Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
ßrainiac
üzenetére
Srácok... azóta sem hagy nyugodni az egész. Az FB csoportban minél többet keresek vissza, annál jobban győztök meg, hogy ez mégiscsak a Vodafone hibája lesz, nem a készüléké... lehet ti is kommenteltetek már oda. Komolyabb hálózati szakik (esetleg a topikgazda?) beszélnek TAS/IMS bugokról, ami ellehetetleníti a Telenor-Voda hívás kapcsolat létrejöttét például. Ugyebár ezt már itt "tomp" kolléga is leírta. Én ezt még nem is próbáltam... Plusz még erősen kínai ez az egész HD hívás - VoLTE összefüggések. Lemondom egyelőre a gariztatást, ugye kedden jött volna érte az UPS tehát még nálam a teló full becsomagolva. Tényleg beszerzem a másik 2 nagy szolgáltató SIMjét egy bőséges tesztelgetésre. De miért is nem ezzel kezdtem? Ez maradjon költői kérdés..
Tehát a Telekomot, mint hálózatot ajánljátok a legkevesebb anomáliával a legtöbben, Bestbuy topikban linkeltek is 990ftért SIM kártyát, azt berendelem. Sajnos a családommal és a barátnőmmel beszélek szinte csak telefonon, ugyebár ingyen Vodások közt. Fogok tenni bejelentést, ha Telekom SIMel hívva a Vodafoneost nem lesz gond a kihangosításos hívással. Muszáj leszek eltűrni akkor amíg a drága Voda, aki ráadásul forgalmazza a 7T Prot rendbe szedi a hálózatát.
Azt a csapongó fajtámat. Elnézést kérek mindenkitől, csak vizsgaidőszak is van, túl sok a mostani időkben a stressz és a topikon próbáltam levezetni..
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
ßrainiac
üzenetére
Nem vettem észre, pedig néztem kijelzőt. Ahogy látom, neked 7T Pro-d van, az más tészta. Vagy ezt a 7 Pro-ra érted? És akkor miújság a sok külföldivel aki a Oneplus fórumra ír? Náluk is rossz lehet a lefedettség? Esetleg lehet valahogy forceolni, hogy ne a HD-t használja, hanem a simát? Én sajnos ezeket már csak akkor hiszem el, ha azt mondja a szervíz hogy márpedig ennek a telefonnak kutyabaja..
Szolgáltató váltásról meg azért nem lehet szó mert céges flottában vagyunk családdal már 10 éve, és édesapám semmi pénzért nem akarja ezt itthagyni. Ez pedig nem az én döntésem, amíg ő állja a részem, nem lehetek Telekomos.
Ha pedig így marad sajnos váltani fogok, akármennyire is nagyszerű minden más képessége a kihangosításon kívül. Legalább ti is megszabadultok egy elégedetlenkedő usertől.
-
Mosqu!to
addikt
válasz
ßrainiac
üzenetére
Ha beleszámolom az 1+6 eladását ~80k körül (zsebkarcos, de amúgy hibátlan), akkor tényleg 0-ról indulok a 7T-vel
Amúgy ma elmentem egy T üzletbe Huawei P30 Pro-t nyomkodni (kicsit reménykedtem, hogy lesz 1+ is), és meglepően impozáns volt. Mitől esett amúgy ennyire be az ára? Jóval az 1+ felett kezdett.
-
-
Mosqu!to
addikt
válasz
ßrainiac
üzenetére
Bekértem kicsit több tételt is, kb így alakul, ha a 7T-t vesszük alapul:
Oneplus 7T: 0 Ft
Huawei P30 Pro: 0 Ft
Oneplus 7 Pro: + 14000 Ft
Google Pixel 4 XL: + 33000 Ft
Oneplus 7T Pro: + 45000 FtA P30 Pro árán meglepődtem, lehet, hogy inkább azt kéne választani? Mondjuk van itthon 2 konnektoros meg 1 szivargyújtós dash chargerem...
Mit javasoltok, ilyen feltétellel melyik lehet a legjobb választás?
-
devil8012
csendes tag
válasz
ßrainiac
üzenetére
A sima gyárniál jobb képeket csinálnak este vagy rossz fényviszonyok között.
A gyárit nappal érdemes használni pro módban mert akkor rendes 48MP-es képet csinál minden szoftveres varázslás nélkül.
Az UltraCam-et vagy a hypercam-et beltérben rossz fényviszonyok között érdemes használni vagy éjszaka mert a HDR+ és a javított HDR+ miatt nem lesznek annyira zajosak a képek.
Hypercam-nél lehet előre megírt configot használni vagy ha te a saját ízlésed szerint csinálsz nappalra meg éjszakára is azt letudod menteni és akkor használod amikor akarod.
Ultracam-nál nincs ilyen lehetőség.
Az ultracam gcam 7.2-őt használ van asztro fotózás is.
A hypercam gcam 6.1-et használ nincs asztro.
A hypercam-ben sokkal részletesebb a beállítás mint az ultracam-ben. Főleg a HDR feldolgozásra vonatkozóan.
A gcam portok csak 12MP-es képeket tudnak csinálni de már dolgoznak rajta hogy menjen a 48MP is. -
devil8012
csendes tag
válasz
ßrainiac
üzenetére
Az Android support olyan mint anno a kockafejek sorozat csak itt nem azt mondják, hogy "próbálta már újraindítani?" Hanem azt hogy "use 3rd party app"
Persze ezt az EA Games community manager tudta azzal überelni, hogy azt mondta azért nincs a FIFA Mobile-ban kontroller támogatás mert akkor a nem kontroller-el játszó játékosok hátrányba kerülnének
-
tomp
félisten
válasz
ßrainiac
üzenetére
Jó hát én weben linkeltem. Akkor photos app.

Ott nem tudom milyen minőségben buffereli. Remélem eredetiben.
Azért nem semmi, hogy a gyári kamera 4K60-ban 140Mbps AVC-ben rögzít. Filmic Pro-nál én HEVC-t használok és normál minőséget ami 60Mbps-et jelent. Ha beállítom a 4K60-at akkor megemeli 80Mbps-re hiába marad 30fps-en. Gondolom 60fps default a 80Mbps.
devil8012
Zhiyun Smooth-Q2
kb 2hete kaptam meg. Kb akkor a gimbal mint maga a telefon...
[link] -
fant0mi
őstag
válasz
ßrainiac
üzenetére
De igen.
Viszont ha mar szoros kereskedelmi kapcsolatba kerulnek, akkor technikai oldalt is erosithetnek igazan. Dobjanak ossze egy mukodo volte profilt (valasszanak ki egy mukodot es teszteljek le). Tomp meg is mondja melyik profilt mentsek el mas neven. ;) Nem egy ordoglakat, csak akarni kene. -
enginev3.0
félisten
válasz
ßrainiac
üzenetére
Na, az is nagyon jó, én tegnap nyitottam takarékszámlát, de szinte semmit nem ad, csak tudom rá átutalni a pénzt, és így nem a kártyámon van, meg nem kp-ban amit könnyeb elköltök
Persze ezt is csak vissza kell utalni, de azért azt csak jobban meggondolom már akkor

Mindenesetre ezt az aprógyűjtést évek óta csinálom, és sok nekem kellő, de egyébként marhaságot vettem már belőle, és tényleg nem veszed észre, csak hogy lesz pár új HDD vagy egy új telefon stb (kinek mi)

-
enginev3.0
félisten
válasz
ßrainiac
üzenetére
Miért, mi a baj ezzel? Minden reggel megveszem a kajámat, és az apró megy otthon egy dobozba, plusz minden máshonnan kapott apró is
Minden év elején elkezdem gyűjteni, és év végén vagy amikor ilyen felesleges dologra sajnálom a pénzt, akkor ezt arra fordítom
150ezer körül járok jelenleg
És a pénztárcámat sem tömöm apróval
Nem azért csinálom mert nem telik máshogy telefonra, és mégis remegek érte, hanem mert úgy gyűjtöm össze rá, hogy nem fáj és észre sem veszem
-
mjani1172
addikt
válasz
ßrainiac
üzenetére
Jutubnak? Semmit nem hiszek. Sosem érdekelt mit mondanak számomra ismeretlen ,hiteltelen emberek.
Ez mellet én magyar vonatkozásra gondoltam, hogyha valami gond van mégis jó lenne egy helyi közösség, mert az pl: hogy indiában lag megy a játék, nem biztos hogy nekem pl a google szinkronnal segítség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Projektor topic
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- iPhone SE 2022 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (153A)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest