-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mókuska
tag
válasz
mldigital #5282 üzenetére
Ezt tényleg nem tudom megmondani.
De az biztos, hogy egy downgrade-nél nagyon óvatosan kell eljárni. Nehogy egy klassz téglát kapj a készülékből
Bele lehet szaladni meglepetésekbe. Főleg mivel régebbi biztonságiszintű verziót raksz rá. Simán kizár a fájlaidból. Mindenképpen készíts róluk előtte biztonsági mentéstMondjuk én is vártam a 10-s felrakása előtt, hogy kijöjjön minden hozzá normálisan. Twrp, magisk, NoLimits mód. Azóta semmi bajom vele
-
zhata
senior tag
válasz
mldigital #4400 üzenetére
Installáld a MacroDroid [link] automatizálót a Play-ről. Topicja: [link]
(Hasonló mint a Robot, Tasker, Llama, stb.) Ebben írtam meg ezt a két rövid scriptet.
A lényege az, hogy ha a környezet fényereje lecsökken egy, az Eseményekben megadott megvilágítottság alá, automatikusan kikapcsolja az alkalmazkodó fényerőt, és a Műveletekben beállítja a fix fényerőt egy neked kellemes értékre. (Ezt a két értéket persze a makróban neked kell neki megadnod.) - És fordítva a másik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobilhasználat külföldön
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged