- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Repsol600
addikt
válasz
csacsi67 #14813 üzenetére
Igen,ez alapján csináltam anno, duálosítást is stb... volt már több reset + 2x újraraktam.
Ez van fent pontosan:
HUAWEI P9 Lite Firmware (VNS-L21, Android 6.0, EMUI 4.1.1, C432B160, NEU
Én úgy néztem az Elite csak egy tuningolt gyári rom, azért akartam azt felrakni, a Lineage romoknak meg nincs köze a gyárihoz. De akkor lehet inkább maradok a legfrissebb 7-es romnál + root.
Ha lenne egy 7-es backup akkor azt sem tudná visszaállítani a régebbi TWRP? -
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Melyik 6-os romról tudok frissíteni 7-esre? Vagy mit csinálok rosszul?
A teló egy gyári független L21 eredetileg B161 volt rajt, de megcsináltam az Oeminfo cserét és dualosítottam, most egy B160 van fent de erről nem tudok frissíteni 7-re. Huawei firmware finderrel próbáltam több full romot felrakni de pár %-nál hibát dob. Gyári recovery-t visszatettem, illetve a bootloadert is visszazártam de nem jó. Elite romot szeretném kipróbálni de ugye a 6-os hoz való TWRP nem telepíti a 7-es romokat, 6-ra pedig az Elite TWRP-t hiába teszem fel mert lefagy belépéskor. -
Repsol600
addikt
Vodás (függetlenített) telót újra lehet valahogy telepíteni 3 gombossal? Jelenleg L21C02B345 van fent, de eltűnt a téma apk illetve a project menü sem jön be ami eddig feltűnt.
-
Repsol600
addikt
Sziasztok
Ha van valakinek hibás (pl. alaplap) telója, írjon priviben. -
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Egy ismerősöm P9 lite telóján "your device has failed verification and may not work properly" hibaüzenet jelenik meg bekapcsoláskor. Illetve 1 imei-t lát csak, pedig elvileg VNS-L21 tehát dual sim. Lehet, hogy 1 simes romot tettek fel rá? Hogy lehetne megcsinálni? B381 rom van fent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged