- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
bordi10 #6520 üzenetére
Az a baj én sem értek hozzá, de másra tényleg nem tudok gondolni, mint erre. Aki jártas közgazdaságtanból vagy csak van szakértelme a nemzetközi eladásokhoz segíthetne, én is szeretném megérteni ennek az okát.
@oba: Szerintem is mindenképp, a full gesture módot itt használni álom szint a szokásos navigation bar alkalmazások menü vissza trió (ami még elvesz a kijelzőből is), vagy akár kijelző alatti kapacitív érintő gombok után. Nem zavaró a széleken az edge szerintem egyátalán.
-
oba
addikt
válasz
bordi10 #6520 üzenetére
Ezt én sem értem. A "számla" amit adnak még ÁFA elszámolásra is alkalmatlan. Tényleg nem kereskedőtől veszed hanem a gyártótól. Azt tudom még elképzelni, hogy a lengyelek pakolják rá a költségeket (adókat) amikor a kínai raktárból beérkezik a lengyel raktárba. És persze ezt nekünk kell megfizetni. Viszont a lengyel raktár szolgálja ki a többi EU országot is... és ott nem drágább. Szóval nem tudom. Mi mindent drágábban tudunk venni a sokkal kevesebb pénzünkből, el kell fogadni.
(#6521) CptAdamica Jó, meggyőztetek
7 Pro lett a befutó
-
LógaGéza
veterán
válasz
bordi10 #6029 üzenetére
Az AoD implementáció is többféleképpen történhet. Régen tán még Motoroláknál (??) volt az, hogy a SoC mellé bekerült egy másodlagos, alacsony fogyasztású chip, ami csak az érzékelőkért, és az AoD-ért felelt, emiatt ha a SoC elment Deep Sleepbe, akkor alacsony fogyasztás mellett mehetett a dolog.
Pixel4-nél pedig úgy van megoldva, hogy AoD alatt letekeri a kijelző frissítési frekvenciáját ~10Hz-re, így fogyaszt keveset.
Anno már elkészültek vele, csak nem ugrotta meg a saját mércéjüket (tán 400mAh-nél többet evett/nap), emiatt újrakezdték.
Szerintem inkább várjunk rá, és működjön jól, minthogy kiadják rossz megoldással, és hiába van, de nem lehet használni.
Ha neked meg emiatt válóok, akkor sok sikert a Xiaomival -
tomp
félisten
-
gippazoid
őstag
válasz
bordi10 #4908 üzenetére
A MobileIron miért (volt) jó? Elmondom.
A Microsoft mobiltelós levelezős megoldását (ActiveSync) használva egyetlen teló haza tud vágni a sz.rul működéssel egy komplett MS Exchange levelező szervert. Márpedig a tisztelt telefon gyártók általában csesznek rendesen implementálni a Microsoft-féle ActiveSync megoldást. Le van írva hogyan kellene működnie, hogy jó legyen, nem titkolja a MS, de nem úgy működik. Láttam én ilyet eleget a legdrágább telókon.
Így aztán rendszeresen előfordul, hogy egyetlen mobil kinyírja a vállalati levelezés harmadát-negyedét-ötödét-felét (amikor a szerver leáll akkor senki sem küld és fogad email-t akinek a postafiókja azon a szerveren van).
A MobileIron nem ActiveSync-et használ így az a fajta probléma amit a mobilok gyári mail kliense produkál amikor sz.rul van megírva, ennél a szoftvernél nem jelentkezik.
Nem őszinte a vezérigazgató mosolya, amikor Kis Géza könyvelő mobilja miatt leáll a céges levelezés nagy része és esetleg pont az övé is. Akkor sem őszinte a mosolya, amikor az adminok - időben elkapva a problémát - pont a vezérigazgató telójáról lövik le a céges levelezést, mert a legnagyobb gyártók csúcskategóriás telóiban sincs rendesen leprogramozva az ActiveSync. Ilyenkor a nevezett mobilról el kell távolítani a postafiókot, majd újból felcsatolni. Van, akinél ez heti rendszerességgel ment, de jófej volt az illető felsővezető, mert megértette, hogy mi az oka és már tudta, mit kell tennie, ha értesült a problémáról.
Elég sokat sz.ptam én ezzel pár éve...
-
Busterftw
nagyúr
-
-
storm3
senior tag
válasz
bordi10 #4189 üzenetére
Nagyon gondolkodom egy Mi9T lecserélésén. Korábban O+3-am volt, soha semmi gondom nem volt vele a mindenkinél előforduló problémák kivételével(koszolódó rácsok,ezáltal halk beszédhang pl.).
Sajnos a mi9T nekem buta, lassú,néha bedadog,lassan vált az appok között, nem adja azt az oxygenOS feelinget,hogy minden hasít mint a villám. Az akksija baromi jó, de így ennyi amit kiemelkedőnek tudnék mondani.Szóval,a kérdésem,hogy így a 4 féle verziók között mi a különbség? Van valahol valami épkézláb összehasonlítás? Nem vagyok már vé(e)rpistike,nem játszom pubg-val sem, viszont szeretem ha a telefon rögtön reagál arra amit akarok és nem dadog be sehol, nem forrósodik játék/video alatt és társai. Fénykép nem prio1, de az olajfestményt nem szeretem.
O+3 3 évet bírt nálam, ha elcsábulok a mostani is legalább ennyit kellene hogy hasítson,de vajon megéri a 7T PRO a felárat a 7 /7 PRO árából?
Biztosan volt ilyen kérdés, az sem baj,ha csak valaki dob egy linket arra a kommentre,ahol 100%-ban emlékszik rá,hogy hol írta.
Köszi a türelmet és hogy elolvastad!
(azért neked válaszoltam,mert ezen a deal-en kattogok mióta megláttam
)
-
zoleeno1
veterán
válasz
bordi10 #1633 üzenetére
Ez egy cirka 4 hónapos hsz, de gondolom sem az ambient nem lett kapcsolható, sem a horizon light-tal nem kezdtek semmit... Jól tudom?
Van erről valami friss hír, vagy marad az ami van?
-
tomp
félisten
válasz
bordi10 #3403 üzenetére
Na ez bonyolult.
Mindennapi használatra stabil. Mint ahogyan az OB2 is az.
OB és a stabil között csak az a különbség, hogy stabilnál csak akkor történik meg egy hotfix ha az a mindennapi használatot nehezíti. Ha nem akkor várni kell legalább 1 hónapot. OB-n akár 2hét elteltével kijöhet a következő.
OnePlus 5-ön nem 1x volt rá példa, hogy hó elején 1 béta, hó végén még egy béta. -
válasz
bordi10 #2733 üzenetére
Őszintén szólva nekem is az a benyomásom, hogy érdemes rá várni (7 Pro tulajként írom le, aki biztosan nem cserél most), feltéve, hogy nem évente váltod a készülékedet. Kisebb módosításokat végeznek csak, de általában mégis kimunkáltabb lesz a végeredmény, mint az eredeti volt. Nekem például az 5T nagyon kedves emlék, kicsit bánom is, hogy eladtam a hatosért.
Persze, aki minden főverziót megvesz, jobban jár a non-T variánsokkal, mert hosszabb ideig up2date a cucc, lényegi különbséget úgysem hoz a ráncfelvarrás, így nem is értékteleníti el az eredeti modellt, míg a T-k azért félév múlva, amikor jön a nextgen, sokat veszítenek az árukból a használt piacon, dacára, hogy akkor még rendre alig 7-8 hónapos eszközökről beszélünk. Bár, ez csak egyéni megfigyelés, nem biztos, hogy mindenki így tapasztalta az elmúlt években.
-
tomp
félisten
válasz
bordi10 #2705 üzenetére
BL nyitás kell hozzá ami töröl mindent, illetve BL nyitás után nem menne a Rendszerfrissítések menüből a kényelmes frissítés. Ezért akarnám ezt a módszert. Még az is jó lenne ha csak újraindításig maradna meg az alkalmazásnak a root hozzáférés.
Erre keresek megoldást de nem találok semmit... -
-
F-ECT$
titán
válasz
bordi10 #2206 üzenetére
Ha már van, akkor működjön. Ha pl nem lehetne telefonszámokat menteni, akkor azt javasolnád, hogy írják fel papírra helyette? Az se több idő
Szóval nem működik, jó lenne, ha megcsinálnák, mert már jó pár generációval ezelőtt is meg tudták oldani.
Linkin1994: a Samsungé sem rossz szerintem.
-
-
b.daniel
senior tag
Amúgy kicsit én is az egész tesztben éreztem egy negatív hangvételt, ami többnyire nem a valós hibáknak szólt (mert nyilván azok is vannak) hanem annak, hogy vannak dolgok amikben változott a gyártó a One hoz képest.. Ami meg lássuk be teljesen érthető, profitorientált cég, a telefon full prémium, és még mindig olcsóbb vagy 65ezerrel mint más gyártók hasonló termékei
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged