Hirdetés
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
KD6-3.7
őstag
Kint egy GCam amihez nem kell root! Megy a 3 lencse + night mode
[link] -
ilyr
tag
válasz
betyarr
üzenetére
Részemről ezt úgy oldottam meg, hogy ClearPlex fóliát rakattam a telóra előre és hátulra is, reménykedve benne, hogy mivel elég vékony, még belefér a tokba. Átlátszó SupCase tokot rendeltem és bele is megy a fóliázással együtt, de sajna a fóliának nincs elég hely, így hátul az összepréselődik, kicsit olyan kinézetet adva mintha vizes lenne a telefon hátulja a tok mögött. Nem a leg esztétikusabb, de így legalább a hátlap nem karistolódik a tokban. A teló szélei sajna továbbra is esélyesek, de azzal szerintem nagyon nem lehet mit kezdeni...
Ami a ClearPlex-et illeti, egyelőre nagyon meg vagyok elégedve vele, roppant jól működik a képernyős újjlenyomatolvasóval. -
betyarr
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
és KD6-3.7: köszi!
lehet az lesz,hogy fólia a hátlapra és úgy a tok.bár nagyon nem akarnék tokot,de lehet mégis meglépem,mert már volt párszor,hogy nem sok híjja volt egy kézből kicsúszásnak
-
-
betyarr
veterán
van köztünk olyan,akinek van tok a teló hátlapján?kérdezném,hogy por nem jut be és nem karistolja össze a telót?
-
Scarabeus
aktív tag
Itt volt már, hogy a 7T Pro official 24 hónapos garival (tehát Oneplus oldalán intézheő Alzát kihagyva - gari infó: [link] ) 207k most? [link]
Lehet utolsó lehetőség aki újonnan szeretne venni, 5db van még, Oneplus.com-on egy hónapja nem láttam stockot legalább és a 640 euró mai árfolyamon olyan 228k lenne . :)
-
oba
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Hát ezt mondom
Na majd egy év múlva, használtan. -
oba
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nekem is eléggé bejön a Zenfone 7 Pro. De szerintem drága lesz...
-
Viper26
nagyúr
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Napi szinten zsebben? Megérzed.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Linkin1994
üzenetére
Én se nyugi
Miui-tól kiráz a hideg... -
Viper26
nagyúr
válasz
tibcsi0407
üzenetére
230g, nálam ott el is dőlt, nem akarok külön táskát neki.
-
Torony 1.
tag
üdv mindenkinek.segitséget szeretnék kérni VOLTE ügyben,mindent feltelepitettem a gépre meg a telóra is,de ,amikor inditanám a PDC programot a gépen,mindig hibát dob fel,meghogy telepitsem újra,hátha segít.tudja valaki mi lehet a bibi,mit nem csinálok jól,mindent a leírás alapján hajtottam végre.megköszönném ha segitene valaki.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Linkin1994
üzenetére
+1
katasztrófálisak -
zhata
senior tag
válasz
Linkin1994
üzenetére
A Turbadonál már csak 194770!
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Linkin1994
üzenetére
Mire gondolsz, h wtf? Hogy így eldobta az árát?
Szerintem ez elég jó ár érte, és a Mi10 nem egy rossz készülék. -
petya2012
őstag
válasz
Linkin1994
üzenetére
szerintem azért vitték le az árát,mert akkor így jön mi10 ultra európába
-
ilyr
tag
Hát én inkább hordok egy párezres Mi Band karkötőt, mintsem hogy a többszázezer forintos telefonomat használjam falióra pótléknak, de tény, hogy ízlések és pofonok, ha erre van igény, engem nem zavar ha lesz (amíg a mostani változat is elérhető marad).
-
zoleeno1
veterán
válasz
Busterftw
üzenetére
Akkor mégegyszer... :) Házhoz is kijarok, vagyis a vendégem otthonába, kezelni. Ha olyan szobaban/helyiségben vagyunk, ahol nincs óra, én kényszerítsem rá, hogy tegyen?
Mondom, ragozhatjuk a végtelenségig, a lényeg, hogy nincs benne, pedig van aki használná, also ez egy hiányosság, bárhogy próbáljuk belemagyarazni, hogy nem... De ezt a kört már egyszer lefutottam valamelyik 1+ csoportban, szóval én be is fejeztem
-
Sanya
nagyúr
Kell, mint egy falat kenyér. Tudjam, hogy a műkörmös mit posztolt az instán, higy lájkoljam, vagy a picsámról keszült képemet hányan lájkolták. Fontos ez, csak mi nem értjük. Jobb, mintha visszajelző LED lenne, jobb, mint az ébredő kijelző, sőt, mindennél jobb az aod. Persze ha lesz majd 2 napog mindenki nyomkodja, majd csendben kikapcsoljaaaa..
-
zoleeno1
veterán
-
oba
addikt
-
ilyr
tag
Érdekelne, hogy miért ez a nagy felhajtás az aod körül? Mi a jó abban, hogy valami állandóan a kijelzőn van és frankón beleéghet a szép AMOLED kijelzőnkbe?

-
barcaforca
tag
Srácok van még ez a voucher kódos lehetőség.?Ha van,van valakinek ilyen linkje?
-
anti1966
tag
Sziasztok!
Lehet olyat csinálni, hogy az óra mindig kijelezve legyen akkor is, ha a képernyő lezárt állapotban van? Mert most csak akkor jelez, ha felemelem, vagy a képernyőre koppintok.
Köszönöm
-
tamas.nick
aktív tag
-
Busterftw
nagyúr
válasz
anti1966
üzenetére
Ha csak ez szamit, akkor Oukitel K13 Pro.
11000mAh
-
anti1966
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Mindenesetre a hosszú üzemidő hiányzik azért, különben megvagyok vele elégedve
-
zoleeno1
veterán
válasz
Linkin1994
üzenetére
Én sem értem mit csinálhatnak vele, semmi gondom az akkuidővel, mate 10 pro hiresen jó volt, én arról jöttem, de semmi visszalépést nem érzek ahhoz képest.

-
tibcsi0407
félisten
válasz
Linkin1994
üzenetére
Ha hozzá sem nyúlok, akkor nekem is...
Anti1966
A feleségem kapta meg a Huawei-t, mert már egy ideje akartunk Neki telefont cserélni és a P30 Pro nagyon tetszett Neki, én pedig a cégnek megvettem ezt a 7T Pro Mclaren-t.
-
anti1966
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
és miért váltottál az OP-re? Volt valami oka annak, hogy lecserélted?
-
Linkin1994
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Érdekes nekem lazán bírja a két napot
-
anti1966
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Hát hallod, rendesen nem vagyok én ehhez hozzászokva, hogy azt kell figyeljem, hogy takarékoskodni kell az energiával, az tuti hogy még maradt volna, ha nem hintik el a Google-ról a rémhírt.
Ezenkívül a kamera kérdésre valaki tudna választ adni?
Köszönöm -
anti1966
tag
Sziasztok!
Tegnapelőtt adtam el egy P30 prot és váltottam erre. Valójában 2 kérdésem lenne.
Az egyik, hogy a P30-at ugyanúgy nyomkodtam, mint ezt és ez sokkal jobban merül. Míg a másikat este le tudtam tenni 40-45 %-al, ez most pillanatnyilag 31%. Ez valóban ilyen, mert volt egy OP6-om ezelőtt egy évvel és ha jól emlékszem, az is merült ennyire.
A másik pedig az, hogy kamerafelbontást hogyan lehet állítani, mert a fényképező beállításánál én nem találok opciót hozzá.Köszönöm
-
betyarr
veterán
válasz
tamas.nick
üzenetére
a hangerőt már csekkoltam.
a hang lejátszása bluetooth opció meg be van kapcsolva.így nem tudom mi lehet a gebasz. -
betyarr
veterán
szerintetek a google maps miért nem beszél út közben a kocsimban?ha nem az autóban vagyok,akkor mondja az irányt,de ha benne navigálok,akkor totál néma.lehet,hogy bt-n mondaná,de vmiért nem tud a hangrendszerre kapcsolódni?
hívásoknál vagy a telón lévő zene az autó hangrendszerén való lejátszásánál nincs ilyen gond. -
Viper26
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Várjál, hamarosan itt van.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Linkin1994
üzenetére
Az, egy katasztrófa, ezért nem kell ilyen agyon átírt Android többé, mert sosem lesz jól megírva
-
Viper26
nagyúr
válasz
Linkin1994
üzenetére
Úgy látszik sosem nőnek ki ebből.
-
Linkin1994
senior tag
Meglestem a note 20-at inkább hagyjuk 120hz mellet is volt ám lagg
-
ilyr
tag
Új problémám az új telefonnal: Használtam a kezdőoldalamon a HD Battery widgetjét, mert szépen jelzi az akksi töltöttségi szintjét, viszont ez a widget OOS 10.0.10 alatt időnként elfelejt frissülni. Valakinek esetleg ötlete rá, hogy ezt hogy lehetne kiküszöbölni? Battery optimization-t már kikapcsoltam, de az nem segített...
-
Sanya
nagyúr
20% merülés éjszakánként mennyire ok?
-
Viper26
nagyúr
Felment a Gcam, config választásnál nem azt írja, hogy restore, hanem update.
Vagy az mindegy?

[Innen] tettem fel.
-
ilyr
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Na megoldódott a dolog. Lehet reboot kellett, de az OEM unlocking már nem volt kiszürkítve, így ki tudtam kapcsolni. Kikapcsolás után kellett mégegy reboot és már lehet is digitalizálni a bankkártyát...
-
zhata
senior tag
Ez a bankok nagy b@szakodása.
Én annak idején a Raiffeisennel jártam így. Nekem a Magisk 20.4 és a Manager 7.5.1-gyel működik. (Android 9). Annak idején felhívtam és megkértem őket, hogy adminisztrátori joggal rendelkező Windowsról is tiltsák le a futást, és így kizárják magukat a piacról. (Nem jött érdemi válasz.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Trollok komolyan
- Diablo IV
- Projektor topic
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na majd egy év múlva, használtan.