- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szemesi69
addikt
válasz
MK VII #11850 üzenetére
A válaszom részben költői volt😀 velem is eljátszották már, de most erre mit lehet válaszolni😀 Mindenhol ezt csinálják, egymásra tologatják ki az illetékes. Ha esetleg finderrel talál, akkor várható, addig meg találgatás van, bocs, de mikor válaszoltam, nem volt időm többet írni. Azt sem képesek megválaszolni, hogy a már kiadott aktuális verzió buildja mi, tehát amit már kiadtak.
-
Diabo6
senior tag
Ugyanerre a verzióra a B160ra ráhúztam a revolution romot, de nem tetszett és 3 gombossal visszanyomtam rá a B160at. Minden maradt a régi, viszont bezárta a bootloadert és ugrott a root. Szóval újboli nyitás miatt ment a gyalu. Asszony telóján nincs buhera, szóval remélem megmarad minden.
-
ANDROID???
addikt
Igen, ott indult. Meg is mondtunk törölje le, értelem szerűen írja is a rendszer, eltávolítás/letiltás. Amennyiben az elolvasás értelmezés ennyire sikertelen hát
Aztán ide kerül egy kép teljesen másról..
Erre mondtam.Diabo6:
Nem azzal van a baj,ha valaki kérdez, még nem is azzal, hogy nem olvas utána. Azzal, ha megkérdezi, megnyomhatja-e a bal oldalon a hangerő gombot telefonálás közben. Tudom ez erős példa, de sajnos ilyen jellegű kérdés is beesik..
Aztán ha megkapja a választ jön az új hasonló szintű kérdés, aztán még egy aztán még egy aztán olyan kijelentések ami másoknak már teljesen alap, vagy rájön magától, és utána a válaszadó, aki leírja, hogy légy olyan kedve olvasd el az alapokat, ne nekünk kelljen elmondani hogy kell egy hívást elindítani, még a kérdező sértődik meg és hasonlók. -
bubus66
nagyúr
Cxx x az ugyan az mint a L21-nél Persze külföldön lehet más még ami szolgáltatós..
Itt tudod megnézni..
L31CxxxBxxx
ID (Cxxx) = Region/Operator | custom.bin (content)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
C02 = Vodafone
C10 = Russia
C21 = Telefonica / O2
C40 = Czech Republic Telefonica / O2
C55 = Italia TIM
C66 = VIPmobile | vip/rs
C86 = Spain Yoigo
C109 = Amena/Orange
C112 = Latin America
C113 = Wind/Italy | wind/it
C121 = Türkei
C123 = Switzerland
C128 = Telenor.hu
C150 = T-Com dt/de/hu
C151 = India
C185 = North-Africa/Middle-East | hw/meafnaf
C209 = Asia (Pacific)
C212 = Iusacell/Nextel
C249 = Serbia Telekom
C432 = Nordic-European | hw/eu
C470 = Asia (Pacific)
C605 = Colombia
C637 = Spain
C636 = Asia-Pacific | hw/spcseas
C675 = India
C706 = New Zealand
C900 = GLOBAL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux haladóknak
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Interactive Brokers társalgó
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest