- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
válasz
acura13 #4328 üzenetére
kezdésnek ajánlanám, hogy a fórumon belül használd a keresőt, nagyon sok kérdésedre gyorsabban meg kapod a választ mithogy itt várnál rájuk akár fél napokat is. Mivel nem mai típus, nem hinném, hogy létezne olyan telepítési és használati kérdés amire itt ne lelnéd meg a választ. De amúgy, igen, SD-re fel, CWM-l telepít és használ. Nem nagy durranás, csak ugye van még pár dolog amit érdemes lehet megnézni át böngészni telepítés előtt akár a régiók miatt is.
-
Tomacko
őstag
válasz
acura13 #4324 üzenetére
Szia !
Volt nem is rég kérdés az amiről érdeklődsz, olvass vissza légyszives és akkor találni fogsz linkeket is ami oda mutat ahova szewretnél eljutni. Az ujjlenyomat olvasóról én azt tudom neked mondani, hogy az csak gyári rendszerrel fog működni, szóval ha az mindenképpen kell, akkor le kell mondani a magyar nyelvről. A 4.0 vagy újabb rendszereket nem ajánlom, nem éppen mondhatóak el róluk, hogy 100%-t nyújtanak, valami kis problémába mindig bele fogsz ütközni rajta. Amiről biztosan tudom, hogy stabil azok a 2.3.7 alapon működő custom romok. MROM, Neutrino, de van még pár, szintén említve lettek pár hozzászólással korábban. Hogy melyiket ajánlanám ezek közül? bármelyiket, igazából ez szubjektív, mert nem sok a különbség bennük, leginkább talán a felületek kinézetében mások.
Tomi
-
Tomacko
őstag
válasz
acura13 #4311 üzenetére
Simán el fut rajta bármelyik, nincs avval baj, csak én nem használtam őket. De Matada aláírásban találsz egy linket, na ő ott szépen össze szedte melyik rom mit tud, miben jó-rossz, melyiket fejlesztik még mindig stb.stb. Érdemes átolvasni még rom telepítés előtt és az összefoglalót is az első hsz-ben, valamint, ha nem egyértelmű keress rá fórumon belül. Mivel kevesen vagyunk és ritkán olvassuk mi történik itt az a leggyorsabb módszer választ taláni.
....most nézem, hogy meg változott az aláírása neki is, itt van Matada Blogja
-
Tomacko
őstag
válasz
hohohohóó... #4305 üzenetére
Nem tudok veled teljesen egyetérteni. De tény, hogy nagyon jót tett a Moto-k a Google felvásárlás, látszott a szoftveres részen mindenképp. Tény az is, hogy sok régi gyártó nem képes a piacon megmaradni, mert valamit nem jól követ a trendekben divatokban, vagy csak szimplán egy elavult stratégia mentén dolgozik és nem hajlandó letérni róla, és inkább tönkre megy de az elveken nem változtat.... Másik tény, hogy az általad említett gagyikat veszik az emberek, viszont azt is el kell fogadjuk, hogy bizony azoknak a nagy része már nem gagyi kukába való gusztustalanság. Nézd pl az alárásomat, Ascend P6 a vége, a Huawei-t semmire se tartottam én sem eddig. Na de ez a telefon ez bizony finoman szólva is top3 a kategóriájában. Leszámítva azt hogy a sajátos chipset miatt sok játék nem kompatibilis (na de külsőre sem a játékosoknak szánták) más nincs vele, hibátlanul működik, nem akad, nem gondolkodik stb. A hazai piac pedig duplán érzékeny az árakra és a hozzá kapott minőségre, mint a nemzetközi piac, ezért is van az, hogy itthon még inkább teret nyertek a távolkelet "csodái".
Én, hogy a Lenovo-hoz kerül a Motorola, biztosan nem vennék csúcskategóriás telefont többet.
-
Tomacko
őstag
válasz
Matada2.3 #4279 üzenetére
Sajnos azért vannaka a Sony-nál is bakik bőven a frissítésekkel, van hogy fél évet is csúszik és szarvas hibákkal érkezik. viszont tény, hogy nem nézik levegőnek a felhasználókat olyan szinten mint a motorola az erópai embereket.
ugyanakkor én marhára nem értem a frissítési mániát sok embernél, mivel többségük nem hoz hatalmas változásokat. legtöbbje csak annyit, hogy amit eddig le kellett tölteni az most bele lett építve.... Az optimalizáltság és felhasználási idő javulás az oké, a többit nem nagyon értem
-
Tomacko
őstag
Üdv !
Lehet vissza térnék az Atrix fanok közé
Bár egy Atrix HD a kiszemeltem. Erről tudna valaki mesélni, hogy milyen cucc? Kamera meg video minősége érdekelne első sorban, meg, hogy mennyire jó a kijelzője napos időben. Alig találtam olyan épkézláb olvasni valót róla ami nekem mondana valamit. Amit tudok, hogy ez is agyon romolható és van rá 4.3 is akár, de hogy mi mennyire stabil benne azt passz.
Előre is köszönöm a segítségeket.
-
Tomacko
őstag
válasz
ressting #4233 üzenetére
Szeva !
Nagyjából mindegyik ROm ami CM7.2-re épül tökéletesen működnek, a hiányosságaikról MATADA aláírásában talász egy linket. Ő szépen leír minden említésre méltó ROM-t, tesztelte őket, tudja a hiányosságaikat stb.stb. De érdemes végig olvasnod is a fórumot, mert ez nem az a hely ami tele van szemetelve felesleges beszélgetésekkel. Én személy szerint az MROM-t ajánlanám neked ami a 2.3.7 rendszerre épül tehát GB alapokon nyugszik......már hónapok óta nincs meg a teló, így nem emlékszem, hogy amit elsőnek kérdeztél az megy-e rajta, de azon felül biztosra merem mondani, hogy stabil és 100%-s rendszer.
Tomi
-
Tomacko
őstag
webtop csak gyári rendszeren van ahogy tudom, vagy talán max egy-két 2.3.6 kerneles custom rom-ban, az új kernel felejtős még mert egyrészt zabálják még az aksit, másrészt a webtop-nak nyoma sincs bennük harmadrészt nem minden működik stabilan még benne. De ne sajnáld az időt végig olvasni a fórumot, megéri, annó ezt tettem én is tavasszal, plusz olvasd át Matada írásait, ő a főguru itt, de még írnak pár okos sort mások is
-
Tomacko
őstag
válasz
freelanced #4188 üzenetére
Szeva !
Lássuk csak, hardveresen biztisan előre lépés lenne. Szoftveresen pedig nem tudom, mert egyeáltalán nem ismerem a Galaxy-t. Erre is van elég sok rom, van 2.3.4, 2.3.6, 2.3.7, és 4.0 és 4.1 is szóval van választék. Matada aláírásban találsz egy linket, ő ott kivesézi a legjobb legértelmesebb romokat pár oldalon pro-kontra.
Elvileg hamarosan elkészül a 4.1 végleges stabil verziója is. Amiket leírtál, hogy mit szeretnél futtatni, használni, én az MROM nevű ROM-t ajánlanám neked. Ez egy nagyon jól optimalizált és stabil ROM 2.3.7-s kernelre ültetve, és "megfertőzve" sok sok jósággal ICS irányból. Én erre a telefonra egy ZTE GXI után vetettem szemet és nem bántam meg, azon 4.0.4 futott, az MROM kb tudott annyit pár kis kiegészítéssel mint az.Hang téren sem ismerem a Samut, de azt határozottan merem mondani, hogy a Moto hangzása kiválló, nagyon jól szól, ROM kérdése gondolom, de hanszínszabályzás, mélyhang kiemelés stb.stb. van minden, amit tudok, hogy Sony Xperia P és S telefonok sehol sincsenek hozzá, hangerőben és hangzásban sem. Szerintem a Motorola ezen a téren a többi versenyző előtt jár 1-2 évvel. (MROM-ban vannak ezek a lehetőségek amiket fentebb írtam).
Ami maximum kérdéses, hogy mennyiért jutsz hozzá, és megéri-e az az ár neked
Tomi
-
Tomacko
őstag
válasz
stbtamas #4177 üzenetére
Azért annyira csak nem meleg a pite
Szerintem még van a telefonnak 1 éve simán, a használhatóságot nézve és akkor még mindig nem írnám le mert a kiegészítőivel még mindig (ár-értéket nézve) nem tud versenyezni vele senki. De kövezzen meg aki tud, mindig jó "tanulni", új infókhoz jutni
-
Tomacko
őstag
Mivel tényleg nem ez a te telefonod, bár meg jegyezném, hogy szerintem az MROM ami ugyan 2.3.7 "csak" simán kiszolgálja az igényeit annak is aki a 4.0 rendszerekhez szokott(van benne kiegészítés bőven amik a 4.0-ra hajaznak), hacsaknem vannak olyan fonotos programjaid amik csak 4.0 felett üzemelnek és nem tudod helyettesíteni 2.3.7 alatt mással.
Szóval én mondanék neked Sony Xperia P telefont ami nagyjából ez a kategória vagy esetleg a nagytestvére az S. Ezeket mindegyiket használtam és az S a mai napig használatba is van, marad is még jó ideig, mindegyikkel kiválóan lehet fotózni és videózni is ha fontos. Egy valamiben tuti alul maradnak viszont, az pedig a zene hallgatás, nem azért mert rosszul szólnak, mert egyáltalán nem, de egyszerüen a Motorola klasszisokkal többet tud nyújtani.
Ha a márkánál maradsz akkor Matada már elmondta a befutókat.
-
Tomacko
őstag
CM 7.2 az stabil történet..én az MROM-t használtam rajta mindig, szinte probléma mentes volt vele minden napom ebbe a 4 hónapba. Nagyon jó kis beállításai vannak a romnak és szépre sikerült. Ugyanakkor a memória kezelése is barátságos, akku időben pedig csillagos 5-s adok neki, mert ha csak telefonnak használtam és napi 2 órákat telefonáltam átlag akkor elment majdnem 4 napot is. De aztán a lányom kezébe került és bizony a játékok izzasztják a gépet..... így is el volt rajta bő 4 órát is elosztva egésznapra a kijelző használatot játékokkal, kis wifivel.
-
Tomacko
őstag
Matada "úrfi" jól mondja....én még kiegészíteném annyival, hogy igyon mindenki egy Unicum-t ha szereti, csak hogy meg legyen a + (pozitív ) életérzés
-
Tomacko
őstag
Epinter CM 10.1 kérdésem lenne.
Szóval lehúztam a fim-t a kernelt és a gapps-t is. Mi a pontos telepítési sorrend?
Kezdésnek wipe mindenre, aztán firm telepítés, recovery ujraindítás majd kernel telepítés és gapps telepítés ?
Azért kérdezem, mert ugye, eddig mindig benne volt a kernel is a rom-ban (7.2 romokat használtam eddig csak).
-
Tomacko
őstag
válasz
bullapo #4072 üzenetére
Szeva !
Én a 7.2-s legutolsó MROM-t használom. Sose problémázott, hogy van-e vagy volt-e sd kártyám (nagyon ritkán tettem bele). mindig minden programot tudtam használni és telepíteni is. Szépen ment minden progtram a belső tárhelyre.
Az előttem szóló is jól mondja, ez csak be állítás kérdése, hogy melyik program hova mentsen, vagy hogy hova telepítsd őket.
-
Tomacko
őstag
válasz
bullapo #4061 üzenetére
A legtöbb rom-t úgy tudod feltenni, hogy felmásolod a zip file-t a telefonra vagy memo karira valahova, aztán belépsz recovery-be végig csinálod a wipe-kat és aztán telepítheted is a rom-t amit kinéztél, legtöbbjében benne van a hozzávaló kernel is. Én nem igazán értek hozzá, hogy melyik verziós Atrixra mi rakható rá stb, de a nagy általnosságot nézve ez a feltelepítésük módja.... Várj meg egy hozzá értő segítséget előbb.
-
Tomacko
őstag
válasz
Rascally81 #4011 üzenetére
Szeva. Nézd meg a hirdetésemet, van egy eladó darabom HDMI dockolóval.
-
Tomacko
őstag
válasz
tekoteko #3952 üzenetére
Matada fórumtársunk a "guru" 3-4 hsz-l ezelőtt szólt utoljára....az Ő aláírásban van egy link, a saját blogja ahol találsz leírásokat az ATRIX romokról.
Én GB alapu romot használok, nagyon stabil nagyon aksi barát és a webtop, meg ujjlenyomaton felül mindent tud. MROM néven ismert, Matada leírásában szintén rá találsz erre is.
-
Tomacko
őstag
válasz
#41180928 #3927 üzenetére
Be tudod nekem linkelni őket? Mert ha magam kell meg keressem akkor azt hiszem, sose találom meg őket. Tegnap olyan helyen voltam éjjel ahol keresni kell a térerőt sok mindennel.....de egy ócska régiséggel éveken át nem volt bajom ott, legalábbis mindig fent volt 1-2 csíknyit a hálózaton. Na tegnap az Atrix egész éjjel el volt hasalva sajnos. Szóval kipróbálnék néhányat én is, meg gondolom a wifi erősség is ezen a rádiós részeken múlhat, abból se túl erős de az nem is annyira érdekes. Meg ha nem gond akkor a felrakásukról is írhatnál pár sort, egy analfabétának(nekem)
Matada, köszi a gyors ismertetőt az újításokról, a rádiós blokkodnak meg azt üzenném, hogy "felkeresem" ha nem szedi össze magát
-
Tomacko
őstag
válasz
Matada2.3 #3922 üzenetére
Igazából átmeneti telefonnak vettem, amíg az xperia s kényszerpihenős a hibája miatt, úgy néz ki, hogy a jövő 7-n meg tudom csinálni azt. És gondoltam ezt meg le cserélem egy kicsivel talán erősebbre, kicsivel nagyobb kijelzősre, talán kicsivel szebbre is, aztán meg kapja a 8 éves lányom, hogy néha játszon rajta. Ha meg nem játszik, hát akkor én lőnék vele fotókat....talán
De nem tagadom, hogy eléggé hozzám nőtt ebbe a talán másfél hónapba az Atrix, viszont a dockoló adta lehetőségket én nem használom ki tv-n.
-
Tomacko
őstag
Szerintetek EVO 3D, vagy Sensatin XE csere mennyire lehet jó ?
-
Tomacko
őstag
válasz
tekoteko #3905 üzenetére
Szeva !
Hamar válaszolva itt egy link: Matada mester beszámolói a romokról. Ő és még páran a nagyobb szakik itt. De amit fixre tudok, az az, hogy az MROM (ha jól tudom a CM team rá tette a pecsétjét) és egy két társa az ami tényleg hibátlan és akumlátor barát egyenlőre, ezek viszont 2.3.7-re vannak, el is megy 4 napot szépen vele a telefon nem éppen kímélő üzemmódban. Létezik ICS rom is néhány ezeket viszont el kell felejteni mert még fejlesztés közbe megálltak velük, mondván itt a JB. Ebből is van custom verzió pár. Szintén meg találod a leírásait ezeknek is Matada írásaiban, a leg igéretesebb változat kiadás előtti alpha teszten van épp, le is tölthető használatra, szinte alig hibázik, de nagyon eszi az aksit, legalábbis a május eleji verzióról ezt el tudom mondani, azóta az újat nem tettem fel még.
Szóval sok sikert a romoláshoz.
-
Tomacko
őstag
Egy aksis kérdésem lenne. Hol milyen file-t kell törölni, hogy rendesen 100%-ra töltsön ujra a telefon, mert sehogy sem tölti fel 100%-ra az aksit. Elvileg ha jól tudom van valahol egy file, amit ha törlünk onnantól ismét jól fog tölteni 100%-ra.
-
Tomacko
őstag
válasz
Matada2.3 #3870 üzenetére
Csini az első hsz.
Kiegészíteném annyival, hogy milyen kernelek és milyen romok léteznek hozzá. Valamint még, hogy ezeket hol találják az emberek és a TE leírásaidat is belinkelném. Esetleg kicsivel több info a webtop/ubuntop dologról, ha nem is féloldalak, egy-két linkecske a témából magyar nyelven ha van. -
Tomacko
őstag
mi a paradihány ? totál nem vágom mire célzol, mind1 is nagyjából, de a nick-m amúgy szimpla szójáték egy bezárt betűvel.
Matada jut eszembe a kérdés, mit tudsz az új JB kernelről mostanság, javult már az aksi ideje valamelyest ? Mert az utolsó előttiben elég falánk volt fogyasztásban, mint egy V8-s motor kb
-
Tomacko
őstag
Éppen erről beszélek, hogy más telefonokhoz hasonlítva ezen a "régi" soc-n nem akad a TR2, holott mai vasak közt akad olyan amin viszont igen
Na de a kedvedért toltam egy antutu-t, SD kártyát nem használok mert a telefoné nekem elég. Szóval semmi extra gyorsítás, 5874 pontot hozott
Ja és volt egy ZTE GXI-m is tavaly novembertől idén márciusig, na ez a "régiség" sokkal jobb élményt nyújt használatban és az aksi is 4 napot szó nélkül el megy használva a telefont.
-
Tomacko
őstag
Én a számmániát hanyagolom, inkább leírnám azt, hogy a Temple Run 2 folyamatosan akadás mentesen játszható, azért ezt írom, mert sok egyéb más ennél újabb de vele party-ba lévő telefonon vegyesek a vélemények akadozgat itt-ott. Azt a pár hibát amit olvastál fentebb írva, azok a létezőek igen, de ezek is nagyon ritkák.
-
Tomacko
őstag
gyári ICS-re hajazó nincs ami jó lenne, az ICS romokkal le álltak. Viszont van stabilan jól használható JB 4.2.
Innen szedtem le én, Epinter romjai nagyon jók, de várj meg még 2-3 hsz-t a "profiktól" is, én 3-4 hete hajtom csak a tlefont.Matada pedig összefoglalt sok mindent szinte mindegyik létező ROM-ról, innen érdemes elindulni, kötelező olvasmány.
-
Tomacko
őstag
jaaaaajjjjjj, pedig olvastam, hogy SD kártyát ki kell belőle venni
Friss voltam és üde hajnalba na, ezt hozza az amikor az ember szolgálatba van éjjel és irányítja az embereit
+ poén, hogy eddig se használtam a micro SD, csak ha nem volt más megoldás, hogy valamit felmásoljak a telefonra, most is csak azért kellett mert no adatkábel egy emberemnél se, így microSD+kártyaolvasó módszer. NANÁ, hogy benne maradt a kártya
Most alvás és utánna ujra játszom az egészet
-
Tomacko
őstag
Epinter 10.1-t feldobtam de minden alkalommal restartol nekem miután lezárom a képernyőt, kivétel nélkül. Nova launchert tettem fel rá, kb ennyit variáltam eddig rajta az alaptól kezdve. Van rá tippje valakinek mi lehet az oka ?
-
Tomacko
őstag
Köszönöm a válaszod.
Ezt is szedem le most, cm-10.1-20130517-UNOFFICIAL-epinter-olympus.zip Ehez jó ugyanaz a gapps mint ami nálad van fent az oldaladon a régebbi verziója mellett ?Itt nem ír semmit, hogy honnan mit szedjelek le hozzá pluszba gapps-t ha jól veszem ki igaz ?
Vissza az egész, ott az a gapps is csak elbújt a sorok közt
-
Tomacko
őstag
Azt látom, hogy béta verziót ír. Mennyire eheti az áramot, stabil, mi nem megy benne esetleg ? Az én angol tudásom finoman mondva alig létezik
Illetve másik, hogy áll a kernel teszt? Olvastam, hogy kint van az alpha.....tényleg nem kap áramo töltésnél csak a telefon az akksi nem ?
-
Tomacko
őstag
válasz
Matada2.3 #3756 üzenetére
Mindenképpen gyári állapotra állítsd vissza amennyire lehet, mert a Moto hazai szervíz nagyon szigorú. Erre vannak rá izgulva első körben, hogy megnézik milyen rendszer fut rajta. Tehát se root se semmi ne legyen mert akkor máris postázzák vissza, ráadásul JAVÍTÁS nélkül és hatalmas betűkkel közlik, hogy viszlát garancia. De ha nincs garanciád akkor szerintem oly mind1 milyen rendszer fut rajta.
-
Tomacko
őstag
25ezerért vettem, nem egészen 1 hónapja, azóta vagyok itt veletek is
De az tény, hogy 25ezerért a ház eléggé strapás, nincs fólia rajta, mondjuk hajszálkarc sem sok található ennek ellenére. Szóval látszik rajta, hogy 2011 év elején került forgalomba és használták sokat. Amit kaptam hozzá az a töltő+dokkoló HDMI kábellel, adatkábel, se füles se egyéb más kiegészítők.
Szóval erősen nem mind1 milyen az állapota, mit kapsz hozzá és gondolom a garancia sem utolsó. Vagy esetleg ezen dolgok függvényében érdemes beárazni is ha valaki eladná. Volt egy ZTE Grand X IN telefonom még az év végén egészen márciusig, na ez lehet, hogy öregebb meg nincs rá hivatalos ICS stb., DE nem cserélném vissza a GXI-re ez is tény
És van egy SOny Xperia S is, de egetrengető különbség nincs avval se használatban, a kijelzőt leszámítva persze.
Antutu meg egyéb e-pénisz mérőket én hanyagolom -
Tomacko
őstag
Ha jól hámoztam ki itt, akkor a webtop akkor jön jól van lapdock-m vagy rá kötöm dockol-n a tv-re és kiegészítve egérrel klaviatúrával kész a pc ?
-
Tomacko
őstag
válasz
#41180928 #3709 üzenetére
Nem tudsz téglát csinálni. Egyszerű romot telepíteni mint a faék. Csak olvasva tűnik bonyolultabbnak. Én úgy csináltam, hogy átolvastam a fórumot és minden egyebet a rootolással rom telepítéssel kapcsolatba amit találtam rajta. Aztán neki mentem mint Zrínyi a várkapunak. Szóval szépen lépésről lépsre olvastam a leírást és csináltam.....és most MROM 7.2 van nálam is.
Másik, nem olvastam utánna abszolút...mi az a WEBTOP és mit lehet vele csinálni ?
-
Tomacko
őstag
válasz
#41180928 #3707 üzenetére
Várd meg a "mesterek" válaszát én nem értek hozzá, DE egy kérdésem lenne azért. Miért akarsz gyári rendszert használni? Szerintem a custom romok jobban optimalizáltak, nem lagolnak, és a CM7.2 amit te is fel raktál még stabilan megbízhatóan is működik. Szóval tényleg csak a kiváncsiság, hogy miért? Mert biztosan meg van rá az indokod amiért mégis, na persze csak ha nem titok
-
-
-
Tomacko
őstag
válasz
Matada2.3 #3674 üzenetére
Na most lett itthon kis csend, gyerek leadva nagyszülőknek stb. A kerneles rész nekem nem egyértelmű a leírásodban. a kernelt is külön kell cserélnem, vagy ha leszedtem és feltettem sd győkérbe a rom mellé akkor a rom cserével együtt meg csinálja a cwm ?......tökéletesen full hülye vagyok az egészhez
-
-
Tomacko
őstag
-
Tomacko
őstag
válasz
Matada2.3 #3661 üzenetére
Gazdája lettem tegnap egy Atrix 4G-nek, de elég sűrű volt a napom ahoz hogy bármit is megnézzek rajta. 2.3.4 fut rajta angol nyelven. Rootolva biztosan volt mert a superuser fent van rajta. Bekapcsolásnál az első logós képernyő sarkába ott az unlocked felirat is. Hogy csinálok evvel printscreent, a hangerőgomb le vagy fel + power egyszerre nem csinálta ?
-
-
Tomacko
őstag
Sziasztok !
Át olvastam a fórumot, de nem találtam így meg kérdezem. Mikre érdemes odafigyelni, ha Atrix 4G-t veszek, mert erre készülök? Milyen hibái vannak ha vannak ? A kamerája a Defy-hez mérten mennyivel csinál másabb képeket ? Elvileg kártya függetlennek mondja a gazdája amit veszek de ezt hogyan ellenőrzöm le magán a telefonon szoftveres részen, hogy az-e, ha nincs kéznél több szolgáltatótol telefonkártya ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest