Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
sszemtelen
őstag
Tudom nem nekem szól a kérdés, de én is azt használtam. 5T-n is tökéletes volt, 7Pro-ra feltettem, majd másfél év után a zsebembe fúródó ajtókilincs tulajdonképpen félbe tépte; de annyira hogy az MM-es srác remegő kézzel vette le, hogy vajon milyen lesz alatta a kijelző. Karcmentes volt. Utána kerül rá egy másik, de a garis kijelző csere után ugye azt buktam.. De lehet hogy kerül még olyan erre a telefonra; annyit megér

Nyilván nem kell tőle elvárni hogy eséstől, és mindentől véd; de tartós egy jószág, az biztos.
-
válasz
*Mukeey*
üzenetére
Az ilyen ellen a legjobb megoldás, ha elkezdesz fotózni, és rájössz, hogy kell egy 400 ezres objektív. Egyrészt nem lesz pénzed telefonra, másrészt átértékeled az árazást is!
Esetleg fejleszd a géped. Majdnem vettem egy 9 Prót, de amellett, hogy undorítóan nézett ki, inkább 5800X-re frissítettem a konfigom. Problem solved, a 7 Próról meg letéptem a már rongyos clearplexet, és máris egy jobb, szárazabb érzés fogad minden feloldásnál! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Apropó, feloldás. Bízom benne, hogy az OP10 ujjlenyomat olvasója jó lesz, mostanában a 7 Pro rohadt pontatlan lett, nem is értem, ennyire sz@r nem volt az elején az biztos. Újra tanítottam az ujjra, de így se javult érdemben.
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
sszemtelen
üzenetére
Csak hogy a hardver nem minden.
A csúcs SoC vitathatatlan, de FHD kijelző, kitudja milyen szoftver, kamera se lehet a toppon (aláírom a Oneplus sose volt kamerában a többiek felett, inkább közelít lassacskán a Samsunghoz / Huaweihez / Applehöz, de 2MP Makró, Mélységérzékelő szenzorok, ugyanmár.), háztól házig gari, már a Oneplus is eljutott arra a szintre, hogy a nevéért is fizetni kell (Poco-tól viccesebb hangzatú telefon aligha létezik, plusz az a bazári nagy POCO felirat a hátlapon nevetségessé teszi, tudom, 99% tokot tesz rá és az eltakarja).Elhiszem, valakinek nem fér bele az 1000 eurós ár, az én esetem pedig pont a másik véglet, hogy igazából belefér szerencsére. Plusz ha az ár /értéket nézzük aláírom, hogy jelenleg a Pocok viszik a prímet
-
Busterftw
nagyúr
válasz
sszemtelen
üzenetére
Ugyanez.
Ha ez bekrapal, elobb vennem ezt ujra, mint barmelyik lyukas telefont. -
*Mukeey*
addikt
Nálam most már vége az aktuális csúcsmodell vásárlásnak. Egyszerűen nem fér bele az ár. Én elvből nem adok egy telóért 1000€ felett. Eddig a 150ezres kategória volt a lélektani határ, most ezt kicsit feljebb toltam, 200ra. Vagy mehet az 1000€ is, de akkor valami óriási durranásnak kell jönnie...
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
*Mukeey*
üzenetére
Reménykedem, hogy Oneplus 10 Proba jön a kijelző alatti kamera. Ha nem is, nekem akkor is instant buy lesz, ugyanis szintet lépek az életemben (ledoktorálok így 6 év orvosi után), és ha már ennyit szívtam, hogy megengedhessem magamnak akkor meg fogom engedni, ha lyukas a kijelző ha nem. Vonz az LTPO, a 120 Hz, a még jobb hátsó kamerák (nagyon remélem a zoom is hasonló szintet ugrik, mint az ultrawide), nem utolsó sorban nekem fontos, hogy a leggyorsabb proci legyen és egy reccsenés se legyen. Most még a Snapi 855 teljesíti ezt, azonban amilyen ütemben lesznek komplexebbek az appok lehet már 1 év múlva néha miliszekundumokra ez is meg tud majd reccsenni. Semmi gond, házon belül marad, öcsémnek adom.
És ha már mindenki küldi az első 2019 májusi körből akksi cserére akkor én is beszállok jövőhéten.

-
LógaGéza
veterán
válasz
sszemtelen
üzenetére
Én is így vagyok vele... Nagyon nem tetszenek a lyukasztott/notchos kijelzők

Párom régi 7-esét most küldtem el, küldöm jövőhéten az én 7Pro-mat, nekem egy iPhoneX lesz a csere, sose használtam Apple készülékeket, érdekes élmény lesz
-
*Mukeey*
addikt
Valamelyik nap megbolondultam, és majdnem vettem egy Note20 Ultrát. Nem tudom, mi lelt😂
Hála égnek a sóher énem meggátolta az üzletet.
Amúgy meg tök cserélnék így 2év után valamire, de mire

-
betyarr
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
elfogadták?más javítanivalót is kértél?
-
betyarr
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
mit írtál az akksira?hogy jelentősen rosszabb,mint volt,vagy csak annyit hogy 82%-ra esett az állapota?
-
enginev3.0
félisten
Na elvitte az ups
-
VANESSZA1
őstag
Andoid Auto működik Oneplus 7t Pro-n valakinek az új OS frissítés után? Van valami trükk?
Nálam ha összedugom az autóval ahogy korábban semmi sem történik. Párosításra sem reagál.
Korábban olyan tökéletesen ment..hogyan lehet andoid 11-ről visszaállni 10-re úgy hogy minden beállítás, programok, email-ek megmaradjanak?
-
mókuska
tag
válasz
warezxts
üzenetére
Én is működő Twrp-re vártam. De ahogy nézem eléggé késik minden készülékre. Az a11 titkosítását nem igazán tudják megoldani még rá, ha jól néztem.
Így maradt a pc-ről flashelős megoldás. Én is vártam míg lesz kiforrott kernel. Ex van még hozzá, de az nekem nem nagyon jött be egyik telefonomnál sem. A10-n RenderZenith kernel vált be legjobban. Csak ő még nem adott ki a11-re újat. Amint meglesz, már cserélem is le Krisakurát. -
warezxts
senior tag
válasz
mókuska
üzenetére
Köszi a választ. Rootom megmaradt. Én csak a kernelt nem merem felrakni mert ha nem jön be a rendszer, nem akarok hard resetet tolni. Arter97 meg Kirisakura kernel szerintem is a legjobb (mondjuk A11-re csak az utóbbi van). Szerintem várok egy működő TWRP-t, nyugodtabb leszek ha el rontok valamit, pl tudni fogok kernelt flashelni vagy visszaállítani.
-
warezxts
senior tag
Olvasgatva a kommenteket lehet én vagyok az egyetlen akinek nincs baja (idáig) az A11-el. A Q-n fent volt az NolimitXXX, RenovateICE, meg custom kernel (arter97).
Egy valamit nem értek viszont:
Nincs még normális TWRP A11-re (Amikor próbáltam upgradelni, akkor beragad a fastbootban, nem csinálja meg az autoresetet a twrp-be hogy sideloadolni lehessen a zip-et), viszont van A11 custom kernel. Azt valamelyik managerrel teszik fel vagy hogy? -
Scarabeus
aktív tag
válasz
FrankóStein
üzenetére
Oneplus Diagnostic APK. Teljesen biztonságos (remélem
), nekem még a 2020 májusi 1.0.0.19 van fent. Ha jól emlékszem a legújabb az nem mutatja az akksi százalékot, tehát a 2.1.0. nem jó. Itt a link: [link] -
Scarabeus
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Rendicsek, szerintem lényegtelen igazából. Annyi, hogy nekem a munkalapon azt tüntették fel, hogy hátlap csere is történt, erre ugyanúgy visszatették a régi karcosat.
Ennyi baj legyen, legalább a kijelzőt és az akksit is kicserélte hiába volt a teteje leverve a telónak az előző tulaj által. Nekem is 2021.05.23-án jár le a gari, 83%os az akksi, érzem is, hogy gyengébb mint tavaly júniusban. Gondolkodom erősen elküldjem-e szervízbe, csak az a gond, hogy a régi One van cseretelefonnak itthon, aminek viszont a kijelző közepe nem érzékel. 1 hétig kibírnám, de az előző gari nekem félrecsúszott és majdnem 3 hétbe telt. -
Scarabeus
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ha megvan nyílván tedd bele abba, ha nincs értelemszerűen nem.
Én abba küldtem, mivel extra védelem. (Doboz a dobozba) -
Scarabeus
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Jól csomagold be pl. egy cipős dobozba kibélelve újságpapírral. Erre a dobozra rá kell tenni az e-mailben kapott fuvarlevelet amit magadnak kell kinyomtatni, én 'bugyiba' is beletettem, hogy ne tudjon elázni / összemocskolódni. SIM kártyát vedd ki, tartozékok elvileg nem szükségesek. FR-t ők fognak csinálni, szóval minden fontos adatot ments le.
-
enginev3.0
félisten
Holnap jönnek a telefonért, kell a dobozt is küldeni?
-
enginev3.0
félisten
válasz
sszemtelen
üzenetére
Megírtam
Már csak egy jó csere telefon kéne
-
sszemtelen
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szerintem simán ha felsorolod nekik hogy
-screen burn-in
-battery failure
-USB-C failure
az elég
-
enginev3.0
félisten
válasz
sszemtelen
üzenetére
Hogy kell ezt angolul megfogalmazni?
-
sszemtelen
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
fb-n írtam róla, sokaknak hihetetlen hogy ez itt így megy
"Mivel hamarosan lejár a hibátlan 7Pro garija, RMA-ban bejelentettem egy kijelző beégést, gyenge akksit, és nehézkes USB töltést. Múlt szerda délután elvitte a futár, ma vissza is kaptam. Új kijelző, új akksi, új USB, új ház, új minden."Ennyire egyszerű volt

-
Sanya
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
nekem is.
-
Sanya
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Gondolom írsz nekik. Nekem 82%os az akkum. Neked?
-
enginev3.0
félisten
Hogy megy ez a garis akksi csere?
-
Busterftw
nagyúr
Valaki probalta, az ADB parancsoros rendszer appok torlese modszer mukodik 11-en?
Meg 10-esen letoroltem a Chrome-t, aztan most 1 dolog miatt feltelepitettem, persze utana nem engedi uninstalallni, csak letilthatom..... -
Sanya
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Raifeisen app jól működik. Csak 11 telepítés után el kelllett indítsam kézzel, alapértelmezett fizetővé tennem.
-
ilyr
tag
válasz
Linkin1994
üzenetére
A kártyáimat eddig könyebben elhagytam mint a telómat, így hosszú távon előnyösebb a mibillal fizetés. Két probléma van csupán vele. Ciki ha valamiért nem működik és ott állsz készpénz meg miegyéb nélkül a pénztárnál. Marhára nem elterjedtek még a PayPass ATM-ek... Múltkor marhára megörültem amikor láttam, hogy itt Tatabányán a Budapest Banknál lecserélték az automatát olyanra amin van érintős olvasó, de az örömöm hamar lelohadt amikor kiderült, hogy az a része nem működik. Bementem a bankba megkérdezni, hogy mikor várható, hogy működni fog, de lövésük se volt róla. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ott se tudták. Ez már vagy egy éve volt, azóta se működik...
Közben a helyi K&H banknál is megjelent egy ilyen automata és működött is az érintős leolvasó, kétszer sikerült is pénzt felvennem telefonnal, na modnom fasza, legalább ez működik. Harmadszor amikor mentem volna, már ki volt kapcsolva és hetek óta nem is működik...
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Linkin1994
üzenetére
Pl a teló nálam van mindig, a bukszám a kártyával nincs. Engem rengetegszer húzott már ki
-
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Eddig még nem jöttem rá mi értelme a mobilfizetésnek.kártyával nekem egyszerűbb sokkal
-
*Mukeey*
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Igazából a 10 tök jó volt sztem. Üzemidőm 1 órával jobb volt rajta. Raiffeisen mobil appja is döcög 11en. Lehet én is visszaváltok.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
En adnek meg neki egy utolso eselyt egy FR-el.
Tudom nyug, de utana meg vissza tudsz menni 10-re.Legalabb igy kizarsz mindent es tudsz aludni.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Factory resettel nem akarsz egy probat tenni?
Ha meg nem volt. -
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
ezekbe mindig ez a szép valakinek szar valakinek meg teljesen jó.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Linkin1994
üzenetére
Azért a stabil update és az között hogy nem tudsz sms-t írni, nem old fel a kijelző mikor hívnak, egy 10 éves android szintjén van néha a sebesség között van egy kisebb szakadék

-
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
A kérdés csak az hogy ki ad mindig atom stabil updatet talán az Apple bár ott is vannak merülési gondok update után
-
enginev3.0
félisten
válasz
Linkin1994
üzenetére
Ennyire szar updatet még én sem kaptam telefonra mint ez, pedig volt jó pár
-
hard74
senior tag
válasz
Linkin1994
üzenetére
Eddig nálam is mindig ez volt a frissítéseknél, ami nálad is, hogy rosszabb nem lett a teló.
A 11-es droiddal se lenne bajom, ha az aksit nem enné jobban, mint a 10-es. De eszi. Nem durva, simán élhető lenne így is, ha adna valami plusszt cserébe.A baj az, hogy nem teszi.
Ezért én is visszatettem az utolsó 10-es bétát. -
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére

imádom ezeket az updateket mindenki jaj mikor jön kijön akkor meg jaj hogy lehet visszamenni.
Miközben nekem jobb mint a 10-es volt.Lehet én vagyok ilyen különleges de nálam egy telefon sem produkált soha semmilyen anomáliát akármennyi update is jött rá.
-
PartyShan
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Vissza. [MSMtool] . Teljes adatvesztéssel jár.
-
enginev3.0
félisten
Vissza tudok menni 10es droidra mert összetöröm?!
-
gippazoid
őstag
Duplakoppos felébresztésnél eddig megrezzent a telefon ha felfogta a dupla koppot. Android 11-en már nem rezzen. Vissza lehet ezt valahol kapcsolni? OP7
-
gippazoid
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Meg amikor esetleg szándékosan nem szeretne elérhető lenni pl. Viber-en. Meg amikor hivatalos, szolgáltató által kiállított listán az SMS rajta van, a netes üzenet forgalomról meg nem derül ki semmi és letagadható.
-
zoleeno1
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
hmmm erre nem gondoltam, bár én nem kapcsoltam be semmilyen ingyenes sms küldést, mert alapból korlátlan a csomagom. Gondolom így megkapja mindenki

-
zoleeno1
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ööö biztos, passz, nem nagyon van olyan, hogy ne lennék mobil neten, vagy wifin...

-
enginev3.0
félisten
válasz
BornToBePuli
üzenetére
Az az, amikor nincs neted de szeretnél elküldeni egy fontos üzenetet, és nem megy hála a Google messagesnek
Amúgy 35ft darabja
-
válasz
BornToBePuli
üzenetére
Amit a futár küld, hogy mikor jön

Küldeni már én is csak nagyon ritkán. (Én a Messenger appot állítottam be, elfér az a néhány a facebook beszélgetéseim között) -
BornToBePuli
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
SMS? Mi az az SMS? ;-)
-
gippazoid
őstag
Sziasztok!
Teljesen elment az eszük a oneplus-nál? OP7-re megjött az Android 11 update, lelőni se lehetett a telepítést és most persze nem tudok SMS-t írni. Hetek óta ismert hibával kitolnak még egy modellre egy bug-os szoftvert? Mit képzelnek ezek?
SIM1-ről 2-re váltáskor megjelenik amit addig írtam, visszaváltáskor eltűnik és a billentyűzet sem működik többé.
-
Linkin1994
senior tag
-
NextError
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
ugyan ez a jelenség nem egyszer sokszor.. valami nem kerek, rendszerben van a hiba.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Marmint objektiven ezt igy ki tudod jelenteni, hogy milyen hasznalat es mely appok kombinacioja/beallitasok stb nem okozhat semmit?
Azert lehet par erdekes appot/hegeszteseket itt talalni a hsz-ek kozott, amik siman okozhatnak problemakat. (nem konkretan toled).

-
Busterftw
nagyúr
válasz
Linkin1994
üzenetére
En amit eszrevettem, hogy par helyen menuben vagy appban a scrollozas volt kicsit docogos, de a patchel elmult.
Tenyleg erdekes par eset itt, persze nem kiabalok user errort, de szerintem valahol itt kell tapogatozni.
Sok kep/file, sok app, ilyen-olyan launcher, par app osszeakad, mindenki mashogy hasznalja a telefont. -
Linkin1994
senior tag
hogy veletek mik történnek nekem semmi anomália nincsen pedig megnyüstöltem de semmi
-
fant0mi
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ja, tegnap... Az ideg megevett. Meló közben. Felhívom kollégát, minden OK. Rá 5 percre csak megnézem a telefont, nem fogadott hívás. Hát de nem is csörgött. Visszahívni nem tudtam, hiába tapicskoltam a hívás listában a nevére, nem csinált semmit. Telefonkönyv, akkor onnan! Na onnan se. Közben a net ment, messengerezni tudtam. Repülő mód, be-ki. Semmi javulás. Újra kellett indítsak szégyenszemre...
-
fant0mi
őstag
Ez az uj Galeria app egy jo nagy szar lett. Vegtelensegig lassu, mindig ujraindexel. Ket foto kitorlese 10 mp...
-
baandii
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
köszi de így nem lehet kikapcsloni azért írtam hogy a hagyományos módon nem működik.
-
baandii
senior tag
sziasztok!
ki lehet vhogy kapcsolni fent az értesítési sávban a frissítésre való figyelmeztetést? (a hagyományos módon nem megy)
-
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Én komolyan nem vágom itt mik történnek
-
enginev3.0
félisten
Nálam ma is megfagyott egyszer, és néha még mindig nehezen megy a képernyő feloldása
-
NextError
tag
válasz
Linkin1994
üzenetére
nálam 110 app van... lehet ott a gond akkor

Ami még jobb hogy egy játék sincs köztük -
NextError
tag
Én most nyomattam egy factory resetet mivel a hotfix nem hozott érdemi javulást a gondjaimra napi 1-3 totális kifagyás csak hosszú gombnyomásos ujraindítással, főleg bluetooth eszközök és azokról indított hívások előtt.
Meglátjuk segít e a dolgokon, egy picikét csalódás ez a rendszer eddig. Talán 2-3 bugfix még és lesz belőle valami, bár ennyi erővel lassan inkább nekifeküdhetnek az android 12-nek
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Esetleg fejleszd a géped. Majdnem vettem egy 9 Prót, de amellett, hogy undorítóan nézett ki, inkább 5800X-re frissítettem a konfigom. Problem solved, a 7 Próról meg letéptem a már rongyos clearplexet, és máris egy jobb, szárazabb érzés fogad minden feloldásnál! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)