- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
válasz
akela91 #7210 üzenetére
Ez segített. Ma beszéltem velük chat-en és igen, még garanciás, tudják cserélni, ha lenne oneplus wireless bullets 2
de nincs
Nem is biztos, hogy lesz.
Úgy tudják megoldani, hogy vagy várok kicsit (ez még ok, úgyis a repülőre vettem, és nem repülök sehova mostanában), vagy wireless bullets Z + 50 eurós bón. Egyelőre várok, a gari még tart. -
Sanya
nagyúr
válasz
akela91 #7207 üzenetére
a 32.000 forintos oneplus wireless bullets 2 fejhallgatóm tegnap elengedte az agybadugókat ( ez egyébként napjainkban egyre gyakoribb a oneplus wireless bullets 2 felhallgatókkal, anyagfáradás, vagy silány alkatrészek a kábelezésben)és mélyen hallgattak arról, hogy csak 1 év gari van rá. Szóval annyira azért nem jók. Bár lehet szétkapom és megforrasztatom, mert hardveresen nem rossz készülék...
-
akela91
addikt
válasz
akela91 #7189 üzenetére
Közben tegnap már vissza is jött a teló, kicserélték gariba a charging portot, immáron tökéletesen funkcionál. Cserélték a hátlapot is, gondolom megsérült mikor levették az előzőt.
Az előző OnePlus 3-am is megjárta a garit 3 munkanap alatt, és ez is. Lehetne tanulni más gyártóknak, hogy hogyan is kell ezt csinálni. Továbbra is OnePlus!
-
oba
addikt
válasz
akela91 #7189 üzenetére
Ha van még garancia akkor ingyen cserélni fogják. Én az OP6-nél leírtam a service requestnél, hogy nem működik jól az aljzat, könnyen kiesik belőle a kábel, és hogy sokkal rosszabb az üzemidőm. Kaptam új akkut és aljzatot is. Igaz utána vissza kellett küldenem mert hívás közben a másik fél visszahangokra panaszkodott a javítás után. Kaptam új sub-board-ot (amin van a mikrofon is), és szerintük egyenetlen volt a kijelző háttérvilágítás, így kaptam egy új kijelzőt is
Mindezt úgy, hogy nem is kértem, nem panaszkodtam a kijelzőre, és 3 hét volt hátra a 2 éves garanciából. Nem egy szarakodós cég garanciális dolgoknál, szóval ne aggódj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Sorozatok
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- OTP Bank topic
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest