Hirdetés
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
nortol
senior tag
válasz
üzenetére
A több magot csak a frissebb kernelek kezelik. Ennyi az egész. És én sem vagyok meggyőződve már, hogy ez ennyire fontos, főleg, hogy a minap olvastam egy cikket, hogy a voda kiadott egy 1 magos telefont 15.000 Ft-ért, és már azon is vagy ICS vagy Jb fut...
Márpedig a jelenlegi helyzet az, hogy az xda-s developerek igaz, hogy nagyot alkottak azzal, hogy új kernelt barkácsoltak össze az atrix 4g alá, de az akkumulátor idő kicsinysége gyakorlatilag nem teszi lehetővé azt, hogy az ember a mindennapokban nyugodtan használhassa arra a telefont, amire azt ki is találták.
Nekem most cm7.2 van fennt és átlaghasználom a telefont, így 2-3 naponta kell töltőre tennem.
A másfél 2 nappal még kompromisszumot tudnék tenni, de jelenleg szerencsés esetben reggeltől estig elég az akkuidő az új kernellel. Egy napot nem lehet kihagyni töltés nélkül, ez pedig már nagyon kényelmetlen tud lenni.2.99-es Paranoid Android-ot: egy linket tudnál nekem adni? Kipróbálnám én is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest