- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hohohohóó...
tag
válasz
Tomacko #4306 üzenetére
Én csak azt tudom, hogy itt ahol lakom, az emberek kb. úgy vesznek telefont mint fogkefét és többnyire a két említett 'márka' van jelen. Mindkettőre igaz az állításom. Komoly szoftveres és hardveres problémáik vannak. Mivel használati eszközként kezelik, különösen a divatos fém készülékházasok a 0 rugalmasság és maximális belső helykihasználtság, a rugalmas ütéscsillapító elemek hiányában, törnek mint a ropi. Felszállsz egy buszra, metróra és körülnézel, az említett készülékek néha fele törött. környezetemben rendszeresen mennek szervizbe ezek, különböző hibával. Nekem eddig szinte mindig kifutó vagy már kifutott felső kategóriás ill, strapa telefonjaim voltak, egyszerre jellemzően 2, cseréjüket kb. mindig a jó minőségű aksik eltűnése, vagy komoly erőbehatás okozta. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen ócska szintig jutnak ilyen árak mellett. Csak a régi nagyok tartották magukat valamennyire a minőséghez, a többinél ez nem szempont. Lenovóm az nekem is majdnem lett 2. telefonnak, 120 dollárért egy 2 kártyás ütésálló darab, de az időközben megszűnő egyik számom és a batár méret miatt kiábrándultam belőle. Az áruk és méretük is nőtt azóta, úh. már nem is figyelem őket. A trendeket pedig a gyártók alakítják és nem a vásárlók.
Mára eljutottunk odáig, hogy nem létezik egyetlen olyan telefon ami igazán tetszene, megfelelne az igényeimnek.
A Moto x ellen egyedül a pár hete megjelent Sony z1 compact tűnt alternatívának papiron, de kipróbálva, a várakozások után kiábrándító volt. (Ez egyébként most nem nekem lesz.) így várhatóan pár napon belül megrendeljük a Motot. -
ADP10
aktív tag
válasz
Tomacko #4189 üzenetére
Minden igaz amit leírtál, én csak egyetlen dologgal egészíteném ki. A 4.0 és a 4.1 szerintem nagyon messze van a mindennapos használatra való állapottól, ill. abban sem vagyok biztos, hogy a közeljövőben bármelyik is elkészülne, látva a bugok listáját és a haladási tempót.
Ettől függetlenül a GB-alapú romokkal tökéletesen használható, nekem nem hiányzik semmi az ICS-ből, pedig én is JB-ről váltottam vissza. (A fene sem gondolta, hogy ez a hardver megállt a GB-nél...)
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
Tomacko #4168 üzenetére
4.x tele van nélkülözhetetlen funkciókkal, pl. a hardveres grafikai gyorsítás is ilyen. Használtam 35 körül vesztegetik az atrixokat, ami remek vétel lenne. Htc sensation, vagy s advance után fogok nézni, azok vannak kb. egy árkategóriában. Nagyobb gyártók, több fejlesztő, több stabil rom. Sajnos ennek a telefonnak nem valami nagy a felvevőközönsége, így nem valami gyors rá a fejlesztés. Ha lenne akkor sokkal jobb telefon lehetne a fent említetteknél, de most szerintem kihagyom. Xperia p is jó, de kicsit drágább.
-
nortol
senior tag
válasz
Tomacko #4089 üzenetére
Some users have screen tearing with the current kernel code (look this post), so use this kernel:
http://goo.im/devs/epinter/olympus/kernel-cm10.1-20130826_1436-epinter-olympus-hporch32.zipNéhány felhasználónál képernyő akadozás tapasztalható az aktuális kernelkóddal(nézzd meg ezt a hozzászólást), akkor használd ezt a kernelt...
Nagy vonalakban így hangzik magyarul...
Mostmár eltudod dönteni, hogy kell e neked az a plussz kernel.
Csak azt kellene értelmezni amit láthatsz is abban a rövidke leírásban...
-
bullapo
tag
válasz
Tomacko #4062 üzenetére
Köszi szépen!
Talán majd fel néz valaki aki ért is hozzá.
Romot fel tudom tenni , csak magasabb verziószámú romot nem merek hátha nem lesz hálózat vagy valami.
Htc nél is cserélgettem valamikor, ott külön kellett a hbootot is meg a kernelt is frissíteni, nem ment fel a rommal. -
Kispósi
aktív tag
válasz
Tomacko #3996 üzenetére
a kamera néha sz@rakodik, nem akar elindulni persze akkor amikor leginkább kellene
Video felvétel, de azt nem is nagyon erőltetem. Nincs HWA (bár nekem nem hiányzik) Tehát nekem csak a kamera a zavaró de az is 10-ből 1x. Hirtelen ennyi jjutott eszembe, de már több mint fél éve használom
-
tekoteko
tag
válasz
Tomacko #3953 üzenetére
Köszi, lesem azt a l.blogot.
Amúgy van tapasztalatod JB rommal?
Mennyire akkuzabák? Pl az én régi GB.mhez képest mi lehet?Pl. Ha EZT kinéztem.
letöltöm a romot, INNEN , a gappsot, és a kernelt is innen.
Majd recovery-be megcsinálom a reseteket, felteszem a romot, majd a gappsot... a kernelt mikor kell? vagy tegyem fel a kernelt, restart, és azzal a kernellel tegyem fel a romot és a gappsot?
Belső tárhelyről mehet a dolog, vagy külső sd ???
Ez szerintetek mindennapos használatra megfelelne? Video mennyire nem megy benne?
Thx
-
törölt tag
-
Matada2.3
veterán
válasz
Tomacko #3925 üzenetére
Szia,
Sajnos nem sikerült megoldani valamiért azt csinálja mint régen, egyik rádióval se megy, csak nekem van ez a problémám mellesleg. Sokkal jobb az akkumulátor, a 3D és sokkal folyamatosabb, front kamera megy, a vaki is éledezik már. Összességében sokat javult de még mindig van pár dolog.
-
duo
addikt
válasz
Tomacko #3848 üzenetére
jó hogy ezt mondod, mert a zte-re is gondoltam ezek szerint akkor ez korrektebb. gyanítottam amúgy, de jó ezt hallani mástól is.
Köszi!másfelől már csak az a lényeg hogy likvid legyek és akkor beszerzem a vasat. (ha rendesen megy a wifije és működik az érintőképernyő.
A Simpson családban volt egy rész mikor Homér kitalálta hogy zöldséget fog termelni. a kezdeti sikertelenség után az atomerőműbül ahol dolgozik hazahordta mütrágyának a radioaktiv hulladékot és mindenféle elburjánzott mutáns növény nött a kertben pl paradicsom és dohány kereszteződése kivül piros paradicsom belül feketésbarna trutyi. Na ez volt a paradihány (tomacco) ( és ahogy kóstolták és fujjogtak meg köpködtek már kattantak is rá a nikotin miatt)
a piacon jött egy fószer, megkóstolta, elkezd öklendezni: fúj de undorító!Megveszem mindet!
Na így. -
Matada2.3
veterán
válasz
Tomacko #3851 üzenetére
Mint mondtam volt, a következő alpha mostanában fog kijönni és azt is mondtam, hogy most nagyon ráfeküdtek az optimalizálásra azaz: kód tisztogatás, frekvencia játék, proci deep sleep javítások, fogyasztás béli javítások.
Nemsokára kijön és akkor tesztelem egy kis segítséggel. ja igen + finger print is van már.
btw elkezdtem szerkeszteni az első hsz.-t ha valakinek van bármi speciális kívánsága csak sóljon és bele írom
-
nortol
senior tag
válasz
Tomacko #3768 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/re_motorola_atrix_a_m_atrix_fogva_tart/hsz_3703-3703.html
Én sosem használtam sd kártyát, így nekem nem voltak rebootok, de egyre kevesebb embernek vannak reboot problémái...
Nekem atom stabil a rom, hibát nem nagyon tapasztaltam.
-
RAiN91
őstag
válasz
Tomacko #3754 üzenetére
Azt elég olcsón sikerült venned, mert egy komplett ház is nagyon olcsó hozzá. Ebay-en egyébként 15e körül vannak a törött digitizeresek, ezeknek is nagyon lement az áruk.
Volt már sok telefonom, Atrixhoz hasonló tudású Samsungok, HTC-k, de az Atrix tetszett a legjobban, főleg az, hogy nincs olyan hatása a kezemben, hogy ha leejtem, kettétörik az egész, mint a Samsung és a HTC-nél. És hiába egyszerű a formája, szerintem nagyon szép. -
törölt tag
válasz
Tomacko #3708 üzenetére
Szia!
Nem titok - Webtopot szeretnék használni és úgy tűnik a MIUI + a CM7 ezt nem tartalmazza.
Annyira még új nekem az Atrix, hogy tudjam, mi kéne, lehet, hogy maradhat a CM és mellé tudok rakni Webtop-ot - itt még nem tartok, hogy átlássam. Az tűnik biztosnak, hogy felrakom a gyári ROM-ot (SBF-et) ami tartalmazza ezt és a többit majd meglátom. Már, ha nem téglásítom menetközben -
Matada2.3
veterán
válasz
Tomacko #3662 üzenetére
Üdv a csapatban!
Szerencséd van akkor mert egy Int, készüléked van aminek a bootloaderje is föl van nyitva innentől ha karod tehetsz rá romokokat és kerneleket is. Mielőtt nekikezdesz előtte nézd meg. hogy van-e rajta CWM vagy TWRP recovery
[link]
Vagy egyszerűbben is megnézheted úgy, hogy a bekapcsolásnál nyomod a hangerő le gombot hosszan amíg az unlocked feliratnál más jelenik meg, (fastboot?) na onnan addig nyomogatod lefele a hangerő gombot amíg nem látod azt h android recovery (kb. 5 lefele gomb) és ott egy fölfelét nyomsz és benne is vagy a recoverybe
itt válogathatsz kedvedre a romok közül
-
Matada2.3
veterán
válasz
Tomacko #3658 üzenetére
Az, hogy mikori az a dobozon és a az aksi alatt is megtalálható (de az nem annyira fontos inkább a softwarere kell odafigyelni)
az, h zárt-e úgy kell ménezni h megnézed milyen gyártási számú android van rajta, nagyrészt a 2.3.4-esek szoktak zártak lenni (nekem nem volt az)
(#3659) Laci2013:Sajnos én nem értek ehhez :/
-
Matada2.3
veterán
válasz
Tomacko #3655 üzenetére
Szia, érdemes odafigyelni a digitizerre azon belül is, hogy nem hibás-e, érzékel-e mindenhol. Amire még érdemes az a software, hogy mikori a készülék mert az újaknak zárt a bootloaderje ami azt jelenti, hogy nem vagy nehezen tudsz majd romolni. A kameramodul olyan mint a defy-be (tudom mert nekem is volt) jobb képeket lő az újabb software miatt és végül, minden atrix független akár AT&T-s akár vodás stb.
(#3656) Rascally81:
[link][link]
[link]Örülök, hogy bővül a csapat
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Windows 11
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest