Hirdetés
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, olyan félév. Szerettem, de az alert slider mellet felvált valamiért. Szerintem az oldalra swipe-ot nem kedveli. Mindegy, majd valamit rakok rá, de ez ár/érték arányban nem biztos, hogy a legjobb fóliám volt eddig. Az anyagminősége, tapintási érzete viszont rendben volt.
-
sszemtelen
őstag
Tudom nem nekem szól a kérdés, de én is azt használtam. 5T-n is tökéletes volt, 7Pro-ra feltettem, majd másfél év után a zsebembe fúródó ajtókilincs tulajdonképpen félbe tépte; de annyira hogy az MM-es srác remegő kézzel vette le, hogy vajon milyen lesz alatta a kijelző. Karcmentes volt. Utána kerül rá egy másik, de a garis kijelző csere után ugye azt buktam.. De lehet hogy kerül még olyan erre a telefonra; annyit megér
Nyilván nem kell tőle elvárni hogy eséstől, és mindentől véd; de tartós egy jószág, az biztos. -
enginev3.0
félisten
Na ez hasznos infó
Hát, gondolkodom, lehet be kéne küldeni, vagy még várni vele, vagy nem is tudom
Cserélni nem tudom mire, egyszerűen nincs ami tetszik, pedig nálam nem nagyon marad meg telefon 1 évnél tovább, de most muszáj leszek megtartani, házfelújítás, meg nincs is alternatíva, szóval -
Scarabeus
aktív tag
Megkaptam most a CTDItől a munkalapot és az UPS trackinget. Ebből leghamarabb hétfő lesz, ha nem kedd vagy szerda. Cserélt dolgok: 1x Battery, 1x Back cover, 1x Display Nebula blue, 1x Receiver.
Nagyon remélem, hogy az a receiver (ami elvileg a telefon felső, beszédhangszórója, koránt sem a kihangosító mikrofon..) megfogja oldani minden problémámat, és végülis elérkezik a happy end. -
Scarabeus
aktív tag
Természetesen újra felvettem velük a kontaktot miútán megírtad, mondtam is hogy van akinek 5 nap alatt lement az egész folyamat, ők meg 10 nap után még a repair statust se mozgatták meg... de a CTDI is, írták, hogy contact with customer stausba, ez már múlthét szerda óta, ez a második mai support chat hatására arra változott: hogy waiting for customer's answer. Azóta is ez figyel ott. De mégis mire? Nem kaptam kérdést. Meg nehogy a 3 apró ütdőés miatt fizetni kelljen mindenért, mert akkor kapok tényleg agyérgörcsöt. Lehet erre várják a válaszomat, csak még nem kérdezték meg, elfogadom-e...
Felvettek egy Case-t kaptam ID-t, arra tudok majd hivatkozni, de továbbra is 24-48 órát kérnek és szólnak majd mi a helyzet. Mondtam neki kakilok bele, cseréljék ki a telót egy újra, esetleg ráfizetek a 7T Prora ha emberi árat mond (10 euró, ugye Tomp?) mivel van display, speakerphone, battery baja (egyik sem a felső részen lévő percenés miatt, display hibátlan karcmentes), de ebbe még egyátalán nem akartak belemenni mivel javítható a cucc, addig javítják.
-
LógaGéza
veterán
Volt azóta egy Factory Reset is, ennél jobban nem tudom takarítani az appot
tomp:
Nálam is így indult. Aztán kb egy hét múlva úgy, hogy naponta használtam legalább egyszer elkezdte ezt a "Ellenőrizze mobilkészülékét" üzenetet dobálni a terminál - utánna már csak fizikai kártyával tudtam fizetni. Remélem most nem fog megint előjönni.Párom telójára meg ránézek majd este, de kétlem, hogy valami beállítás lenne elmászva.
-
S@s
tag
Gondolom akkor van jelentőssége ennek az egésznek, ha nem te vetted mert akkor nincs a rendelések között ( RMA kizárva ) akkor csak a regiszració
marad amit sztem ezek szerint csak 1x lehet készülékenként!?
( az a kérdés hogy lehet-e többször is regisztrálni ugyan azt a készüléket )
Garanciális ügyintezesnél kell akkor ebben az esetben a regisztráció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mazda topik
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- EA Sports WRC '23
- Doom: The Dark Ages teszt
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest