- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
rum-cajsz #3514 üzenetére
nem a lapdockkal van baj, hanem az árával. én pont most kezdtem el használni, mert az external keyboard helper tökéletes magyar klaviaturát biztosít hozzá. szerencsére a JB flash támogatás hiánya miatt amúgy se gondolkodok cserén. épp kezdem bosszankodni a relatív rövid készenléti időn, amikoris kiderült, hogy a 3G hálózaton majd kétszer hosszabb ideig bírja mint a 2Gn.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
somlac7 #3499 üzenetére
Igen sajnos a 4,3 coll lett a legkisebb standard a prémium kategóriában. Az atrix külső mérete alig nagyobb a kijelzőnél, így is csak pont elérem a kijelző tetejét 1 kézzel, pedig hosszú ujjaim vannak. A kipróbált 4,3-asok kivétel nélkül kényelmetlenek 1 kézzel. Ráadásul hardveresen sincs akkora előrelépés a 2 évvel ezelőtti állapothoz képest. Kövezzetek meg de nekem a ICS vagy JB update se hiányzik. Ami fontos, a készenléti idő, stabilitás, kompatibilitás a friss programokkal. Amíg az android platform 48%-án még GB fut, addig ez miatt biztosan nem kell aggódni. Ami viszont fájó pont, az a flash hiánya a JB esetén, már csak ez miatt sem gondolkodom cserében. Ez a jelenlegi webes szabványok ismeretében egy két évig még szempont lesz. Hab a tortán a lapdock, nekem stock GB alatt stabil, így nem piszkálom, hanem használom az atrixot.
-
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
littlelion21 #3118 üzenetére
A két év garis telefon rendes gyári garanciát jelöl, és Magyarországon is van szervize, a Cordon, a Partnero által forgamazott RAZR-om is ilyen volt.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
Matada2.3 #3054 üzenetére
Bosszantó ez a frissítés hiánya, de a telefon nekem gb vel is eszméletlen gyors, szépen tolja a lapdockot is, nrm akad, nem fagy. Kb 2hete indítottam el utoljára, azót csak töltögetem. Izmos használat mellett is garantáltan kibírja 1 napig. Hasonló készülék ilyen paraméterekkel NINCS jelenleg a piacon.
Paraméterek: 4colnál nem nagyobb, 3,5 nél nem kisebb kijelző, prémium felépítés, magas dpi, jól optimalizált op rendszer, baráti ár. Mondjon valaki ennek megfelelő másik tipust bárnelyik gyártótól. -
drzsoo1
aktív tag
válasz
rum-cajsz #2972 üzenetére
Már az is valami, hogy nem törölték a "further plans coming soon" bejegyzést európára az atrix esetén, atrix2 pedig az USA ban is ugyanitt tart. európába jött hivatalosan atrix, atrix 2 nem, ez miatt lehet hogy mégis lesz belőle valami. Ha nem jön az ICS, akkor viszont kapjuk a 100 dollár bónust, amit a motorola most beígért?!
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
premete #2879 üzenetére
Atrix 2 nem volt a kezemben, RAZR volt, és a 4,3 coll pont annyival nagyobb, hogy a kényelmes használatot akadályozza, ha 1 kézzel akarom használni, hiába kisebb a készülékház. Az atrix2 nekem nem tetszik, ez izlés kérdése, persze. Az atrix kijelzője fényévekkel jobb, mint a RAZR amoled-je, lehet hogy az atrix2 ebből a szempontból még jobb, mindenesetre kisebb pixelsűrűséggel rendelkezik, és az összehasonlító videókon is jobbnak tűnt az atrix.Remélem az atrix is megkapja az ICS-t, ez még függőben van, mindenesetre a szeptemberi Moto bemutatón halvány reménysugár felderengett a bejelentéssel.
-
drzsoo1
aktív tag
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
Kispósi #2829 üzenetére
pont az atrixnál lóg ki a lóláb, hiszen hardveresen 100%osan fel van készítve a jb-re is. A tempójukat látva kicsit szkeptikus vagyok. Ha a motoblur helyett a google alap felületét adnák, amire igy van némi esély, akár sikerülhet is. Ami érdekeség még, hogy a milestone 2 helyett még sehol semmi európában.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
Matada2.3 #2813 üzenetére
A razr tulajok is könyörögnek, ott bejelentették, hogy jövő héten ics frissítés, 3 héttel ezelőtt. Mindezt úgy, hogy a készülék tavaly októberi bemutatásakor már beigérték az ics frissítést, eltelt majdnem egy év, megjelent a jb, és még mindíg sehol semmi.
Megjavult a media dock, valamilyen kontakt hiba miatt nem töltött, ezért nem volt jó. most hogy tölt, megjelent a webtop menü a hdmi nél, és szépen működik is. A készülék képernyője egy nagy touchpad, kinyitható rajta egy billentyűzet, így már használható. -
drzsoo1
aktív tag
válasz
Matada2.3 #2801 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Ezek szerint a gyári rom nem tudja a HDMI mirroring-et, kell hozzá custom rom? A HDMI csatlakozáskor 2 lehetőség közül választhatok ( média vagy mirroring) de ez utóbbira nem történik semmi. A RAZR simán tudja, ez lenne az értelme a HDMI-nek.
A másik kérdésem, hogy JB alapú rom, ami stabil, napi használatra alkalmas, létezik-e. Érthetetlen, hogy még a gyári ICS frissítés is csak planning fázisban tart, holott a GB nem támogatja a dupla magot, ergo a dupla magos procinak így nem sok értelme van. -
drzsoo1
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni. Pár napja vettem Atrixot használtan, az alábbi kérdéseim lennének.
Kaptam hozzá media dock-ot, de nem tölti a készüléket. Gondom ez hardveres gond, nem tulajdonság( a töltő rá van dugva). HDMI esetén a SE Neo telefonom a teljes képernyőt kirakta a tv-re. Youtube video, játék nézhető volt a tv-n, itt azonban csak a media felület jelenik meg. Lehet valahogy váltani? A status bar-on megjelenő hdmi választó alsó menüje esetén-miszerint hagyja a telefon. aktuális programját futni, miközben a dockban van- csak a Motorola logó jelenik meg a tv-n.
A telefon romja ezt írja. 45.0.27MB860.NonEFIGSRetail.en.EU kernel e13392@zch68lnxdroid46#2
Létezik, hogy ez nem gyári rom?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- BestBuy topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Mini-ITX
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged