- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Szerintem ez a funkció itthon még marhára nem működik. Én úgy tudtam felvinni a kártyámat, hogy bejelöltem, ezt használja a Windows Phone Áruházban való vásárláshoz. Akkor be tudod állítani a dolgokat. Ha plusz kártyát adsz hozzá, akkor elakad az alkalmazás keresésénél. Manuálisan meg nekem nem sikerült ezeket a mezőket megtalálnom.
-
Gusztáv
addikt
Abból gondoltam, hogy több mint 2 hónapja használok 820/920-t, és még egyszer sem volt 4G kiírva. Ezek szerint azért, mert nekem nem kombinált csomagom van, hanem plusz mobilnet az előfizetés mellé. Mondjuk a 21 Mbit-nek 4G-n nem sok értelmét látom, azt a HSDPA+ is tudja.
-
Gusztáv
addikt
A legfrissebb hírek szerint a 720 csak a herélt smart camera-t fogja megkapni, ez sajna nem túl jó hír
.
-
Gusztáv
addikt
válasz
csrobcsi #306 üzenetére
Nyugi, pl BB-nél még azt sem tudod eljátszani, hogy addig használsz egy másik okostelefont, mert a nem épp olcsó BB adatszolgáltatásban nincs mobilnet, csak a saját apn-el működik. Én elég sok céges készüléket vittem már szervizbe, egyszer sem jutott eszükbe a cserekészülék.
Mondjuk azt is hozzá kell tenni, hogy eddig minden alkalommal új készülékre cserélték a hibásakat. -
Gusztáv
addikt
válasz
Partyface007 #255 üzenetére
Mondjuk a Nokianál még van is rá esély, hogy gyúrnak valamit a fényképezőn. 920, 820-hoz is jött már frissítés, ami a kamera modult érintette. Mondjuk azt nem tudom, miért egy középkategóriás telefontól várjuk a világmegváltó fényképminőséget. Utána elég nehéz lenne eladni az aktuális Pureview modellt 2x áron.
-
-
Gusztáv
addikt
Nem lett ez egy rossz telefon, a nyitóár sem annyira szörnyű. A 820 még mindig 80 felett van mindenhol. A nagy akkuért is jár a piros pont. Érdekes, hogy a 820 az erősebb hardver dacára csak 1650 mehet kapott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest