- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
satee76 #6171 üzenetére
Hogy a napi forgalom számláló beállítását miért nem tette ki a Huawe mind tudjuk, nem tudjuk. Az android ellenben tartalmazza, így elő lehet csalni. Ez sajnos nem része a Huawei által kitalált logikának. A fenti okokból nem is szerepelhet a használati utasításba. Ha az szerepelne, akkor ezen logika szerint az összesen felelhető app leírását is tartalmaznia kellene, ami lássuk be lehetetlen vállalkozás.
Ami miatt írtam, hogy olyan menüket beállításokat nem találnak, ami bizony egyértelműen le van írva. Még csak végig sem kell olvasni az utasítást, csak rá kell keresni a megfelelő szövegre. Az más kérdés, hogy kis türelemmel rá is lehet találni a telefonon az amúgy létező menüpontokra.
Tudom, ha jön a frissítés, akkor néhány dolog másképpen lesz. Azt nem tudom, hogy később e miatt javítják, vagy sem."(Értesítést kérek a nyitott hálózatokról) kikapcsolása. Többé az akaratod nélkül bekapcsolt wifivel sem kapcsolódsz oda, ahova nem akarsz"
Ez így nálam nem teljesen igaz! Kikapcsolt állapotban amint lekapcsolom a rutert, azonnal csatlakozik a házban fellelhető jelszó nélkül használt WI-FI valamelyikére. Nem kérdez, és nem is érdekli, hogy nekem tetszik, vagy sem. Sőt ugyan ezt teszi bekapcsolt állapotban is. Nem szól, csatlakozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Energiaital topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- EA Sports WRC '23
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- További aktív témák...
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest