- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
satee76
üzenetére
Hogy a napi forgalom számláló beállítását miért nem tette ki a Huawe mind tudjuk, nem tudjuk. Az android ellenben tartalmazza, így elő lehet csalni. Ez sajnos nem része a Huawei által kitalált logikának. A fenti okokból nem is szerepelhet a használati utasításba. Ha az szerepelne, akkor ezen logika szerint az összesen felelhető app leírását is tartalmaznia kellene, ami lássuk be lehetetlen vállalkozás.
Ami miatt írtam, hogy olyan menüket beállításokat nem találnak, ami bizony egyértelműen le van írva. Még csak végig sem kell olvasni az utasítást, csak rá kell keresni a megfelelő szövegre. Az más kérdés, hogy kis türelemmel rá is lehet találni a telefonon az amúgy létező menüpontokra.
Tudom, ha jön a frissítés, akkor néhány dolog másképpen lesz. Azt nem tudom, hogy később e miatt javítják, vagy sem."(Értesítést kérek a nyitott hálózatokról) kikapcsolása. Többé az akaratod nélkül bekapcsolt wifivel sem kapcsolódsz oda, ahova nem akarsz"
Ez így nálam nem teljesen igaz! Kikapcsolt állapotban amint lekapcsolom a rutert, azonnal csatlakozik a házban fellelhető jelszó nélkül használt WI-FI valamelyikére. Nem kérdez, és nem is érdekli, hogy nekem tetszik, vagy sem. Sőt ugyan ezt teszi bekapcsolt állapotban is. Nem szól, csatlakozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Villanyszerelés
- Automata kávégépek
- Nintendo Switch
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Mini-ITX
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Van valami, amire nagyon figyelni kell FBLite-nál? (Beállítások, engedélyek, stb.)
és átváltott 4g-re a mocsok... El is ment az 1 giga netem yt-re