- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wans8
csendes tag
válasz
fant0mi #7854 üzenetére
Telenoros igen. Az a fura, hogy eddig ment, engedélyeztetve volt a Telenornál. Viszont most ott a szolgáltatásoknál nem látom, ha belépek a MyTelenorba, régen mintha látszódott volna. Most volt szervízben a teló (akku+type C port), előtte teljes gyári mondom akkor lefrissítem 11-re. Arra gondoltam még, hogy lehet kikapcsolták, mert a készülékeknél OP7 Pro látszik. Múltkor is nehézkesen kapcsolták be, mert szerintük ezen nem megy a VoLTE
-
LógaGéza
veterán
válasz
fant0mi #7546 üzenetére
Nem is lesz jó, panaszkodik mindenki mióta megjelent a 11 Beta1, hogy nem jó. Engem nem érintett, jó ideje Google Messages-t használok, T alatt megy vele az RCS is. Bár ezt csak egyszer próbáltam, hogy tök jó, azóta se
laskr99
Párom használ MiBandet, nála nincs ez a hiba. Inkább az, hogy többet eldobja a kapcsolatot, hiába van kilőve minden akksikímélő beállítás az appra. -
válasz
fant0mi #7513 üzenetére
Nekem is furcsán nagy lett, de állítottam a fentebbi 411-et 425-re és most jó (betű méret alapértelmezett, alatta a display scaling pedig a legkisebb) + Firefoxban kellett egy 110%-os szöveg növelés, mert Android 10-en a PH fórum jó volt phablet nézetben, de most kicsi, a mobilnézet meg hatalmas.
-
enginev3.0
félisten
válasz
fant0mi #7012 üzenetére
Nekem frissítés sincsVégre
Oxygen OS - Android 10.3.5 - Global - OnePlus 7 Pro (GM21AA) : https://androidfilehost.com/?fid=8889791610682950702
Oxygen OS - Android 10.0.8 - EU - OnePlus 7 Pro (GM21BA) : https://androidfilehost.com/?fid=8889791610682950715Érdekes, updater még mindig semmi...
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
fant0mi #6273 üzenetére
Nálam már nagyon régóta nem működik [link] sem az 1 sem a dupla koppintásos ébresztés, pedig már csináltam gyári visszaállítást, ill bétá OOS-t is felraktam.
@Scarabeus: 3 mikrofon is van a telefonon, nem hiszem, hogy az ütődés miatt lenne ilyen a teljesítménye, mert nálam is rossz a kihangosítás minősége, visszajelzések alapján egyáltalán nem is hallanak egy idő után.
-
zhata
senior tag
válasz
fant0mi #6178 üzenetére
Köszönöm,
az segített, hogy tárcsázó beállításai között. Nekem True Phone Dialer van, ott a következő a menet: három pötty jobboldalt alul, rendszer hívásbeállítások, hívásátirányítás, ott egy négyes menü jelenik meg, mindig, ha foglalt, ha nem veszem fel, és ha ki vagyok kapcsolva. Sajnos ez nem oldja meg a problémámat, mert én azt szerettem volna, ha ismeretlen hívó esetén, egy általam beírt fiktív számra irányítja át, és ott azt mondja be, hogy a keresett számon előfizető nem található.
-
tomp
félisten
válasz
fant0mi #5570 üzenetére
Megírtam neki, hogy a Mandula szín eléggé női. A Nebula Blue-t azért választottam mert szerintem Gyönyörű!
Felvetettem neki, hogy a különbözetet megfizetve egy 7T Pro Haze Blue lehet e? Az nekem csak 10€ lenne.Ha már azt írja Bryan, hogy
I'm truly honored to have a wonderful customer like you who is cooperating and supporting us to get this issue resolved. Thanks for the same.
akkor illene 7T Pro-t adnia. -
laskr99
addikt
-
prolad
addikt
válasz
fant0mi #4948 üzenetére
Azt még kipróbálom. Az még nem is lenne probléma, ha szétkapcsolna (bár amióta megvan, 4 féle telefonnal sose volt ilyen probléma), hanem hogy utána nem tudok sehogy se visszacsatlakozni (érdekes módon akkor sem, ha a mi fit appot újratelepítem).
Persze lehet az órával van a gond, majd ha lesz időm, tesztelem a munkahelyi LG-vel, ha azzal menni fog, ezzel is kellene.
Szerk:
Na, ahogy ezt elküldte, a Mi fit feldobott egy engedélykérést, hogy szeretné bekapcsolni a BT funkciót, egyből csatlakozott is. Ami csak azért furcsa, mert ilyen jellegű hozzáférést boiztos kapot az app. -
LógaGéza
veterán
válasz
fant0mi #4885 üzenetére
Én tegnap nem tudtam e-mailhez képet csatolni Galériából. Zoho Mailt használok a saját mailcímemhez, bármikor amikor képet csatoltam volna, kifagyott.
Ha ugyanazt fájlkezelőből oldottam meg, minden probléma nélkül működött.Valamint a Chrome nekem néha PH poszt írás közben fagy ki. Akkor segít, hogy kimegyek kezdőlapra, majd vissza. Érdekes, hogy ha közben gépelek, és nem veszem észre, amikor ledobom az appot, akkor beírja amit addig gépeltem...
-
-
tomp
félisten
válasz
fant0mi #4625 üzenetére
Milyen formában raktad fel a frissítést? Kicsi OTA pack vagy a full zip?
Próbaként felraktam a 10.0.3-ra a full zipet. Eddig ez is visszaállította a VoLTE-t azaz kellett utána a PDC. Most nem! Meghagyta a Telenor-Denmark profilt. Lehet ezen változtattak és a full zip nem írja felül? De akkor a kicsi OTA pack miért igen? -
tomp
félisten
válasz
fant0mi #4625 üzenetére
Lehet, hogy mivel a Telenor csak a 7T-t árulja ezért csak a 7/7T-be került bele a Telenor VoLTE? Eléggé érdekes lenne de ki tudja... Esetleg gyorsan kellett belerakniuk ezért maradt ki a Pro?
betyarr
Melyik app után jelent meg a GPS üzenet?Timer
Ha van VoLTE ikon de hálózati hiba üzenettel kidob a tárcsázás és te sem vagy elérhető akkor ott a Vodafone hálózatával van valami gond! Van élő VoLTE APN-ed ip címmel de valami miatt ott nem tud streamet indítani/fogadni a telefon.
Esetleg nézd majd meg ott milyen a jelerősség! kb -125dBm-ig megy a VoLTE! Az internet már nem de a VoLTE igen mivel annak nagyobb erőforrást ad a bázisállomás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kerékpársportok
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- ASUS routerek
- Asztalos klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest