- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
renegat1
tag
válasz
szörnyecske #13292 üzenetére
Megerősítem tibi-d hozzászólását. Nekem is csak egy régi 20cm-es kábellel (Nokiához kapott) működik.
-
tibi-d
tag
válasz
szörnyecske #13285 üzenetére
Banálisnak hangzik, de nekem is volt ilyen gondom. Az USB kábel cserével megoldódott a gond. Több kábelt is kipróbáltam. Jelenleg van 3 kábelem, amivel nem csatlakozik, és van 2 ami jó. A 3 másik kábel jó pl. tablethez, régebbi mobilhoz.
-
OldMike
őstag
válasz
szörnyecske #13292 üzenetére
Most megpróbáltam csatlakozni, de már nem csatlakozott. Pedig mindenféle "hárombetűsök" is be vannak kapcsolva, MTP és HDB. Megnéztem a W7 eszközkezelőjét, ott van a telefon, de van egy hiba: HDB interface nincs telepítve. Ezzel én nem tudok mit kezdeni. Nagyon alaposan eltávolítottam a HiSuite-ot, majd újratelepítettem (biztonságból a frissítést kihagytam). Csatlakoztattam a telefont, jöttek az ablakok (fájlátvitel és HDB engedélyezése), és létrejött a kapcsolat.
Viszont most újragondoltam a telefon leválasztását:
1) áttettem Csak töltés beállításra (ekkor a HiSuite jelezte hogy nincs kapcsolat)
2) a PC-n leválasztottam az eszközt
3) ezután húztam ki az USB kábelt
(eddig nem így csináltam, bár ez így logikusnak látszik)Próbaképpen még kétszer csatlakoztattam - sikeresen - és leválasztottam a telefont. Holnap egy teljes PC újraindítás után is kipróbálom, hátha jó marad.
-
OldMike
őstag
válasz
szörnyecske #13287 üzenetére
Nemrég én is így jártam, sőt még kacifántosabbá is vált a dolog. Nálam van Fejlesztői lehetőségek menüpont, az USB hibakeresés is be volt kapcsolva, és a Fájlátvitel is, mégsem látta a HiSuite. Bár a HiSuite indulásakor jelezte a frissebb verziót (a sajátját), még nem akartam frissíteni. A csatlakozási gond után úgy gondoltam, hogy mégis frissítek, de 25%-nál írt egy csomó hibaüzenetet, és ezután már HiSuite-om sem maradt
.
Minden telepítési kísérletem ugyanígy végződött. Maradt egy HiSuite könyvtár a W7-en, amit admin joggal sem lehetett törölni, de egy teljes Windows újraindítás után valahogy eltűnt. Ezután fel tudtam telepíteni a HiSuite új verzióját, és most már csatlakozott is a telefon. Azóta nem próbáltam, nem tudom hogy csatlakozna-e most is.Azt gondolom, hogy valami nem kerek ezzel a programmal, vagy az én Windows-ommal nem igazán működik együtt. Nekem úgy tűnik - de nem vagyok szakértő - hogy a feltelepüléskor úgy lezárja a saját (HiSuite) könyvtárát, hogy oda már a saját frissítési fájljait sem engedi beírni. Esetleg a telefon kapcsolódásakor is kellene azzal a könyvtárral kommunikálni, ami nem tud megtörténni.
-
Jarod1
veterán
válasz
szörnyecske #13285 üzenetére
vált usb módot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Mesterséges intelligencia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VR topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest