- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
-
bkri
tag
válasz
Pubszon #3475 üzenetére
Sziasztok!
Még csak most olvasom (lehet nem pontos az infó) de kiverte a biztosítékot nálam... Igaz, hogy jelen pillanatban egy ROM sem kezeli a két magját az Atrix-omnak????!!!!! Meg normális hardveres gyorsítás sincs egyik ROM-ban sem????!!! Most ez komoly, vagy urban legend? Ha van olyan ROM ami TUTI kezeli a két magot meg a max. hardveres gyorsítást, akkor az melyik? Köszi a segítséget!
Üdv: BK
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Pubszon #3445 üzenetére
Én nem próbáltam ki végül, és most már nem tudom, de a 13-i kiadásról jókat írnak a fórumában.
Ha jól láttam, még a Chrome is működik végre.Elég rövid lista a bugokról:
HDMI scaling / landscape image orientation
Swype
Dock audio (?)
Internal Sdcard storage mount via USB
Camera view finder incorrect aspect ratio (pictures are fine)
Video Recording -
nortol
senior tag
válasz
Pubszon #3367 üzenetére
Ha érdekel, akkor itt van az xda-s topikja, olvass utánna, lesz mit, mert jó hosszú :-)
Minden esetre arra készülj fel, hogy ami nem gyári, vagy nem cm7 azzal minddel kompromisszumokat kell kötnöd.
-
nortol
senior tag
-
Matada2.3
veterán
válasz
Pubszon #2581 üzenetére
Magyar is von benne. Nagyon gyors, jó akkuidő, szinte minden megy. A JB maga nagyon szép (kinézet) + google now
Nincs hardware gyorsítás, kicsit akad a főképernyő, a kamera app videofelvétele nem megy (külső programmal megy), játékokkal a helyedbe nem játszanék még rajta (angry birds stb. az akadás mentesen megy, nincs webtop és ujjlenyomat érzékelés. Nagyjából ennyi.. Nekem bevált -
premete
veterán
-
premete
veterán
Ha nem hardveres oka van, akkor romot 100%-os, teljes feltöltöttségnél cserélj, akkor nyomj a wipe dalvik alatt wipe batt. statot is. Ha nem mutat 100%-ot, akkor is hagyd töltőn pár órát, mielőtt romot cserélsz. Utólag ugyanezt a marketből a batterycalibration-1.2.apk-val is meg lehet párszor próbálni, majd utána hagyni teljesen lemerülni, majd teljesen feltölteni és ezt megismételni. Nem vagyok benne biztos, hogy a %-ot az atrix pontosan mutatja alapból.
-
-
macsek18
aktív tag
Szerintem most téglásítottam a telóm
Találtam egy recoveryt amit felraktam és láss csodát,elindult recoveriben. Csináltam gyorsan egy backup-ot és felraktam a leírás szerint az alábbi ROM-ot és a Kernelt.
http://www.atrixforums.com/forum/motorola-atrix-roms/7478-alexystems_os-custom-rom-blur.htmlmajd reboot és a következőt kaptam: Faild to boot 2
Starting RSD mode.
A gond az,hogy sehogy nem bootol be.
Na most mit csináljak?Ha van még itt valaki?! -
ADAM1337
nagyúr
Az jó hír nem néztem még xda-n a telo forumát, hát jah sajnos mindegyiknek van.
Igazság szerint ezzel meg az lg o2x-el szemezek.
De nagyon erre hajlok max 4 col nálam a határ, és ennek jobb a felbontása az o2x pixeles volt nekem hiába az ips panel (Ezt még nem nyomogtam de sort kerítek rá mielőtt beleugranék az tuti), meg ebbe nagyobb a tárhely és a ram is több. -
bwoay
nagyúr
thx, m8!
én is úgy gondoltam, hogy faszságokat írnak, de adtam annak 1-2% esélyt, hogy én vagyok tájékozatlan, mert annyi helyen láttam ezt a 2 féle színt, hogy megingott a saját ítélőképességembe vetett hitem. már csak azt kellene kideríteni, hogy hol árulnak AT&T logos telefont, és hol van olyan, amin full "brandless" -
Moleman
addikt
-
zaskar
senior tag
Nekem Defy-m volt, de továbbra is tetszenek a Motorolák. Főleg az, hogy az Atrix-ot is kihozták 4 collos kijelzővel 120 mm-es méret alatt. Még egy ilyen gyártót nem tudok említeni, aki a 4 collt ne egy tepsibe helyezné el...
A kamera viszont nekem sem tetszik, és a Defyn sem tetszett. Van itthon tükörreflexes Nikonom és kompakt kamerám is, de nem tudom megérteni, hogy manapság miért nem lehet egy olyan kamerát belerakni 100 ezer Ft-os telefonokba, mint anno az N82-es Nokiámban volt. Annak lassan 4 éve, de a fotóit még a mai napig etalonként tartom számon a mobilos mezőnyben. -
g.i.
csendes tag
sziasztok,
meg tudnátok írni mi a különbség az MB860 és az ME860 között?
Azt tudom h az egyik amcsi másik európa-ázsia piacra készült és hogy az ME860 nem tudja a "HSPA+"-t. Ezen kívül vmi eltérés?
Hiába kerestem, nem találtam okot erre:
a 2 tel között a kis GSM boltokban kb 24e HUF különbség van és az MB olcsóbb (amelyik tudja a "HSPA+"-t).. 83k vs. 107k.
köszi.. -
Rascally81
aktív tag
Ok!!:-)
Ha nem leszek nagyon türelmetlen,,akkor nem esek neki egyedül..:-)))
De félek az leszek,mert ez a gyári Rom kiakaszt,hogy még a wifi hotspotot sem tudom bekapcsolni,,mert valami progi kell hozzá,a proginak meg root jog kell,,,,,szóval bukó!!!
Ha valaki mégis tudna most segíteni.......szivesen veszem!!!!Jaa,amúgy ezt találtam:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1138204
ez már nem előre unlockolt és rootolt rom??
Ha ezt simán felrakom RSD-vel az nem jó nekem??
Ez a teló tuti beleborít a koporsóba....... -
CyberNetik
csendes tag
Akkor viszont nem értem hogyha nincs Motyorola forgalmazó akkor itt hogy árulják????
Na de mind1 nem lényeg!
A lényeg hogy légyszives keress nekem 107es ezerért max. -
Phoenixy
senior tag
-
-
tjb007
nagyúr
Nem tudom, hogy Angliában hogyan működik a rendszer, érdemes lenne az eBay topikban megkérdezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest