- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
válasz
csokaadam0 #14840 üzenetére
Gyári visszaállitás?
-
snooze
veterán
Igen,az is pin kód,csak a telefoné..elég baj,hogy ugyanugy hivják..
Jo lenne,ha emlékezne rá..csak lesz,aki tudja a megoldást,sajnos én nem..irj privit bubus66-nak,ö lehet tudja.. -
snooze
veterán
A telefont zárta le,nem a simkártyát,azért nem kell a puk kod..
-
snooze
veterán
válasz
szemesi69 #14612 üzenetére
Ok..majd megirom mi lett,ha sikerül lefrissiteni,de az lehet nem ebben az évben lesz..😁
Csak ilyenkor azt nem értem,miért nem csinálják meg a szervizben?
Volt egy másik az független alaplapcserés is pár honapja,7.0-val lett beadva,és 6.0-val adták ki,de sajnos frissités után beragadt 384en.. -
snooze
veterán
válasz
szkaroly #14606 üzenetére
ezzel jött vissza garanciális szervizböl.
Szoval akkor nem jol tudod,vagy nem tudom mi lehet,és még nem lett frissités nézve..
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Telenoros p9 lite 2016-nak mi az utolso frissitése,amit OTA-n kapott? Köszönöm! -
snooze
veterán
Sziasztok!
Van itt valakinek telenoros 2016-os p9lite?egy vagy két év garancia van rá?a telekomnál vásároltakra azt tudom,két év.. -
snooze
veterán
válasz
petati94 #14474 üzenetére
Mint a legtöbb ilyen telefon..és a huawei meg lapit,és csak azzal nyugtatja az ügyfeleket,hogy majd jön,ami nem igaz..másfél éve ota-n nincs frissités..és ugye a szerviz sem frissiti pl az alaplapcseréseket,csak a 6.0-ra..na ez a gáz..én már lefutottam köröket,inkább hagyom,ugyis csak tartalék telefon a p9lite..
-
snooze
veterán
Egy hét alatt visszaért a telefon a szervizböl,alaplapcsere volt..ráirtam nagy betükkel ahogy a huawei üfsz javasolta,hogy a legfrisebb sw-vel kérném,erre a 6.0-val jött vissza..a Telemax jo .................. Annál a retkes cégnél nem tudnak olvasni?egyébként meg hazudnak,mert az elvégzett munka:alaplapcsere,SW FRISSiTÉS!ugyan mire??
-
snooze
veterán
Ma feladva a telefon a huawei szerviznek,kiváncsi leszek mikor ér vissza..
Hibabejelentöre ráirtam,hogy a legfrissebb sw-vel kérném..erre is kiváncsi leszek..
A huaweinél azt mondták,hogy azért nem a legujabbat teszik fel,mert sokan a régebbit szeretik.. -
snooze
veterán
válasz
Blue Eagle #14373 üzenetére
Igen garanciás,holnap adom postára a huaweinek..
-
snooze
veterán
Már pár perce 99-en áll..ez normális?
Irtam,hogy aztal kezdte,hogy szarakodott a kijelzö,befagyott..
Mit csináljak,hogy legalább kikapcsoljon?
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Segitséget kérnék..a telefonom csak a huawei logo van,tovább nem megy..hogyan tudnám kikapcsolni?vagy csinálni egy hard resetet..
Ha a kikapcsologombot nyomom akkor sem akar kikapcsolni,csak ujraindulna.. -
snooze
veterán
válasz
doktordrog #14346 üzenetére
Nem mindegy,hogy p9lite 2016 vagy p9lite 2017-re veszel foliát..nézd meg a telefonok kijelzö adatait..
Amit a kolléga linkelt,az sima p9..a tied meg p9lite 2017..
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Lehetséges az,hogy ha nem jön OTA-n frissités,most 381-en van,hogy a gyári visszaállitás segithet?Ezt tanácsolta a huawei,de én már nem hiszek nekik!Belakott a telom, ezért nem nagyon szeretnék hr-t csinálni.. -
snooze
veterán
Sziasztok!
Mytv telenor program nem akar elindulni ujratelepités után,kilép a programbol,eddig jol müködött..van valami megoldás vagy csak telefon alaphelyzetbe állitás? -
snooze
veterán
Nem semmi a huawei..felhivom öket,hogy van-e frissités a független telora,amin 381 van..elkéri a verziot meg az imei-t,kb 5perc után megmondja,hogy VAN rá,de majd küldik valamikor ota-n..kérdezem mikor?ja,azt nem tudja..és szervizbe fel tudják tenni?ott nem..na,mondom akkor jo..mondom neki,röhejes,hogy egy éves az utolso frissités,amit ota-n kiadtak..csak nagy csend erre..
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Az alapértelmezett videolejátszot hogyan lehet megváltoztatni,hamár egyszer hozzárendeltem egy kiterjesztéshez?köszi! -
snooze
veterán
Sziasztok!
Osztott képernyöt hogyan lehet elövarázsolni?valahogy sikerült,de nem tudom hogyan!☺️☺️ -
snooze
veterán
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,ha egy telenoros p9lite hivatalos függetlenités után fel fogja ajánlani a hivatalos 7.0-át?vagy annak igy semmi köze hozzá? -
snooze
veterán
válasz
csemberlen #12874 üzenetére
Pedig nincs eldugva!beállitások-képernyözár és jelszavak-legalul..
-
snooze
veterán
.
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Alkalmazást 7.0-án utolag át lehet helyezni sd kártyára,vagy csak oda lehet telepiteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged