Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
válasz
laskr99
üzenetére
En meg "javitast" nem kaptam az enyemre ha jol emlekszem.
Nalam csak 3 bug van:
-Messenger notification ott van az ikonon neha, pedig az osszes uzenet el van olvasva.
-Amikor bejon az lezart AOD screen (ami nincs bekapcsolva), tehat amikor fekete a kijelzo de mutatja az idot, datumot stb es feloldom a kijelzot vagy megnyomom a power gombot, akkor teljes fenyeron villan egyet majd bejon a "beallitott" fenyero.
- Az ertesiteseket eleg maceras eltuntetni "jobbra huzassal", mintha beakadnanak.Ettol fuggetlenul remek, jobb az aksi, fluidabb.
-
gippazoid
őstag
válasz
laskr99
üzenetére
Talán mert a OnePlus gyártotta. Nem mindegy honnan vettem ha ők gyártották és gyári alkatrészt akarok beépíttetni? Fizetősen! Amúgy a saját ügyfélszolgálatuk hazudta nekem vásárlás előtt, hogy még garanciális is lesz a készülék ha máshol vásárolom meg, csak nem kettő, hanem csak 1 évig! Van róla screenshot. És azt is hazudták, hogy igen, a futáros európai szervizelés is vonatkozik majd rá. A "hivatalos" vásárlású készülék is lehet buherált. Amúgy meg a GearBest webshop-nak pont a OnePlus adta el a maradék OP7 készletet egyben, amikor jött a 7T. Akkor onnantól az már nem az ő termékük? Ezek csak simán gazemberek.
-
gippazoid
őstag
válasz
laskr99
üzenetére
Csak ha európai változat. Semmi mást nem javít a lengyel szerviz. OnePlus megtiltotta nekik. Így azt hazudják, hogy "nincs alkatrész". Mintha nem egyetlen fajta akkut gyartanának egy modellhez. Sőt, az OP7 (nekem az van) akkuja ráadásul ugyan az mint a 6T akkuja. Ennyit arról, hogy nincs alkatrész a nem EU-s teló akkucseréjéhez... Így nekem többet ilyen szemét cégtől nem lesz telefonom.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
laskr99
üzenetére
Na felment, minden megmaradt

A fenyero tenyleg mintha magasabb lenne alapbol, plusz ami zavar engem is hogy minden nagyobb lett. Visszavettem a fontot meg a display csuszkat igy mar jo.
Tenyleg fluidabb a cucc, akkuidorol nyilvan nem tudok meg nyilatkozni.De amugy semmi nagyobb ujdonsag? Mittudomen kamera feature vagy hasonlok?
-
warezxts
senior tag
válasz
laskr99
üzenetére
Én ha jól emlékszem felhívtam őket és bekapcsolták.
Jut eszembe voda, megint mókoltak az amúgy félig-meddig használhatatlan app-jukkal, már érzékeli a rootot, Magisk/Zygisk kombóval szeparált részen is... inkább magára az app fejlesztésére fókuszálnának már ennyit, minthogy használni szeretném rootolt készüléken az app-ot. -
gippazoid
őstag
válasz
laskr99
üzenetére
Igen, kint vannak az alkatrész árak. Euróban. Se munkadíj se szállítási díj. Pont ezért kérdeztem úgy, hogy:
"Munkadíjjal, szállítással, kompletten."Ez hogyan értelmezendő?
"9-9 ezer a munkadíj+a csere"
Ez számomra két munkadíjat jelent. Mert az elvégzendő munka maga a csere. -
-
tomp
félisten
válasz
laskr99
üzenetére
Gyári YT vagy a Vanced? Utóbbinál van "HDR videónál max fényerő" opció.
Gyári YT nem tekeri fel a fényerőt de nem is kell neki.
Kipróbáltam a kijelzőt HDR10+ -os filmmel. A másik teszt telefon egy Mate 10 Pro volt ami HDR10-es. Lehetett látni a 7 Pro-n azt a "+" tudást. Ahol a Mate10 Pro-n már kevés részlet látszódott, 7 Pro gyönyörűen mutatott mindent. -
Edge
veterán
válasz
laskr99
üzenetére
kb semmi.
itt többen a volte-re vannak rákattanva ezzel persze nincs baj de sztem réteg igény.
de engem pl. a horizon light sem érint mert alapból nem szeretem ha a teló villog ha notify van, nekem a rezgés/hang megteszi, este meg le van némítva amikor alszom akkor meg pláne ne fényszórózzon a cucc.alapvetően ezzel a két dologgal van kisebb gond csak, mert így is van akinél működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest