- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Pepeninho #1807 üzenetére
Te itt úgy írogatod az Atrix2 romokat, mintha tudnál valamit. Azt sem tudod, hogy milyen rommal jön, és hogy van-e jobb rom rá.
Ezzel nem akarlak lebeszélni, mert én tuti motorolát vennék, de ha arra számítasz, hogy romot cserélsz, akkor lehet, hogy csalódni fogsz.
Továbbá magyar rom 90%-ban nincs Atrix2-re. Atrixra is csak az van, amit premetével megcsináltunk. Viszont nekem fogalmam sincs, hogy Atrix2-re hogyan megy a rom készítés.
-
premete
veterán
válasz
Pepeninho #1807 üzenetére
Nekem már majdnem mindegyik volt, angolul használom őket, a romokból ami nem kell, azt kitörlöm. Samsunggal és SE-nal szívtam már, lóf@szt sem ér a szerviz, ha garanciában is akarnak veled fizettetni 110 ezret, ha az alaplap fogja magát, és elfüstöl (samsung) illetve 10 ezret, ha a ház magától elreped (Xperia); volt kb. 10 Motorolám, abból 1 látott szervizt, hangszórócsere miatt egy defy, illetve 5 év HTC okostelefonból 1 volt szervizbe, a Desire HD, előtte egy sem.
Ha benézel ezek topikjaiba, a samsungok és a SE-k tele vannak hibákkal, beégés, színhibák a samsungoknál, repedezés az SE-oknál. SE nem kéne még egyszer, 2 volt, mindkettő gyalázatos volt, supportostól, mindenestől.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Amazon Fire TV stick/box
- Dacia topic
- EAFC 26
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest