- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Én is vennék már a vodánál ez lesz a 2. hét amíg csak várok a válaszra, hogy van-e...
Addig is olvasgatom az unlock leírásokat és valami nem tiszta. Ha nekem nem At&T-s romom lesz akkor menni fog az unlock? (máshol azt olvastam hogy valami rom fix kell másikokhoz)
Megköszönném ha valaki fölvilágosítana! -
Imdre
aktív tag
Láttam én is, de fogalmam sincs hogy csinálták. Nekem a CM7 hozta a legtöbbet, de a gyári romhoz képest csiga lassúnak tűnik
. Lehet kipróbálom amit Te használsz... Még Atrix-on nem próbáltam ICS romokat, tárhelyem meg van bőven backup-nak
De nem a benchmark programok miatt, mert hozhat nekem bármilyen eredményt, nálam a használhatóság, stabilitás a döntő.
Bár lehet megvárom a gyári ICS-t, ha azt is úgy eltalálják, mint a 2.3.6-os AT&t romot, akkor nem is keresek alternatívákat. -
Imdre
aktív tag
Szia! A telepítéskor valószínűleg az 1GHz-es kernelt választottad - ahogy nézem. Három kernelt tartalmaz a telepítő: 1-,1,3-,1,45GHz. A programmal (gondolom Antutu cpu progi) csak az órajelhez tartozó feszültséget tudod 25mV-onként állítani.
Egyébként nem rossz az a 6300-as érték, nekem 6275 volt a legtöbb Cm7-en és 1,3GHz-es kernellel. Bár a gyári gyomlált rom nekem sokkal gyorsabb 1GHz-en, pedig antutu csak 5200-at adott rá. Így én maradtam a valós sebességnél a benchmark helyett.
A légyeg, kernelt kell cserélned az órajel emeléshez. -
matepalfi
aktív tag
köszönöm szépen
az lenne a kérdésem, hogy rootoláshoz kell e az előtte lévő Unlock rész? vagy az csak akkor kell ha unlockolni akarom?
Úgy értem, hogy máshol akkor rakják így sorba, ha ezek egymás előfeltételei, vagy itt csak egybe leír mindent?
a fastbootnak van valami előfeltétele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kés topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- Iphone 16 plus 6db folia + ajándék tok
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr titán, makulátlan, független, 2026.12.08. garancia!
- Redmagic 10 Pro gamer telefon eladó ! Újszerű, EU modell.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest