- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
satee76 #6171 üzenetére
Hogy a napi forgalom számláló beállítását miért nem tette ki a Huawe mind tudjuk, nem tudjuk. Az android ellenben tartalmazza, így elő lehet csalni. Ez sajnos nem része a Huawei által kitalált logikának. A fenti okokból nem is szerepelhet a használati utasításba. Ha az szerepelne, akkor ezen logika szerint az összesen felelhető app leírását is tartalmaznia kellene, ami lássuk be lehetetlen vállalkozás.
Ami miatt írtam, hogy olyan menüket beállításokat nem találnak, ami bizony egyértelműen le van írva. Még csak végig sem kell olvasni az utasítást, csak rá kell keresni a megfelelő szövegre. Az más kérdés, hogy kis türelemmel rá is lehet találni a telefonon az amúgy létező menüpontokra.
Tudom, ha jön a frissítés, akkor néhány dolog másképpen lesz. Azt nem tudom, hogy később e miatt javítják, vagy sem."(Értesítést kérek a nyitott hálózatokról) kikapcsolása. Többé az akaratod nélkül bekapcsolt wifivel sem kapcsolódsz oda, ahova nem akarsz"
Ez így nálam nem teljesen igaz! Kikapcsolt állapotban amint lekapcsolom a rutert, azonnal csatlakozik a házban fellelhető jelszó nélkül használt WI-FI valamelyikére. Nem kérdez, és nem is érdekli, hogy nekem tetszik, vagy sem. Sőt ugyan ezt teszi bekapcsolt állapotban is. Nem szól, csatlakozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged