- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
Zsocy155 #14114 üzenetére
Így már értem. Köszi. Hát szerintem ez nem alapvető adat.
steele80
igen, köszi. tudom, hogy kell használni a li aksikat! Csak az előző tulaj nem biztos, hogy így használta! Sőt! Ezért szeretném megtudni az aksi állapotát, hogy csere, vagy próbáljak megbékülni a dologgal.off.: amúgy ez érdekes, mert úgy néz ki az autóban levő li aksik sokkal jobban bírják a gyűrődést. Hmmm.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Zsocy155 #12696 üzenetére
#12696) Zsocy155
Én arra mondtam amit belinkelt és nézegetett az VNS-L31C432B389 volt ami köszönő viszonyba sincs az övével. Mivel az Öve a P9 Lite (2017)
Más
Ennek oka az, hogy a Huawei kényelmesebb és kielégítőbb frissítési szolgáltatást szeretne nyújtani a telefonokra és tabletekre. Emiatt csak online, a készüléken keresztül kiküldött OTA frissítések lehetnek elérhetők. Korábban a készülékek EMUI szoftveréből kikerült az SD kártyás frissítés lehetősége, most pedig a direkt letöltési lehetőség is megszűnik.
Az oldalamon fenn van a teljes cikk.
-
ben2004
csendes tag
-
llll
senior tag
válasz
Zsocy155 #9882 üzenetére
Oké köszönöm szépen a választ, ezt is megmutatom a lányomnak.
Mimcsi:
Pont tegnap találtam véletlenül ezt a zeneletöltő oldalt:
[link]
Nem tudom mennyire biztonságos, de széles sávú neten kb 2 másodperc alatt tölt le 1-1 számot (közvetlenül a telefonra).
Nekem egyelőre jónak tűnik. /OFF] -
Lasersailing
senior tag
válasz
Zsocy155 #9279 üzenetére
Amit Te ajánlottál az P9 lite (2017), azért 3 GB.
Én úgy tudom, hogy a 3GB-os "alap" P9 lite-okre csak egy év gyártói garancia jár a +1 év meg kereskedői (legalábbis csak ilyet találtam).
szerintem vagy 2 év gyártói garancia és 2GB RAM, vagy 1 év gyártói gari + 3GB RAM.
(vagy aki nem figyel veheti 1 év gyártói garival 2GB RAM-mal...) -
MK VII
veterán
válasz
Zsocy155 #644 üzenetére
A vodkafone az a legszarházibb banda az összes szolgáltató közül.
Viszonylag olcsók az előfizetési díjai a másik két szolgáltatóval szemben, viszont pofátlanul felszorozzák a készülékek árát.. Teljesen hülyének nézik az embereket.. A legunszimpatikusabb cég számomra...
Egyszer próbáltam náluk venni telefont, vállalkozóként saját bolttal rendelkezünk édesapámmal, jól menő vállalkozás.. Előfizetésre akartam venni egy P8-at kb fél éve. Az mellett ,hogy 50 ezret fizettem volna vásárláskor a telefonra még 60 ezer kaucióval le akartak húzni, hogy majd azt úgyis jóváírják a számláimon.
Hát a jó k...a anyjukat.. Értem én, hogy odafigyelnek rá, hogy kinek adnak el telefont, de amikor megkérdezi, hogy mennyi a havi kereset a családban és azt mondom, hogy hármónkra összesen havi 750 ezer, akkor utána ne hívjon már fel, hogy még sápolni is akarnak rólam 60 ezret pluszban.. Azonnal írtam is nekik, hogy felejtsék el, hogy valaha is az előfizetőjük leszek.Mondjuk köszönöm nekik a gecizést, mert így legalább már P9-em van a magentásoktól platina hűségben potom pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Goddess of Victory:Nikke
- Xbox Series X|S
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- iPhone topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest