- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok
Már írtam pár kérdést úgy néz ki jövő héten vagy utána megveszem a telót.
Olvastam pár 100-1000 hszt ez a " bevilágítás " mennyire jellemzi vagy ki jöhet menet közben is ? vagy csak alapból olyan a készülék ? -
-
csucsu21
aktív tag
Még azt szerettem volna megkérdezni, van hozzá flipes tok ? már ami fel ébreszti a telefont kinyitáskor.
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok
Ezt a telót néztem ki először p8 litet néztem ki de hosszú távra jobb lesz ez (2 év )
Honnan érdemes meg venni euronicsben néztem most dualos 69990ft. Van különbség szolgáltatós, és a említett bolti között már azon felül hogy az egyik egy simes a másik pedig kettő ? Szolgáltatómnál az előfizetésem mellé drágább 3 ezerrel de ez nem nagy összeg. ha esetleg a dual verziósnak van valami hátul ütője, és attól hogy dualos sd kártya megy bele ?
Ja és olvastam hogy van benne értesítési led de pontosan hol is? Sehol nem láttam róla videót vagy képet ahol világítana.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali fotós kérdések órája
- Windows 11
- EA Sports WRC '23
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- Milyen processzort vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest