- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullapo
tag
Köszi. Szerintem biztos nem a launcher csinálta.
Tetszett ez a 7,2 rom csak mindent az sd kártyára akart menteni, igy nem üzemelt a kamerám és diktafon se,
programokat már nem is próbáltam telepíteni lehet azt se engedte volna. Az én telóm meg valamiért nem ismeri fel az sd kártyákat. -
bullapo
tag
Köszönöm a segítséget.
Feltettem a epinter-olympust, minen oké vele.
Mindig hiányolok egy olyan funkciót hogy a vissza gomb hosszan nyomására kilépjen az alkalmazásokból, és ne fusson a háttérben. A facebookból is csak úgy tudok kilépni hogy long out , mikor belépek meg megint be kell írnom a jelszót. Nincs az xdan erre valami recoveryből telepíthető modul? -
bullapo
tag
válasz
Tomacko #4062 üzenetére
Köszi szépen!
Talán majd fel néz valaki aki ért is hozzá.
Romot fel tudom tenni , csak magasabb verziószámú romot nem merek hátha nem lesz hálózat vagy valami.
Htc nél is cserélgettem valamikor, ott külön kellett a hbootot is meg a kernelt is frissíteni, nem ment fel a rommal. -
bullapo
tag
Nekem nem látja a 32gigás memória kártyát.
Ezt a fajta romot szeretném feltenni "nem tudom hogy mennyire jó" : Epinter's CM10 (4.1.2) Kell hozzá kernelt frissíteni? Ha van ennél jobb Jb rom, akkor linkjét beszúrná ide valaki? Köszönöm!
Ez van rajta most Nottach trix 1.3 , 2.3.6 verzió, kernelem :2.6.32.9
Kernel sem tudom hogy kell cserélni, magyarul nincs is leírva hogy hogyan kell. Ha Fastboot módba rakom a telót melyik programba meg pontosan hova kell írni a parancsokat? -
bullapo
tag
Hátlapot lehet valahol venni hozzá? zavaró hogy kopott
-
bullapo
tag
válasz
rum-cajsz #4054 üzenetére
Köszi megoldódott a probléma, fasthboot menüben jöttem rá nehezen hogy kell belelépni a recoverybe.
Feltettem a Nottach trix 1.3 romot, tetszik gyors is magyar is, és működik minden rajta.Azt szeretném még kérdezni ha jb vagy ics romot tennék rá, akkor kernelt külön kell valahogy frissíteni, vagy a rom telepítése közben frissülni fog az is?
És hogy azok birnak e annyi üzemidőt mint a 2.3.6- os verziók?
A rádiót is lecserélném ha lehet mert a telenornank borzalmas gyenge a térereje 3g ben.
Tudna valaki linket küldeni a rádiók letöltési helyéről, valahol láttam de nem élt a link.Még ami fontos lenne recoveryből feltehető modul, amivel a vissza gomb hosszú nyomására kilépne az alkalmazásokból , hogy nem maradjon benne a memóriába. Nem tudom hogy ennél a típusnál van e erre lehetőség, a htc telefonomnál volt olyan hogy back kill active app,
Előre is köszi a segítséget. -
bullapo
tag
Igazából jó nekem az a rom ami rajta van .
Folyamatosan újra indul . Ha kiveszem az akkut , beleteszem újból egyből elindul a telefon és kezdi .
Még tölteni sem lehet így.
Valaki segíthetne mit csináljak vele. -
bullapo
tag
Sziasztok!
Most vettem egy ilyen telefont használtan.
Ráléptem a rendszer frissítés gombra , letöltött 40 mb körül valamit , újraindult a készülék és felkiáltójel meg zöld kis droid van fekete képernyőn. Ha kiveszem az akkumulátort csak úgy tudom elindítani , de ahogy elindul egyből újraindul a készülék és kezdi előröl.
Még annyi hogy indításkor a bal felső sarokban azt írja ki hogy unlocked.
Most nyitva van a bootloaderem?
Titanium backup programot feltettem rá , az nem működött rootolva nincsen.
Nem tudom mit csináljak vele. Lecserélném szívem szerint a romot ics re vagy jb re ,meg a magyar nyelv is jó lenne bele, de még sosem volt motorolám azt se tudom hogy kezdjek neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest