- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
szatyi1006 #6610 üzenetére
Egyenlőre nincs szükségem javításra.Kiváló állapotban van a szeretett vasam.Csak reménykedni tudok,hogy nem is lesz.Már 2 G3-at(nem mai gyerekek és meg is vannak)nyúztam az elmúlt 4 évben javítás nélkül.Ja hazudok,a 2/16 nak SIM foglalatot kellett cserélni,de azt is az Én hibámból.Véletlenül rosszul tettem bele az SD kártyát és felgyűrte az érintkező lemezeket.Persze az LG csak főpanel cserével szerette volna megjavítani(ha jól emlékszem valami horror áron,olyan 35 ezer talán),de találtam Szegeden egy remek kezű és spec.forrasztó állomással rendelkező srácot és tokkal-vonóval 12 papírért 3 nap múlva már itt is volt Nálam.
-
E2E4
aktív tag
válasz
szatyi1006 #6610 üzenetére
Szóval ha te is így teszed megcsinálják, szerintem.
Vagy nem. Kérdezd pl. saddybaddy egykori fórumtársat...
Ugyanazon bootloop hiba esetén kiszámíthatatlan, hogy mely esetben ismeri el a hibát az LG a 2 éves szavatossági időn belül (1-2 éves használati idő között) és mely esetben nem. Mindkét estre van példa.
A helyzetet az tisztázhatná, ha ugyanúgy hivatalosan elismernék ezt a hibát, mint a G4 esetében, ez azonban a mai napig nem történt meg. (Lsd. téma összefoglaló/FAQ) -
gjoco1
addikt
válasz
szatyi1006 #6599 üzenetére
Gratulálok!
Ezek szerint,ha az Én 2017.01.20.-án vásárolt V10-em,ha ilyen gond előfordulna,akkor nagy a valószínűsége,hogy javítják.(?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest