Hirdetés
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Magisk
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
baandii
senior tag
válasz
enginev3.0 #7711 üzenetére
köszi de így nem lehet kikapcsloni azért írtam hogy a hagyományos módon nem működik.
-
baandii
senior tag
sziasztok!
ki lehet vhogy kapcsolni fent az értesítési sávban a frissítésre való figyelmeztetést? (a hagyományos módon nem megy)
-
baandii
senior tag
korábban linkelt vki aliexpressről ugreen kábelt és töltőt ami gyors töltésre is jó de már nem találom...nincs meg vkinek a link? köszi!
-
baandii
senior tag
jól rémlik hogy a 10.3.3-as frissítést nem ajánlott feltenni mert vmi nem okés vele?
tegnap jelezett a teló hogy elérhető. -
baandii
senior tag
sziasztok,
bocs ha egy kicsit off....szóval feltelepítettem az unicredit bank mobil app-ját a telefonra de nem tudom használni mert a telepítés után az app kiírja hogy biztonsági kockázat van mert root-olt a teló amit nem igazán értek merthogy nem az. nem root-oltam a telót és nem is raktam rá semmi olyan app-ot amivel root-olni lehetne...szóval ilyenkor mi van?
van esetleg vkinek vmilyen ötlete? a fejlesztői beállításokat bekapcsoltam de az nem hiszem hogy a root-al egyenértékű lenne. használ esetleg más is banki alkalmazást a telón?
-
baandii
senior tag
hellosztok,
egy olyen kérdésem lenne hogy a 10.0.1-et nem tettem fel a telóra ugye most meg már a 10.0.3 van kint és ezt ajánlja fel hogy telepítsem ezért a kérdésem az lenne hogy a 10.0.3-ban benne van a 10.0.1 is? vagy ez így hogy működik ha felrakom a 10.0.3-at csak az nem baj?
-
baandii
senior tag
van arra vmi trükk hogy a frissítést (10.0.2.) a fentről legördülő menübe ne mutassa a teló? sajnos kikapcsolni nem lehet ezt a fajta értesítést.
-
baandii
senior tag
sziasztok!
az miért lehet hogy telefonszámokhoz rendelt fényképek homályosak?
(felbontás jó mert ezeket a fenyképeket használtam korábban is)
-
baandii
senior tag
sziasztok!
mióta frissítettem 10es androidra elég sokszor megfagy a telo pl. messenger, telegramm stb. használata közben de igazából változó minél jön elő. másnál is van ilyen? esetleg vmi megoldás?
-
baandii
senior tag
sziasztok!
mióta frissítettem a telót android 10re a telefon jobb és bal alsó sarkában egy fehér negyed kör jelenik meg miután feloldom a telefont, majd kb 3 mp múlva eltűnik.
ez mitől lehetelég idegesítő...tudna vki javasolni vmit.
a segítőknek előre is nagy köszönet!! -
baandii
senior tag
válasz
enginev3.0 #3684 üzenetére
az eu-t nem tudom választani arra nem dobja fel a frissítést. ez így járhat bármi hátránnyal ha nem azt töltöm le?
-
baandii
senior tag
válasz
enginev3.0 #3661 üzenetére
van jelentősége hogy one plus 7 vagy one plus 7 eu opciót választom? full update vagy incremental update amit valásztani kell? bocs a sok kérdésért de most csinálok ilyet először és nem akarnám elrontani:)
-
baandii
senior tag
9.5.8 van a telón de még semmi frissítés...ez így oké?
-
baandii
senior tag
sziasztok!
sima oneplus7 automata fényerő szabályzon azonos fényviszonyok mellet is váltogatja a fényerőt ami elèg zavaró így. van erre vmi megoldás?
-
baandii
senior tag
az értesítési led hiányát vhogy lehet "pótolni"? van vmi app ami bevált erre?
-
baandii
senior tag
sziasztok!
a sima 7-ben van értesítő led? vagy hogy működik az értesítés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest