Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaksy
csendes tag
válasz
Litván Zongora
üzenetére
Én lényegében akusztikus "szerszámokkal" vettem körbe magam és a kábeldugdosást mindíg más végezte. Ezen okból kifolyólag halvány lila ibolyán túli fingom nem volt eddig a témáról. Egyszerűen csak hallottam , hogy jól szól vagy nem.Ráadásul a V10-et nem is az audió képessége miatt szereztem be. Nagy meglepetés ért mikor a kezembe vettem és kis idő múlva ráleltem a Hifi kapcsolóra. ( a párom jól ki is röhögött amikor a gyári fülessel a fejemen és 320-as mp3-at hallgatva, a kanapén ülve, vigyorogtam mint egy jóllakott óvodás😀) Azóta pedig vadászom az eddig keserves kínok között összegyűjtött zenegyűjtemenyem veszteségmentes változatát. Ott tartok, hogy az asszony lassan tökön fog szúrni egy rozsdás fakéssel😰
(Új fülhallgató meg extender meg impedancia növelő adapter meg nagyonsokgigás memóriakártya stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi