-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
renegat1
tag
válasz
szörnyecske #13292 üzenetére
Megerősítem tibi-d hozzászólását. Nekem is csak egy régi 20cm-es kábellel (Nokiához kapott) működik.
-
OldMike
őstag
válasz
szörnyecske #13292 üzenetére
Most megpróbáltam csatlakozni, de már nem csatlakozott. Pedig mindenféle "hárombetűsök" is be vannak kapcsolva, MTP és HDB. Megnéztem a W7 eszközkezelőjét, ott van a telefon, de van egy hiba: HDB interface nincs telepítve. Ezzel én nem tudok mit kezdeni. Nagyon alaposan eltávolítottam a HiSuite-ot, majd újratelepítettem (biztonságból a frissítést kihagytam). Csatlakoztattam a telefont, jöttek az ablakok (fájlátvitel és HDB engedélyezése), és létrejött a kapcsolat.
Viszont most újragondoltam a telefon leválasztását:
1) áttettem Csak töltés beállításra (ekkor a HiSuite jelezte hogy nincs kapcsolat)
2) a PC-n leválasztottam az eszközt
3) ezután húztam ki az USB kábelt
(eddig nem így csináltam, bár ez így logikusnak látszik)Próbaképpen még kétszer csatlakoztattam - sikeresen - és leválasztottam a telefont. Holnap egy teljes PC újraindítás után is kipróbálom, hátha jó marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!!! Samsung Galaxy A12 64GB / 4GB RAM
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest