A sima 7-es gondolom nem lenne nagy előrelépés, meg a front facing kamerát amúgy se nagyon használom, úgyhogy a Pro modellek szimpatikusabbak.Van értelme amúgy a 7T Pro-nak a 7 Pro-val szemben?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Linkin1994
üzenetére
Nekem meg a 10.3 sem jött meg
-
esfrost
tag
Tudja esetleg valaki, hogy Budapesten van-e kiállítva valami üzletben egy ilyen készülék? Vásárlás előtt állok, és szeretném megnézni azért mielőtt kattintok egyet.
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
pengonorbert
üzenetére
Megnéztem most a tokokat, nekem is van egy Frosted, egy gyári Nylon, meg egy Nillkin Nature TPU. Mind a hárommal kompatibilis, egyik se nyomja az üveget. Én még kicsivel olcsóbban vettem, olyan 3500-ért, volt new user cupon és beváltottam rá.

-
pengonorbert
tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
ohh ez tök jónak néz ki, főleg ennyiért. Eddig ehhez hasonlókat csak UV lámpás megoldással láttam 10-15 ezerért, szóval a tapasztalataid után lehet kipróbálom :D
Tokot használsz vele esetleg? Enyémen most egy Nillkin frosted shield van, gondolom azzal házon belül illene kompatibilisnek lennie :D
Bár ha sikerülne egy jó üveget találni az elejére, akkor lehet a tokot lecserélném egy hátlapi skinre. -
ßrainiac
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
-
CptAdamica
nagyúr
Kicsit kockáztattam és berendeltem ezt a Nillkin DS+MAX üvegfóliát. Elég hamar meg is jött, mert Dec 23-án rendeltem. Előbb felraktam, a keret szépen a helyére igazítja, aztán kezdődhet a harc, az első fél percben nem is tapadt a széleken, na mondom fasza, ez kuka. Aztán elkezdtem ujjbeggyel/körömmel/kis spakulával kidolgozni a bubikat a szélekre/sarkokra és úgy 10 perc harc után nincs 1 bubi sem és gyönyörűen tapad! Kell hozzá türelem az biztos, felül talán elvesz kicsit a festés miatt a kijelzőből egy pár tized millimétert, de szerintem abszolút nem zavaró. Eddig tök jó üveg.
-
-
devil8012
csendes tag
-
bordi10
senior tag
Jópofa üzleti húzás sztem. Már megveheted a Concept One skinjét, kb az összes Oneplusra
[link] 
-
gippazoid
őstag
Mondjuk nem kifejezetten utazásbarát megoldás ez az adapter mert több helyet foglal mint a töltőfej magában és nem is praktukus egy ekkora szerelvényt bedugni pl. fali aljzatba. Nekem az elosztó az asztalon van így nem oldalra lóg az egész a levegőben hanem függőlegesen áll.
Lehet mégis csak kellene egy EU-s adapter...? Vagy elfogadom utazós megoldásnak a lassú töltést egy olcsó, 2A-s töltőfejjel.
-
gippazoid
őstag
válasz
Vorosvadasz
üzenetére
Nincs mit, pont most néztem be ide, szerencséd volt.

-
gippazoid
őstag
válasz
Vorosvadasz
üzenetére
Parancsolj. 90 fokban elforgatott csatlakozók, szerintem tisztességes kivitelezés.
723 Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Lexus, Toyota topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest