- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
oleee
tag
válasz
Vassili_Zait #3213 üzenetére
Hát elég ijesztőnek tűnik a csere a youtube videó alapján...Ha berendelem az alkatrészt, tudtok olyan gsm szervizest, aki vállal ilyesmit?
-
oleee
tag
Üdv!
Sikerült elképesztően szerencsétlen módon betörnöm az L720-am kijelzőjét a konyhai járólapon... Hol a a legolcsóbb megcsináltatni, és mennyit kérnek el érte? A képpel semmi gond nincs, csak üveget kell cserélni (már ha lehet külön csak azt). Tud egyáltalán a maszek GSM ilyen unibody telefont szerelni, vagy ne is próbálkozzak, irány a Nokia szerviz?
Köszönöm! -
oleee
tag
Alapértelmezett kameraprogrammal. Eddig gyönyörű, éles képeket csinált. El vagyok keseredve..
-
oleee
tag
Udv! A készülékem kamerája egyik naprol a másikra egyertelmuen sokkal rosszabb minőségű kepeket készít ugyanolyan beállításokkal. Amikor csak pasztazok, szep a kép, de elsutes utan förtelmes minőségű fotókat rögzít. Az autofocusra gyanakszom, de lehet hardveres is, volt par kisebb ejtés sajnos. Tapasztaltatok hasonlót? Nagyon zavaró, eddig nekem az egyik fő utokartyaja a kamerája volt a telefonnak. Koszi!
-
oleee
tag
válasz
razzorr #2822 üzenetére
Nagyon bosszantó, többek között ezért választottam ezt a készüléket, erre fel..
Ezekre a modern Li-ion akksikra azt mondták, nem kell különösebben gondozni őket (azaz hogy az egyedüli komoly kapacitás kiesést az okozhatja, hogy ha nem használjuk, töltjük), tehát kizárnám a rossz töltési szokásokat. Vagy lehet, hogy egyszerűen gagyi akkumulátorral szerelték?Más: a mostani Whatsapp frissítés másnak is napi szinten okoz fagyást, azon túl hogy baromi lassan nyit meg?
-
oleee
tag
válasz
trassher #2820 üzenetére
Otthon wifi (lezárt állapotban kikapcsol), úton (a nap többségében) 3G, helymeghatározás bekapcsolva.
Netezek, híreket olvasok, whatsappolok leginkább, már zenét se nagyon hallgatok rajta.
Mindig lefekvéskor dugom töltőre, és csak reggel veszem le. Ma 19 órára sikerült annyira lemerülnie, hogy már a "Nagyon alacsony akkumulátor töltöttség" szöveget kaptam. -
oleee
tag
Sziasztok!
Július eleje óta van meg a készülékem, és nagyon boldog voltam a ~2 napos átlagos akkuidővel.
Viszont mostanra drasztikusan romlott az akkukapacitás, mostanra inkább már délután jelez, hogy tölteni kéne. Más is tapasztalt hasonlót? Mi okozhatja ezt, és mit lehetne tenni? A töltés-kisütésnél mire kellene (kellett volna?) figyelni? -
oleee
tag
Azóta tovább romlott a helyzet. Eddig csak néha, átlag napi egyszer volt olyan, hogy megőrült a készülék, és össze-vissza ugrált a menüben, kezelhetetlenné vált, mostanra ha nem lockolom a kijelzőt, konstans hívogatná az ismerőseimet, vagy autopostolna facebookra...
Nyilvánvaló, hogy hardveres hiba (úgy érzékeli a kijelző, mintha vadul nyomkodnák egy bizonyos területen), és a rengeteg youtube-os videó alapján nem is egyedi a hiba. Ezek után merem remélni, hogy nem fognak Tamáskodni a szervízesek. Ami baromi idegesítő, hogy így 1.5 hónap után azonnali csere ugye nincs, tehát minimum 1 hetet kell várnom, postázással, bevizsgálással együtt.. -
oleee
tag
kíváncsi leszek a dolog lefutási idejére...hova vitte szervizelni?
még valami eszembe jutott: bejövő hívásnál mikor felveszem, egy pillanatra "beakad" a telefon. hasonló, mint mikor zenehallgatás közben jön értesítés/hívás. másnak is művelt hasonlót?
egyébként ezektől eltekintve is sokkal jobban szeretem, mint az előző droidos készülékemet. -
oleee
tag
Eddig nem volt különösebb problémám vele, viszont a napokban érdekes dolog történt: a telefon úgy napi egy alkalommal önálló életre kel, és elkezd összevissza ugrálni a menüben, a csempék között, megnyit alkalmazásokat, és nem akar engedelmeskedni. Egy ponton meg az érintőkijelző nem válaszol - fektetett képernyő mellett az e betűt nem veszi be. Holnap beviszem, remélem kicserélik.
Aki már volt cserélni, mik a tapasztalatok? Hogyan kezelik a reklamációt? Mit érdemes mondani? Köszi! -
oleee
tag
sziasztok!
volt pár hete egy cikk itt PH!-n az érkező Nokia fejhallgatókról, fülesekről, de sehogy se találom. megköszönném, ha valaki informálna erről. sürgősen kell egy füles a gyári helyett, és nekem eléggé tetszettek!
-
oleee
tag
ahogy használom, egyre inkább megkedvelem a kis csempéket. baromi gyorsan elérhető minden, már első használattól fogva tudtam, mi hol van. szerintem egy nagyon jól kitalált rendszer!
-
oleee
tag
az ilyen 2-3 napos üzemidőket Ti milyen körülmények között értétek el? nekem átlag használat mellett, állandó 3G/WIFI-vel, és kb .napi fél-félóra zenével és játékkal azért 2 nap szinte biztos, hogy nem lenne meg. hozzátenném, hogy ez így is baromi jó teljesítmény!
-
oleee
tag
egy hét után a készülék strapabírásáról:
a kijelző, és a hátlap egyáltalán nem karcolódott, a 720 túlélte a Balatonsoundot pár eséssel, egyedüli sérülése az egyik saroknál egy kis forgácsolódás.
persze tok, fólia nélkül. -
oleee
tag
első nap után csak pozitív dolgokat tudnék mondani róla, jó választás volt!
-
oleee
tag
Frissítési hibát jelez a Hotmail fiók szinkronizálásánál. Mi lehet a gond? Nem találtam épkézláb infót sehol.
-
oleee
tag
sziasztok!
friss 720 tulajként érdekelne, hogyan tudok SD kártyáról imporálni névjegyzéket!
köszönöm
-
oleee
tag
már alig várom, hogy lecseréljem a droidos készülékem, és az elsődleges kiszemeltem a Lumia sorozat valamelyik darabja, viszont valahányszor feljövök ide, elbizonytalanodom.
a 620/720 párosból igazán nehéz választani. legutóbb a 620 felé hajlottam (nekem praktikusabb a mérete), pláne, hogy 0 Forintért tudnám hazavinni, de ott meg a pocsék(<=1 nap) üzemidő, a kijelző, a hitvány műanyag ház tántorít el a vételtől..valaki nem tudna meggyőzni valamelyik Lumia megvásárlásáról?
minél hamarabb lecserélném Wildfire-t, konkrétan már a hívásokat se tudom egykönnyen felvenni az elromlott érintőpanel miatt... -
oleee
tag
ha jól értettem ma az üzletben, 10-én jön az új árlista a T-mobilhoz, vélhetően már a 720-assal a palettán. kíváncsi leszek, a vodához képest milyen áraik lesznek.
-
oleee
tag
a facebook, gmail push hogyan szuperál? wp7.xx körül vannak bajok vele...és ide sorolnám a whatsappot, vibert is, félórás késéssel hozza le az értesítéseket.
-
oleee
tag
valaki, aki birtokolja a készüléket tudna írni arról, hogy elég-e a RAM a használható multitaskinghoz? ezen kívül a böngészés minősége érdekelne még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest