- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
szkaroly #14613 üzenetére
Mivel szervizből jött vissza, már nem biztos, és ha megnézed a képet [link], amit mellékelt azon C432 van, nem C128. Volt már rá példa, hogy szervizből a függő készülék függetlenül jött vissza és fordítva is, majd ha már kézhez kapta akkor derül ki az igazság, addig csak találgatni lehet.
-
snooze
veterán
válasz
szkaroly #14606 üzenetére
ezzel jött vissza garanciális szervizböl.
Szoval akkor nem jol tudod,vagy nem tudom mi lehet,és még nem lett frissités nézve..
-
válasz
szkaroly #13828 üzenetére
Köszi!
Azt hiszem max marad az első lépés, mert a többit amit leírtál már átjártam. A gyorsítótár talán 68 mega volt, az annyi mint halottnak a csók. A gyári alkalmazások közül tudtam párat törölni, mint a twitter, valami lengyel térképes alkalmazás meg ilyenek. A médiafájlok közül is fel lett szabadítva valami hely, de az sem volt több 50 megánál, mert nem volt rajta sok kép. És kb. ennyi.
Mindegy, legközelebb már 64 gigás telefon lesz véve a tesómnak és arra minden ráfér majd. De szerintem nem Huawei lesz. -
-
sebijani1982
senior tag
válasz
szkaroly #11793 üzenetére
Lejárt a szerkesztési időm.
Ha egy adott mappába mented a videókat, pl. Tumblr-ről timbloaderrel, akkor még vissza sem kell kapcsolnod a rejtettségből, automatikusan menti a videót és a galériában továbbra is rejtve marad.A facebookot böngésző alól használom, az ottani videókat a Letöltések mappába szedi le a Chrome. A mappa rejtetté tétele után is tudja szedni a videókat oda. A facebook alkalmazásról sajnos nem tudok nyilatkozni.
Ha a kamerával készített videókat szeretnéd rejteni, akkor marad a fenti megoldás, vagy egy filekezelő használata amivel a másolásokat végzed és a galériában így nem kell kapcsolgatnod a rejtettséget.
-
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
szkaroly #9301 üzenetére
Látom elég a baja annak az app-nak mert még az utf-8 kódolást sem tudja.
A betlilásában nem lehet kikapcsolni?
Én ezt használom és ki lehet kapcsolni benne, hogy ne használja.
Igaz a pro változatát vettem meg de eddig ez vált be -
Soma01
veterán
válasz
szkaroly #1200 üzenetére
MM-ban Cellect (1500, 2000 ft körül) és Btech (3000ft) van. Meg valami Panzerglass 4.000 ft-ért, de ezt ingyen teszik fel, a többit 1000-ért. A Panzer elvileg nem csinál ehhez a telcsihez fóliát.
Én eddig maradok a Nillkin-nél, az biztosan jó, de mire ide ér....
Yihailuan-t is találtam, de azt nem ismerem. Eddig Nillkin...
A legtöbb fólia no-name, nekem olyan nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged