Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
Szebb a képernyő , jobb a hangszóró, mind előlapi, mind hátlapi, jobb videókat csinál a coolpad főleg este, jobb a rendszeroptimalizálás, gyorsaságban nem fogsz észrevenni különbséget, talán a gps ben , több holdat lát a meizu, nyilván ugye ez már tudja a glonast, a nagyobb kijelző szokható olyannyira hogy már nem nagyon kellene 5 colos, ugye a meizu tudja a 4g t imitt amott az országban de a B20 freki (800) hiánya miatt elég kevés helyen...
Igazából akkor lehetne jól összehasonlitani ha már a meizura kijött volna lalipop, mert szerintem akkor fognak beindulni ezek a mostani vasak igazán, tehát hiába a 64 bites proci ha a rendszer nem használja ki....várok már én is lalipopot akár a meizura, akár a jiayura...kiváncsi vagyok már én is....
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mikrotik routerek
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- Apple iPhone Air - almacsutka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 10
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- OnePlus 12 (512 GB/16 GB RAM)
- Galaxy S25FE 256Gb - pár napot használt, 3 év garancia
- iPhone 16 128GB fekete 1 hónapos! Makulátlan! KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 4-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest