- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
válasz
bullapo #4072 üzenetére
Szeva !
Én a 7.2-s legutolsó MROM-t használom. Sose problémázott, hogy van-e vagy volt-e sd kártyám (nagyon ritkán tettem bele). mindig minden programot tudtam használni és telepíteni is. Szépen ment minden progtram a belső tárhelyre.
Az előttem szóló is jól mondja, ez csak be állítás kérdése, hogy melyik program hova mentsen, vagy hogy hova telepítsd őket.
-
Tomacko
őstag
válasz
bullapo #4061 üzenetére
A legtöbb rom-t úgy tudod feltenni, hogy felmásolod a zip file-t a telefonra vagy memo karira valahova, aztán belépsz recovery-be végig csinálod a wipe-kat és aztán telepítheted is a rom-t amit kinéztél, legtöbbjében benne van a hozzávaló kernel is. Én nem igazán értek hozzá, hogy melyik verziós Atrixra mi rakható rá stb, de a nagy általnosságot nézve ez a feltelepítésük módja.... Várj meg egy hozzá értő segítséget előbb.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
bullapo #4051 üzenetére
Ha egy főzött rom volt rajta (amit gyanítok) akkor lehet, hogy megölted a telefont azzal a frissítéssel.
Megpróbálhatod első körben a full wipe-ot, második körben pedig megtudni, hogy milyen rom volt rajta, és azt visszatenni recoveryből. Ha a fentiek nem mentek, akkor a gyári rom "flasselés" maradt az utolsó esélyed.
Mielőtt ezekbe belevágsz, alaposan olvass utána, mert ha még menthető a dolog, de valamit elbaltázol, akkor már könnyen lehet féltégla a telefon. Kezd azzal, hogy ezt a nem túl hosszú fórumot végigolvasod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Cyberpunk 2077
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tőzsde és gazdaság
- Call of Duty: Black Ops 6
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Trollok komolyan
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged