- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sawyer_
tag
Szia!
Sajnos ugyanígy jártam pár hete. Én szerintem minden létező lehetőséget megpróbáltam, de csak a teljes kijelzőcsere maradt a Nokiánál. Az üveg cseréje önmagában nem lehetséges, mert annyira össze van ragasztva a kijelzővel. Nekem egyébként 30 ropi volt, de legalább megmaradt a gari.
Azért megnézheted a neten, hogy nincs-e olcsóbban eredeti kijelző, de nekem nem sikerült találni.Off: azóta már sikerült újra üveggel a járólapra ejtenem, de akkor már volt rajta szilikontok, így semmi baja nem lett.
-
Daffni2
addikt
Együttérzek veled, én is hasonló módon "dobtam" el a telefont, szintén járólapra esett pofára.Tökéletesen működik csak pókhálós lett az üveg.
30 ezer körül van a csere, sufni gsm-be ne is próbálkozz, mert vagy nem foglalkoznal vele, vagy szétbarmolják ugyanannyiért.
Sajnos nem lehet csak üveget cserélni, ha van jótállás, akkor egy pár ezer forintos fóliát amit még cserélni kell azt a garancia keretében kicserélik, a többi fizetős.
Persze a Nokia Care csere esetén a jótállás is megmarad. A Gorilla üvegről nem is beszélve.
-
Vassili_Zait
senior tag
Hát... semmi jó hírrel nem szolgálhatunk... már volt pár hete egy hozzád hasonló eset... ott elég drága lett a javítási költség...vagy ez... de nehéz lesz olyat találni aki kicseréli... vagy egy ilyen... de ez meg nem túl olcsó... Szétszedni a telefont nem egy nagy zsúr, de a Digitizer csere az már szebb mulatság lesz...
-
Mozby
csendes tag
Háttérben nem fut túl sok felesleges alkalmazás (beállítások/alkalmazások/háttérben futó feladatok)?
Nekem is kb azóta megvan, és az üzemidő nem változott. Átlagban 2,5 nap... Skype, Whatsapp, folyamatosan fut, 1 mailfiók 30 perces frissítéssel. De háttérben csak Bing Weather és Whatsapp futását engedélyeztem.
-
razzorr
őstag
Nekem is pont júli eleje óta van meg (vodás) és valahogy nekem is megfeleződött az üzemidő. Pedig semennyire nem változtak a szokásaim. Semmi zene, semmi játék, appokat sem telepítek orrvérzésig és én sem értem mi lehet az oka. Kb.2-3 hete van ez. Semmi különöset nem csináltam vagy telepítettem, max a fent lévő appokat frissítettem.
Viszont amit ma észrevettem,hogy 3G-n tovább bírja mint 2G-n.
Ami megint csak erdekes, lehet a bermuda háromszögből kaptuk a telefonunkat mindketten. Ha mondjuk ez így marad, nyomok egy HR-t, mert az nem normális,hogy a vacak droidokkal van lassan egy szinten. Grrrrr -
Vassili_Zait
senior tag
Vodafoneba sokszor jártam szervízbe mikor még azt hittem, hogy a htc tud telefont gyártani... De meggyőztek hogy nem...
A lényeg... Hogy 1-2 hét a szoftvercsere... Ha cserélik a telefont az is... Cserekészülék... Az valami nagyongagyi telefon... Mert okostelefont csak az iphone tulajoknak adnak... Ne is áltasd magad, a vodába biztos nem fogják kicserélni elsőre... Ha csak nem ordítozol velük egy fél órát... Hogy ez a baja és ne nézzenek hülyének... Nem romfrissítés kell... Nokiát meg csak egyszer vittem szervízbe, akkor nokiába... Mondjuk az a fénykorukban volt, és 3 nap alatt lett kész. Előbb ott próbálkozz szerintem...
-
Throme
veterán
Minap a youtube-on én is láttam - vélhetően - hasonlót mikor a menüben ide-oda ugrál...
Valahogy úgy lehet rálelni a megosztón, hogy "lumia 720 display problem".Nem tudom nálad is hasonló a jelenség, mert ha nem tudod prezentálni esetleg kötekedhetnek ...
más...
Azt nem is tudtam, hogy az FM rádió csak sw frissítés után lesz elérhető. -
Mozby
csendes tag
Nálam most 1 nap 18 óra után áll 58%-on.
Úgy vettem észre, hogy az nagyon befolyásolja, hogy hány és milyen alkalmazások futhatnak a háttérben.
Most ilyen beállításokat használok:
Wifi: be /de csak feloldott képernyőnél/
3G: be
bluetooth:kiHáttérben csak weather view, whattsapp, és skype fut állandóan. Az üzenetek hub-ban is offline vagyok.
Átlagban napi 10 percet beszélek/skype-olok, max 20-30 percet olvasgatok híreket/facebook. Whatsapp amit többet használok, meg leveleket időjárást ilyesmiket szoktam nézegetni mobilneten. Többi jellemzően wifi. Játszani nem szoktam, és éjszakára repülő üzemmód.
-
no1r
őstag
én is ugyanebben a cipőben járok. mondjuk én Xperia S-ről fogok váltani, és már a hétvégén... 720 nagyon tetszik, de még mindig nincs kék színben sehol, és arra pályáznék
plusz most nagyon lement a HTC 8x ára. ami megint csak elbizonytalanít... emellett meg ott van a lumia 820, de ez utóbbi kettőnél nem túl fényes az akkuidő... váváváv mi legyen??? -
Uwe
csendes tag
Természetes 720-at kell venni
A meggyőzéshez: Lassan egy hónapja használom a telefont, és csupa pozitív tapasztalom van. Akku röhögve bírja a 3-4 napot (napi 1 óra körüli telefonálás és folyamatos wifi mellett), nekem gyors, mondjuk a régebbi droidok után mi nem az...
Tetszik a kijelzője, nekem nem darabos,meg minek 2 cm-ről nézni, napfényben is jó. Soha nem fagyott még le, igaz töltés után mindig kap egy újraindítást.
A navi része, kicsit fura nekem, számomra nem a leglogikusabb utat tervezi, de gyorsan újratervez.
Az alkalmazások megszerzése kissé fájdalmas a droid után, de 250-1000 HUF között a többség beszerezhető, és csak egyszer kell megvenni.Vagy a próbaidő után újrarakható, újabb próbaidőre....
Nekem gondom igazából csak a készülékházzal volt , csúszott nagyon, de egy gyári tok, (cc-1057) megoldja.
Csak bátran, ajánlom -
Vassili_Zait
senior tag
Én a gmail leveleket is mindig egyből megkapom, viszont a watsup nagyon rossz... Gyakran kifagy... Értesítések csak ritkán késnek... Akkor fagy ki, ha fennmarad a billentyűzet, és kikapcsol közben a képernyő... Olyankor sokszor felcsúszik a szöveg és nem lehet legörgetni... Ilyenkor újra kell indítani az appot... De ha figyelsz arra hogy gépelés után üssél egy visszanyilat, akkor rendben van... Remélhetőleg frissítés után rendbe jön... Viber rendben van... Ha hívnak azonnal jelez! Facebook értesítés csak akkor nem jön, ha gépen meg van nyitva a facebook... De egyébként mindig jelez időben... Wp 7-nél nagyon rossz volt... De úgylátom itt sikerült ezt kijavítani!
-
pushalias
addikt
Csatlakozom btudoshoz, teljesen jól írta le, annyit fűznék hozzá, hogy egyes alkalmazásoknak kevés az 512MB, illetve egyes játékok szaggathatnak kicsit rajta (de pl. Fruit Ninja röcc nélkül megy rajta, pedig az pl. WP7.x-eken szeret hektikusan viselkedni). Illetve, aki a prémium kategóriához (8X, Ativ S, L920) szokott, annak egy hangycsápnyit lassabb lehet érzésre.
-
Kyller
senior tag
Igazából mindenre elég az 512MB, kivéve ha nem vagy nagy harkór gamer...
Persze az ember agyában tudat alatt mindig ott motoszkál az, hogy lehetne több is. De a gyakorlat azt mutatja, hogy nincs szükség ennél nagyobbra. A "multitasking" meg tényleg csak illúzió, én legtöbbször bezárom a programokat, mert a megnyitásuk pikk-pakk történik. Akkor szoktam letenni programot, amikor pl. sport tracking (Caledis Runner) programot használok, és közbe megy a zene alkalmazás.A böngészés telefonon nekem még mindig nyűg a kis kijelző miatt, de ha használom nincs gond vele, viszonylag gyors. Egy dolog ami zavar az IE-ben, hogy legtöbbször nem tördeli az oldalak szövegeit, ha ránagyítok...
-
btudos
nagyúr
Bar a keszulek nincs a birtokomban, de szerintem tudok valaszolni
Mivel hagyomanyos ertelemben vett multitasking nincsen (nem fut minden a hatterben, mint androidnal, csak fagyasztva kerulnek hatterbe a dolgok), ezert nem korlatoz az 512 MB RAM. HTC 8X-em van, de most 2 napja van nalam egy 520 es azt hasznalom, egyelore nem ereztem hatranyat a kevesebb RAM-nak. A gyari bongeszo jo, de kicsit buta, a jelszavakat pl. nem tudja megjegyezni. De ezt leszamitva szerintem rendben van az IE. Alternativ bongeszok meg mind gyengebbek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest