- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hupisom1
tag
válasz
szemesi69 #14758 üzenetére
Sziasztok ! P9 lite pla lx1( azt hiszem ) , telekomos rom van rajta .
Telefonon kinyitottam a bootloader .
Fastboot al próbálom a twrp-t felrakni de hibát dob rá , nem is találok android 8 hoz twrp-t .8-ról 7-re hogy tudom vissza frissiteni , romot hol találok hozzá ?
Köszi -
snooze
veterán
válasz
szemesi69 #14612 üzenetére
Ok..majd megirom mi lett,ha sikerül lefrissiteni,de az lehet nem ebben az évben lesz..😁
Csak ilyenkor azt nem értem,miért nem csinálják meg a szervizben?
Volt egy másik az független alaplapcserés is pár honapja,7.0-val lett beadva,és 6.0-val adták ki,de sajnos frissités után beragadt 384en.. -
válasz
szemesi69 #14540 üzenetére
Igen a leírás alapján csináltam. Mondtátok múltkor, hogy csak a páros és full romot szabad a telefonra feltenni, így csak is azokat néztem. A leírás szerint a proxy-k rendben, check firmware rendben, in app proxy rendben (proxy fut). Ott akadtam el, hogy ezek után a Beállítások/Rendszerfrissítésben látja a telefon az új firmware-t (~700mb) és amikor rábökök a telepítésre akkor írja ki, hogy a csomag ellenőrző összege hibás és nem telepít semmit.
-
válasz
szemesi69 #14493 üzenetére
Ma megpróbáltam frissíteni a telót, de bármelyik párost szeretném feltelepíteni kb 700mb körüli csomagot jelez, nem 2gb-osat illetve ha le is tölteném a firmware-t az alábbi hibaüzenetet kapom: a csomag ellenőrző összege hibás. B380 van most a telefonon gyárilag, 382, 384, 386, 390 ..... 504. Mindegyiknél ez a hiba van :/ Mit lehet tenni?
-
válasz
szemesi69 #14477 üzenetére
Olvastam, hogy a szervíz 5mp alatt kideríti, h FF-el volt-e feltéve Firmware. Ha mondjuk a telefonon most a B380 van, FF-el felteszem a B382 OTA-t és mondjuk az elkezd majd magától FF nélkül B504-ig frissülni azt is ki tudja deríteni a szervíz, vagy nem kell aggódnom ez miatt?
-
OldMike
őstag
válasz
szemesi69 #14268 üzenetére
Köszönöm, így teszek. Ez a kártya egyébként alig háromnegyed éves, a Win7-tel megnéztem, közel 20 fénykép fájl esetén talált hibás szektorokat. Talán most is egy ilyen helyre kellett volna írnia, de nem vállalta fel.
Remélem hogy nem a telefon rongálja a szektorokat, mert az elég drága mulatság lenne.
Még egy laikus kérdés: a kártyát a telefonban is lehetne formázni, és ha igen, akkor így jobb lenne? -
-
scabiosa82
tag
válasz
szemesi69 #14014 üzenetére
Közben próbálkoztam a p8lite-omon, már nem használom. Mindenféle utána olvasás nélkül sikerült frissíteni úgy, hogy az ffben rámentem a get an update through dns-re, ott auto. A teló beállításokban így már felhozta a legújabb frissítést és fel is ment a full verzió. Nem tudom ugyanez p9lite-on mit eredményezne. Köszönöm a segítséget, a biztonság kedvéért a link leírása szerint próbálom meg inkább.
-
Papix
tag
válasz
szemesi69 #13999 üzenetére
Lenne egy olyan kérdésem az asszony telójával kapcsolatban. Mivel alaplapot cseréltek a telcsiben azt mondja, hogy a B170 volt rajta, ez még az EMUI 4.... Erre jött neki a B370 ami Emui 5.0. A kérdésem az lenne hogy még nem lakta be a telefont és már jelzi a B380-t is.Jól gondolom, hogy akkor jönnek sorban a frissítések B390....B396-ig? Lakja be a készüléket és pár napig használja vagy töltse le a frissítéseket egymás után és úgy kezdjen bele a személyre szabásba? Mi lenne a legjobb megoldás?Gondolom minden frissítés után kellene csinálni egy FR-t akkor is ha nem állítgatja be magának a telefon csak ha lejött az összes frissítés?
Remélem érthető amit írtam?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Papix
tag
-
GGergely
csendes tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
szemesi69 #13911 üzenetére
Saját topikba nem látják a foltot. Ezért is kérdeztem itt is.
Egy hete van meg a p smart,addig samsungnál voltam,egy A5 2017-et váltottam vele. Nem bántam meg eddig a foltig,remélem szervíz nem küld el. Minden hivatalos,vásárlási számla gari papír megvan,mókolás nincs. -
Möhe
addikt
válasz
szemesi69 #13824 üzenetére
akkor lehet beviszem frissíteni, mert nem látok semmi olyan felületet ahol az IMEI-t leellenőrzöm, konkrétan a frissítésnél csak az aktuális verziót látom ,semmi olyant mint a kolléga linkelt képén,hogy egyéb is lenne
második telefonként van használva, köszönöm a segítséget
-
-
313313
addikt
-
bubus66
nagyúr
-
Tybee21
senior tag
-
bmt50
senior tag
válasz
szemesi69 #13143 üzenetére
Sziasztok,
Annyit tennék hozzá szemesi69 kollega véleményéhez, hogy P9 Lite 2016/2017/ P10 Lite ugyanaz a Soc, csak az órajellel játszottak egy kicsit. Mindegyikben a nem túl acélos Mali T830 grafikus chip van. Így lehet, hogy a 3 GB ram miatt utóbbi 2 telefon jobb, de azokkal sem érdemes "hardkór géjm"-elni. A nem játék alkalmazásoknak meg elég a 2 GB.
A trio-ból a 2016-os kamerája még a legjobb. 13 MP, rekeszérték f/2 és dupla ledes vaku. A 2017/P10 Lite-ban 12MP/f2.2/egytónusú vaku van. Ettől persze a 2016 még nem lesz a fotósok szent grálja, de észre kell venni a gondosan felépített Huawei termék marketingben, hogy butítottak is a költségek csökkentése érdekében az utóbbi 2 modellnél.. Míg a 2016-ban sony kamera van, az újabbakba nem írják milyet tettek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest