Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
válasz Tomacko #3655 üzenetére
Szia, érdemes odafigyelni a digitizerre azon belül is, hogy nem hibás-e, érzékel-e mindenhol. Amire még érdemes az a software, hogy mikori a készülék mert az újaknak zárt a bootloaderje ami azt jelenti, hogy nem vagy nehezen tudsz majd romolni. A kameramodul olyan mint a defy-be (tudom mert nekem is volt) jobb képeket lő az újabb software miatt és végül, minden atrix független akár AT&T-s akár vodás stb.
(#3656) Rascally81:
[link][link]
[link]Örülök, hogy bővül a csapat
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
válasz Tomacko #3658 üzenetére
Az, hogy mikori az a dobozon és a az aksi alatt is megtalálható (de az nem annyira fontos inkább a softwarere kell odafigyelni) az, h zárt-e úgy kell ménezni h megnézed milyen gyártási számú android van rajta, nagyrészt a 2.3.4-esek szoktak zártak lenni (nekem nem volt az)
(#3659) Laci2013:Sajnos én nem értek ehhez :/
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
válasz Tomacko #3662 üzenetére
Üdv a csapatban!
Szerencséd van akkor mert egy Int, készüléked van aminek a bootloaderje is föl van nyitva innentől ha karod tehetsz rá romokokat és kerneleket is. Mielőtt nekikezdesz előtte nézd meg. hogy van-e rajta CWM vagy TWRP recovery [link]
Vagy egyszerűbben is megnézheted úgy, hogy a bekapcsolásnál nyomod a hangerő le gombot hosszan amíg az unlocked feliratnál más jelenik meg, (fastboot?) na onnan addig nyomogatod lefele a hangerő gombot amíg nem látod azt h android recovery (kb. 5 lefele gomb) és ott egy fölfelét nyomsz és benne is vagy a recoverybe
itt válogathatsz kedvedre a romok közül
Finn the human
-
törölt tag
válasz Tomacko #3708 üzenetére
Szia!
Nem titok - Webtopot szeretnék használni és úgy tűnik a MIUI + a CM7 ezt nem tartalmazza.
Annyira még új nekem az Atrix, hogy tudjam, mi kéne, lehet, hogy maradhat a CM és mellé tudok rakni Webtop-ot - itt még nem tartok, hogy átlássam. Az tűnik biztosnak, hogy felrakom a gyári ROM-ot (SBF-et) ami tartalmazza ezt és a többit majd meglátom. Már, ha nem téglásítom menetközben[ Szerkesztve ]
-
RAiN91
őstag
válasz Tomacko #3754 üzenetére
Azt elég olcsón sikerült venned, mert egy komplett ház is nagyon olcsó hozzá. Ebay-en egyébként 15e körül vannak a törött digitizeresek, ezeknek is nagyon lement az áruk.
Volt már sok telefonom, Atrixhoz hasonló tudású Samsungok, HTC-k, de az Atrix tetszett a legjobban, főleg az, hogy nincs olyan hatása a kezemben, hogy ha leejtem, kettétörik az egész, mint a Samsung és a HTC-nél. És hiába egyszerű a formája, szerintem nagyon szép. -
nortol
senior tag
válasz Tomacko #3768 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/re_motorola_atrix_a_m_atrix_fogva_tart/hsz_3703-3703.html
Én sosem használtam sd kártyát, így nekem nem voltak rebootok, de egyre kevesebb embernek vannak reboot problémái...
Nekem atom stabil a rom, hibát nem nagyon tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
-
-
Matada2.3
veterán
válasz Tomacko #3851 üzenetére
Mint mondtam volt, a következő alpha mostanában fog kijönni és azt is mondtam, hogy most nagyon ráfeküdtek az optimalizálásra azaz: kód tisztogatás, frekvencia játék, proci deep sleep javítások, fogyasztás béli javítások. Nemsokára kijön és akkor tesztelem egy kis segítséggel. ja igen + finger print is van már.
btw elkezdtem szerkeszteni az első hsz.-t ha valakinek van bármi speciális kívánsága csak sóljon és bele írom
Finn the human
-
duo
addikt
válasz Tomacko #3848 üzenetére
jó hogy ezt mondod, mert a zte-re is gondoltam ezek szerint akkor ez korrektebb. gyanítottam amúgy, de jó ezt hallani mástól is.
Köszi!másfelől már csak az a lényeg hogy likvid legyek és akkor beszerzem a vasat. (ha rendesen megy a wifije és működik az érintőképernyő.
A Simpson családban volt egy rész mikor Homér kitalálta hogy zöldséget fog termelni. a kezdeti sikertelenség után az atomerőműbül ahol dolgozik hazahordta mütrágyának a radioaktiv hulladékot és mindenféle elburjánzott mutáns növény nött a kertben pl paradicsom és dohány kereszteződése kivül piros paradicsom belül feketésbarna trutyi. Na ez volt a paradihány (tomacco) ( és ahogy kóstolták és fujjogtak meg köpködtek már kattantak is rá a nikotin miatt)
a piacon jött egy fószer, megkóstolta, elkezd öklendezni: fúj de undorító!Megveszem mindet!
Na így.[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
Tomacko
senior tag
-
Matada2.3
veterán
válasz Tomacko #3925 üzenetére
Szia,
Sajnos nem sikerült megoldani valamiért azt csinálja mint régen, egyik rádióval se megy, csak nekem van ez a problémám mellesleg. Sokkal jobb az akkumulátor, a 3D és sokkal folyamatosabb, front kamera megy, a vaki is éledezik már. Összességében sokat javult de még mindig van pár dolog.
Finn the human
-
törölt tag
válasz Tomacko #3928 üzenetére
Itt egy jó pár darab:
Sima CWM zip, azaz recovery és hajrá.
Előtte cache + davlik wipe kell.
Az SBF-eket szerintem ne. Azokat RSDLite-al kell.Ami fura, hogy itt Gödöllőn a Defy -75 dBm-et ír, míg az Atrix -96-105 dBm-et.
És nem, a Defy nem dobálja el magát úgy, mint az Atrix.[ Szerkesztve ]
-
tekoteko
tag
válasz Tomacko #3953 üzenetére
Köszi, lesem azt a l.blogot.
Amúgy van tapasztalatod JB rommal?
Mennyire akkuzabák? Pl az én régi GB.mhez képest mi lehet?Pl. Ha EZT kinéztem.
letöltöm a romot, INNEN , a gappsot, és a kernelt is innen.
Majd recovery-be megcsinálom a reseteket, felteszem a romot, majd a gappsot... a kernelt mikor kell? vagy tegyem fel a kernelt, restart, és azzal a kernellel tegyem fel a romot és a gappsot?
Belső tárhelyről mehet a dolog, vagy külső sd ???
Ez szerintetek mindennapos használatra megfelelne? Video mennyire nem megy benne?
Thx
[ Szerkesztve ]
ETC.... i6plus 128Gb, galaxy tab S 10.5 .
-
Kispósi
aktív tag
válasz Tomacko #3996 üzenetére
a kamera néha sz@rakodik, nem akar elindulni persze akkor amikor leginkább kellene Video felvétel, de azt nem is nagyon erőltetem. Nincs HWA (bár nekem nem hiányzik) Tehát nekem csak a kamera a zavaró de az is 10-ből 1x. Hirtelen ennyi jjutott eszembe, de már több mint fél éve használom
[ Szerkesztve ]
-
bullapo
tag
válasz Tomacko #4062 üzenetére
Köszi szépen!
Talán majd fel néz valaki aki ért is hozzá.
Romot fel tudom tenni , csak magasabb verziószámú romot nem merek hátha nem lesz hálózat vagy valami.
Htc nél is cserélgettem valamikor, ott külön kellett a hbootot is meg a kernelt is frissíteni, nem ment fel a rommal. -
nortol
senior tag
válasz Tomacko #4089 üzenetére
Some users have screen tearing with the current kernel code (look this post), so use this kernel:
http://goo.im/devs/epinter/olympus/kernel-cm10.1-20130826_1436-epinter-olympus-hporch32.zipNéhány felhasználónál képernyő akadozás tapasztalható az aktuális kernelkóddal(nézzd meg ezt a hozzászólást), akkor használd ezt a kernelt...
Nagy vonalakban így hangzik magyarul...
Mostmár eltudod dönteni, hogy kell e neked az a plussz kernel.
Csak azt kellene értelmezni amit láthatsz is abban a rövidke leírásban...
[ Szerkesztve ]
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz Tomacko #4168 üzenetére
4.x tele van nélkülözhetetlen funkciókkal, pl. a hardveres grafikai gyorsítás is ilyen. Használtam 35 körül vesztegetik az atrixokat, ami remek vétel lenne. Htc sensation, vagy s advance után fogok nézni, azok vannak kb. egy árkategóriában. Nagyobb gyártók, több fejlesztő, több stabil rom. Sajnos ennek a telefonnak nem valami nagy a felvevőközönsége, így nem valami gyors rá a fejlesztés. Ha lenne akkor sokkal jobb telefon lehetne a fent említetteknél, de most szerintem kihagyom. Xperia p is jó, de kicsit drágább.
-
ADP10
aktív tag
válasz Tomacko #4189 üzenetére
Minden igaz amit leírtál, én csak egyetlen dologgal egészíteném ki. A 4.0 és a 4.1 szerintem nagyon messze van a mindennapos használatra való állapottól, ill. abban sem vagyok biztos, hogy a közeljövőben bármelyik is elkészülne, látva a bugok listáját és a haladási tempót.
Ettől függetlenül a GB-alapú romokkal tökéletesen használható, nekem nem hiányzik semmi az ICS-ből, pedig én is JB-ről váltottam vissza. (A fene sem gondolta, hogy ez a hardver megállt a GB-nél... )
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest