Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nincs megállás akkuméretben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
Hát ezt én sem, egyszerűen nevetségesek ezek az akkukapacitások. Bár hozzátenném a V40 sokkal jobban bírja mint a V20, de mégjobban bírná rendes akksival. Egy csomó gyártó kisebb házba bele tud tenni 15-20%-kal nagyobb akksit.
hcs57
A hangzásbeni különbség érzékeléséhez azért elég jó füles kell. Meg persze hallás és megfelelő zenei forrás (nem Spotify meg Youtube). Ég és föld egy hétköznapi telefonhoz képest. Már annak aki fogékony rá.
Az egyik különbség az lesz, hogy gyakrabban kapsz majd frissítéseket, Xiaomi nem olyan lusta mint az LG. Amúgy amikor elkezdtem használni a Xiaomit, ugyanazt mondtam amit te: soha többet drága telefon. Aztán az apróságokból azért rá kellett jönnöm miért drágább egy LG például, de ez megint egy szubjektív dolog. Ami engem zavart lehet téged nem fog. Nemrég én is nézegettem a Xiaomi és Huawei kínálatát, de az a fránya DAC!Pedig még jobban is néznek ki és egy csomó mindenben előrébb járnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest