- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
Na ezt honnan szedted? Már Mozaik S-től van 4G elérhetőség a T-Mobile-nál.
-
csrobcsi
csendes tag
Ha kicserélnék egy szót sem szólnék. De ez Abszurdisztán, tehát azért vagyok kicsit zabos mert egyenlőre egy alattomos hardverhibára gyanakszom már látom hogy x-szer kell majd visszavinnem, mire esetleg majd nagy kegyesen cserélik. Bár ne így legyen, és sikerüljön a javítás. Azért vettem Nokiát, mert nem nagyon hallottam eddig panaszt. Azért vettem 100k körüli típusát mert hosszú távra terveztem. Ehhez képest eddig egy embert kérdeztem, az ő ismerősei közül máris van egynek ugyanilyen gondja a Nokiájával csak nem tudta a konkrét típust (620,820,920) szintén nem fogad hívásokat, csak később kapja az sms-eket. Típushiba?? Majd meglátjuk. Illetve ami főként zavar, hogy miért nem tudnak egy hasonló típusú cseretelót adni. Mondjuk amivel egy perc alatt vissza tudnám állítani a telefonkönyvem, és ha több javítás is lesz nem kell mondjuk hónapokig nyomtatott papírokból telefonálnom. Nem hinném hogy jó reklám a cégnek. De hát ők tudják...Reméljük a legjobbakat...
-
Sztif
aktív tag
Persze, vannak emberek akiknek az is elég, de vannak olyanok is akik sokat járnak külföldre és a tesztben azt írja, csak az adott országban van hangos navi, külföldön csak a térképet tudod használni. Letöltheted ugye más ország térkép szoftverét, de útvonalat nem tudsz tervezni, max az adott poziciódat fogja mutatni a térképen. Ennyi.
Mindez azért érdekes hogy kimaradt ebből ill. az 520ból. Írta vki. hogy marketing spekuláció miatt hogy a többi modell ami megkapta a Drive+t ne legyen veszélyeztetve. Kapta volna meg a teljes portfólia, nem hinném hogy sok vizet zavart volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest