- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1389 üzenetére
köszönöm,
egyébként lehet azért is "húztam " le mert pl a képeket kinagyitva mikor ugye húztam el jobbra balra, úgy adta be mintha mintha a téglákat egymásra pakolgattad volna, eltolva a képrészleteket, és utána simult ki...sokszor megakadt görgetéskor főleg mikor sok szines tartalom volt bárhol bármilyen alkalmazásban...meg hát tudjátok a gondjaimat...és igy utólag belegondolva, nagy valószinüséggel kaptam egy hibás darabot, amit sajnos levéleményeztem, és hangot is adtam neki...de lehet ,egy úgymond hibátlan darabbal semmi gondom nem lett volna...
kérdés mit reagál a honorbuy....aki kézbekapja ezt a telót azt mondja hülye vagyok mert ennek semmi baja..de használat közben jönnek elő a bizony mélyen rejlő "hardverhibák" egy biztos ezzel a telóval valami nagyon nem kóser...kezdve a kijelző tetején lévő "sárgásodással,fehér alapon..stb stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest