Hirdetés
- Még annál is nagyobb akkuval érkezik a Redmi K80 Ultra
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
válasz
laskr99 #8390 üzenetére
En meg "javitast" nem kaptam az enyemre ha jol emlekszem.
Nalam csak 3 bug van:
-Messenger notification ott van az ikonon neha, pedig az osszes uzenet el van olvasva.
-Amikor bejon az lezart AOD screen (ami nincs bekapcsolva), tehat amikor fekete a kijelzo de mutatja az idot, datumot stb es feloldom a kijelzot vagy megnyomom a power gombot, akkor teljes fenyeron villan egyet majd bejon a "beallitott" fenyero.
- Az ertesiteseket eleg maceras eltuntetni "jobbra huzassal", mintha beakadnanak.Ettol fuggetlenul remek, jobb az aksi, fluidabb.
-
gippazoid
senior tag
válasz
laskr99 #8382 üzenetére
Talán mert a OnePlus gyártotta. Nem mindegy honnan vettem ha ők gyártották és gyári alkatrészt akarok beépíttetni? Fizetősen! Amúgy a saját ügyfélszolgálatuk hazudta nekem vásárlás előtt, hogy még garanciális is lesz a készülék ha máshol vásárolom meg, csak nem kettő, hanem csak 1 évig! Van róla screenshot. És azt is hazudták, hogy igen, a futáros európai szervizelés is vonatkozik majd rá. A "hivatalos" vásárlású készülék is lehet buherált. Amúgy meg a GearBest webshop-nak pont a OnePlus adta el a maradék OP7 készletet egyben, amikor jött a 7T. Akkor onnantól az már nem az ő termékük? Ezek csak simán gazemberek.
-
gippazoid
senior tag
válasz
laskr99 #8380 üzenetére
Csak ha európai változat. Semmi mást nem javít a lengyel szerviz. OnePlus megtiltotta nekik. Így azt hazudják, hogy "nincs alkatrész". Mintha nem egyetlen fajta akkut gyartanának egy modellhez. Sőt, az OP7 (nekem az van) akkuja ráadásul ugyan az mint a 6T akkuja. Ennyit arról, hogy nincs alkatrész a nem EU-s teló akkucseréjéhez... Így nekem többet ilyen szemét cégtől nem lesz telefonom.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
laskr99 #8363 üzenetére
Na felment, minden megmaradt
A fenyero tenyleg mintha magasabb lenne alapbol, plusz ami zavar engem is hogy minden nagyobb lett. Visszavettem a fontot meg a display csuszkat igy mar jo.
Tenyleg fluidabb a cucc, akkuidorol nyilvan nem tudok meg nyilatkozni.De amugy semmi nagyobb ujdonsag? Mittudomen kamera feature vagy hasonlok?
-
warezxts
senior tag
válasz
laskr99 #8280 üzenetére
Én ha jól emlékszem felhívtam őket és bekapcsolták.
Jut eszembe voda, megint mókoltak az amúgy félig-meddig használhatatlan app-jukkal, már érzékeli a rootot, Magisk/Zygisk kombóval szeparált részen is... inkább magára az app fejlesztésére fókuszálnának már ennyit, minthogy használni szeretném rootolt készüléken az app-ot. -
gippazoid
senior tag
válasz
laskr99 #8259 üzenetére
Igen, kint vannak az alkatrész árak. Euróban. Se munkadíj se szállítási díj. Pont ezért kérdeztem úgy, hogy:
"Munkadíjjal, szállítással, kompletten."Ez hogyan értelmezendő?
"9-9 ezer a munkadíj+a csere"
Ez számomra két munkadíjat jelent. Mert az elvégzendő munka maga a csere. -
tomp
félisten
válasz
laskr99 #3752 üzenetére
Gyári YT vagy a Vanced? Utóbbinál van "HDR videónál max fényerő" opció.
Gyári YT nem tekeri fel a fényerőt de nem is kell neki.
Kipróbáltam a kijelzőt HDR10+ -os filmmel. A másik teszt telefon egy Mate 10 Pro volt ami HDR10-es. Lehetett látni a 7 Pro-n azt a "+" tudást. Ahol a Mate10 Pro-n már kevés részlet látszódott, 7 Pro gyönyörűen mutatott mindent. -
Edge
veterán
válasz
laskr99 #3596 üzenetére
kb semmi.
itt többen a volte-re vannak rákattanva ezzel persze nincs baj de sztem réteg igény.
de engem pl. a horizon light sem érint mert alapból nem szeretem ha a teló villog ha notify van, nekem a rezgés/hang megteszi, este meg le van némítva amikor alszom akkor meg pláne ne fényszórózzon a cucc.alapvetően ezzel a két dologgal van kisebb gond csak, mert így is van akinél működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest